Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
tényleg nem olyan rossz, de ezt hol akarják alkalmazni? :S

Kiszivárgott egy kezdetleges hivatalos fotó egy hibrid alienrõl!
Látszik rajta ,hogy még van mit csiszolni rajta, de nem rossz így elsõ ránézésre!

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

JonDavis
Vagy, nem mennek ki a szabad ég alá, hanem egy házból lövöldözik a katonákat, ahol is nyugodtan álcázhatják magukat😊

Kmarha
hja soha nem értettem miért nem használnak esõköpenyt 😄 lehet mostmár azt is bevetik a predátorok 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Vazze...Kemény film lesz<#idiota>

Egyébként ha végig zuhogó esõben forgattak meg sötétben, akkor a predek álcázó berendézét ez érzékenyen érintheti, ergo, a katonák észreveszik a predeket, az meg nemjó...😛

Volt, csak nem ilyen nagy 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kBagyula
Na akkor neked sem volt kiskorodban 3 kerekû bringád.... lol <#vigyor2>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Milyen harcot? Bicikli verseny lesz ott, vagy mi?<#idiota><#hehe> Egyébként ilyen bicajt se láttam még, hogy két kereke van hátul, de jól néz ki... és targonca verseny is lesz benne?<#idiota><#hehe> Mer az amival húzza az olyan izé... vagy nem tudom minek hívják akkor :S.

Na és mi van, ha ez is fake kép? 😛

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

JonDavis
Bocs skacok tényleg elnéztem a képet<#vigyor5>
Ujjabb forgatási kép jelent meg állítólag<#hehe><#idiota>
A katonák épp készülnek felvenni a harcot az alienek ellen!

Közelebbrõl megnézve mégis december 10.e a pontos dátum hehe😊

Megesik az ilyen ,hogy véletlenül elnézed a képet😛
Viszont azon az oldalon meg december 12 a premier napja.<#zavart2>
Királyság!

InfectedMann
sztem hamarosan kiderül, hogy egy noname katasztrófa filmbõl van a kép <#eplus2>
Nem tom. Még ha hivatalos kép is lenne nem nagyon csigázott fel.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

gabe paul logan
NA pont most jött be az oldal rendesen, bár kicsit várni kellett...
Nem akarlak megbántani de ez a huszonnyolc héttel késõbb c. filmnek a képe, az avp2 képe ami ebben a topicban a háttér semmi több...
A címekhez az alattuk levõ képek tartoznak.

(Mindenkivel elõfordul, még velem is<#vigyor5>)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Kár hogy nekem nem mûkszik annyira az oldal, mert azé szétnéznék rajta...

Hivatalos képnek eléggé amatõrnek tûnik, vagyis mintha nem a legjobb minõségû kamerával lenne felvéve...

Érdekes de például én a Residen evilben a városi jeleneteknél se értettem hogy mi borította fel az utcán lévõ összes autót?????

De lehet hogy ez vmi vége jelenet, tudjátok kimászott a fõhõs a csatornából a film végén amin keresztûl az idegenek a városba közlekedtek, vagy épp a város közepe alatt volt a fészek és a végsõ harc, ki tudja...(bár nem biztos hogy ez a fõhõs nõnk)

nekem tetszik, mert jó zûrzavaros háborús övezetet sejtet, és NAPPAL van 😉

viszont a kocsit mi boríthatta fel, netán egy királynõ? <#ravasz1>
JonDavis
Az elsõ hivatalos kép?

Forrás: Itt

Angolul a legjobb az egész és kész<#eljen><#hawaii>.

gabe paul logan
MIndegy mit mondtok!Az a legtutibb szinkron amiben Nyuszinak hívják a kiscsajt!!!!!!Gondolom azért volt Nyuszi a megjelenés idõpontjában mert nem biztos hogy olyan elbûvölõ egy olyan név egy édeskislánynak minta NEWT, a néz ilyenkor azt kérdi hogy MMMIIII?De hülye neved van!
Ez az "újabb" szinkron egy nagy rakás kakimaki...egy hosszú kínszenvedés az egész film és így már tényleg idegesítõvé válik Hudson pofázása, ami amúgy ez egyik legjobb pontja az egész filmnek.Meg olyan béna poénok vannak az újjab szinkronban hogy hûûûûúûûha.(nem elég hogy minden szinronszínész b kategóriás, hanem c, bár Bishop meg Ripley ok)

Régi szinkronban Frost nagy poénja:
-Hogy érti hogy ne használjunk fegyvert?
-És ha valaki megtámad mit csináljunk, mondjuk azt, hogy ejnye-bejnye?!
MEg természetesen Apone egész szövegét leírhatnám, sokkal örmesteresebb volt a régi hangja.
"Helyezkedjetek már el emberek, ne szerencsétlenkedjetek!..."

A régi szinkron az eredeti hanggal egy szinten van ennél a filmnél...
persze a vágatlan film Hudson eszelõs feje miatt ahogy mondja a következõket felülmulhatatlan:
"We got nukes, knives, sharp sticks!"

