Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látszik rajta ,hogy még van mit csiszolni rajta, de nem rossz így elsõ ránézésre!

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébként ha végig zuhogó esõben forgattak meg sötétben, akkor a predek álcázó berendézét ez érzékenyen érintheti, ergo, a katonák észreveszik a predeket, az meg nemjó...😛
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Na és mi van, ha ez is fake kép? 😛
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ujjabb forgatási kép jelent meg állítólag<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
A katonák épp készülnek felvenni a harcot az alienek ellen!

Viszont azon az oldalon meg december 12 a premier napja.<#zavart2>#zavart2>
Királyság!
Nem tom. Még ha hivatalos kép is lenne nem nagyon csigázott fel.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nem akarlak megbántani de ez a huszonnyolc héttel késõbb c. filmnek a képe, az avp2 képe ami ebben a topicban a háttér semmi több...
A címekhez az alattuk levõ képek tartoznak.
(Mindenkivel elõfordul, még velem is<#vigyor5>#vigyor5>)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Hivatalos képnek eléggé amatõrnek tûnik, vagyis mintha nem a legjobb minõségû kamerával lenne felvéve...
Érdekes de például én a Residen evilben a városi jeleneteknél se értettem hogy mi borította fel az utcán lévõ összes autót?????
De lehet hogy ez vmi vége jelenet, tudjátok kimászott a fõhõs a csatornából a film végén amin keresztûl az idegenek a városba közlekedtek, vagy épp a város közepe alatt volt a fészek és a végsõ harc, ki tudja...(bár nem biztos hogy ez a fõhõs nõnk)
viszont a kocsit mi boríthatta fel, netán egy királynõ? <#ravasz1>#ravasz1>
Ez az "újabb" szinkron