+Vasquez akcentusa amit semmilyen szinkron se tud visszaadni.

Én is remélem, hogy új oscar díjas alien filmet látunk, mindegy miért kapják a díjat. Az a baj, hogy manapság az ilyen jellegû filmeket nem is nagyon jelölik...

Akkor sok sikert nekik!<#eljen>

Remélem majd AvP2-ért is kapnak legközelebb<#eljen><#hehe>.

Mindenki Drukkoljon ezerrel az AvP2 rendezõinek, a Strause testvéreknek!
Két filmel is OScar díjra jelölték õket!<#wow1><#worship><#eljen>
Az X-Men 3 valamint Poseidon vizuális effektjeiért jelölték õket!
Sok Sikert,hogy megnyerjék, és friss Oscar díjasként reklámozhassák az AvP2 mozit<#eljen>

loool....Newt Nyuszinak hívva? Az azért brutál kissé. Meg szerintem ilyet ki ne adjanak legközelebb és nézzék át kétszer, mert ezek a hibák tényleg gázosak.

Nem tudom rosszul írtad-e, mert gõzöm sincs mirõl beszéltél<#hehe>. De most már értem... jó Karácsonyod lesz akkor<#hehe><#eljen>.

JonDavis
Hát jól nézki, de bosszantóan sok hibája van:
-rendezõi verziók nem szinkoronosak
-az extráknál nincs magyar felirat, tehát aki nem tud angolúl az szívás
-több extra utan vért izzadva kell kutatni a dvd-n
-a mozis verzioknál néhánynál új a szinkron..de legalább Nyuszi helyett Newt-ként hívják a kislányt az Aliensben

Ettõl függetlenül jódolog,csakhát a fenti hibái..<#wow3>

kBagyula
Én tegnap vettem meg. Jó húzós az ára, de az a 9 DVD megéri. <#worship>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

bigfoot
Alien filmek díszdobozba,ezek szerint rosszul írtam:S

Micsodát kapsz? :S

SLICK
nem mindegy hogy vannak? XD
ha lesz nagyobb Alien 2 beli alienrõl képem akkor majd csinálok újat és felcserélem 😄

bigfoot
karácsonyra ha minden igaz az Alien Quadrologyt kapom😊

gabe paul logan
Azért sajnálom hogy nincs a másik fajta alienrõl kép, én is utánanéztem egy kicsit de ami olyan filmes képbõl csak 2-3 van és az se túl nagy....
természetesen jó a banner.

(de ha már alien vs predator akkor nem kéne felcserélni a képeket???)

annyian csodálkoztok most ezen a banner-en lévõ alienen, de nem vágom miért, hiszen az avpuniverzum.extra.hu-n hónapok óta kint van ez az ütõs alien kép...
JonDavis
"Teaser Trailer will come out on June/July 2007 " imdb

Juniusban vagy Júliusban jön az elsõ trailer a filmrõl<#dumcsi><#falbav><#violent><#rolleyes>

JonDavis
Kkkrrrr krrr! ( Predator nyelven)
Király a banner! (Lefordítva magyarul)<#hehe>

gErIbÁ
ilysmirõl= ilyesmirõl
sry

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

gErIbÁ
ja ilysmirõl én is hallotam egyik volt osztálytársam mindig monta mikor ment a matrix2 a moiban ,hogy majd hozza a hármat mert már elkülték,mert szomszédja gépkezeló,de hogy csak hangember volt e a gyerek azt nemtom mert sose hozta,hamar kirúgták a suliból.

jól néz ki
de milyen szemétség már, kész van már és csak egy év múlva látjuk!
amikor a matrix 2-t vetítették, egy moziban véletlenül a mátrix 3-at kezdték el, a szalag már ott volt, csak meg kellett várni azt az egy évet(?), hogy lejátszhassák
kíváncsi vagyok addig mennyi fõnök nézte meg titokban<#nyes>
lehet már ez is ott lesz hamarabb?<#ravasz1>
bár lehet a mátrix csak azért volt, mert egybe küldték
2in1<#idiota>

TommoT

gErIbÁ
ahogy elnézem ezt az élient lehet áttérek alien fanra predi fanról odavrdesi magát renndesen
csúcs a banner

otrosinka
Wazze az az alien ott van nagyon....
ütõs ám....<#wow2><#eljen>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

kBagyula
Sirály a banner! <#eljen>

SLICK
thx ^^

bigfoot
ott van a szeren😉
grat!!

Fasza, atomkirály, megahiperszuper frankó cool lett a banner!<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#hawaii>

SLICK
na milyen lett a banner? Ha esetleg csinálnom kéne másikat, akkor adjatok jó képeket pl az Aliens beli Alienrõl... persze nagy méretû legyen ^^

Ugye?<#hehe> Na és mit szólsz a dologhoz? Szerintem, ha ezeket a dolgokat követnék a film iparban, nem lennének akkora bakik a filmekben... meg okkal jobbak lennének. Mondjuk így is születnek remek mûvek.

Olyan jó dolgokon tudsz agyalni<#nyes><#smile>

Néha elgondolkodom azon, hogy miért nem használnak sok film készítésénél külsõ segítséget? Annyi és annyi jó ötlet van a világon, hogy simán beleillene és segíteni a film készítõket. De sok helyütt nem. Én ezekre a hsz-ra azt mondom, hogy a legtöbb simán segíthetné az AvP: Survival of the Fittestet abban, hogy egy frankó film legyen. Mert jó ötleteket írogattok és szerintem egy-kettõ közülük mindenképp megfontolandó a rendezõ páros részérõl. Pl, amit gabe paul logan írt #2328-ban... hogy a farmnál jó kis harc, alienek "elfoglalják" elviszik a kutyát, vagy ott egy kicsinyke fészek és kész is a runner. Meg engem is érdekelne a fészek világa, hogy mi történik ott és jó lenne egy minimum negyed órát szánni az Alienek életére, szokásaira. Nagyot dobna a filmen. Aztán ott vannak a zenék. Nem tudom, hogy ez most kiszivárgott, vagy megengedték hivatalosan is és közzé tették a három varriációt és tessék hallgatni, majd szavazni.... vagy illlegális, de, ha már kint van, akkor nézzék már a netet és hallgassanak a fórumozókra és válasszák inkább azt, amit õk mondanak, mert ugye a nézõknek készül a film. Zenéket nem hallgattam meg, majd megfogom... remélhetõleg. De úgyse értek annyira hozzá, azonban itt is megnézhetnék, hogy ki mit javasol, mert van pár okos ötlet, ahogy írtam és mind-mind javítana, vagy jobbá tenné a filmet.

Bár AvP: Survival of the Fittest így is biztos remek lesz, mert már annyi biztató hírt hallottunk, olvashattunk... csak azért mégis: ne felejtsék el a film iparban dolgozoók azt, hogy egy egyszerû, hétköznapi embernek is lehet remek ötlete, s az az ötlet jól jöhetne a filmben.

De gondolom itt úgyis figyelik a fórumokat, meg Darkoo is írta, hogy mit tudom én melyik fazon látogatta már xy fórumot és írt is, mert ugye AvP 1 totál leégett és õk nem akarnak így járni. De ezért ez a hsz nem is rájuk vonatkozik (csak picit, ott az elején a runner meg a fészek dologra és zenékre), hanem úgy általánosságban mindenkire.

SLICK
A Predator 2-ben csak annyi volt a baj, h a homloka meredekebb volt, a szeme meg túl nagy... viszont a csápokból meg a fején kiálló tüskék jók voltak uyganis utaltak arra h öregebb példányról van szó.
Az elsõ részben tökéletesen meg van oldva a fej kialakítása. (számomra legalábbis tökéletes 😊 )

gabe paul logan
(Valaki nem jártas benne hogy Budapesten hol lehet biztosan mindenféle alien könyveket kapni?Konkrétan ez érdekelne: )http://www.aliensonline.hu/konyv.php?review.24

gabe paul logan
Igen mintha az avpben túl emberi lett volna a tekintete a predatornak...
Lehet h megköveztek de pl én a predatorok között akkora különbséget nem látok...(persze az alienekrõl ezer meg ezer hszen keresztül vitatkozhatnánk), de mindegyiknek meg van a varázsa. Az elsõ amolyan kicsit hüllõszerû bõrével, a másodiknak a bõrszíne inkább illik a csáprágós fejhez, sokkal "pókszerûbb" hatást kelt, a harmadik nos az ilyen MÁS, nem mondom hogy rossz, csak semmi egyedi, engem az se zavarna és különben is mi emberek se vagyunk egyformák, viszont nem kellenek a hülye maszk variációk...
De milyen érdekes hogy az évek/filmek során hogy megnyúlt a predik feje...

Alienekrõl csak annyit hogy benne lehetne már egy filmben több fajta alien is, tényleg lesz a filmben farmos jelenet is és ott vannak háziállatok(micsoda következtetést vonok le!!!), szal lehetne néhány runner a filmben, meg most hogy is van ez a sima és a barázdált fejû idegenekkel? Mitõl függ hogy milyen?
Én személy szerint úgy tudtam hogy a sima fejû az a dolgozó(drone), a barázdált meg a harcos(warrior).
Örülnék továbbá ha rendesen láthatnánk a boly egész társadalmát...például én nagyon hiányoltam minden fészkes/királynõs alien részbõl a királynõ testõreit...az ún. szuperhímeket...akik nagyobbak, erõsebbek, gyorsabbak(asszem játékokban praetorian).

(Persze ezenkívûl láttam én már egy alien-stratégiai játékban még cifrább idegeneket is, csak nemtom h annak mennyi a valóság alapja, sõõõt királynõ-predalient is láttam!!!)

Hmmm.... kemény<#eljen>. Nem semmik lesznek az Alienek<#eljen><#finom><#hawaii>.

Egykét torrent oldalon próbálj körülnézni😊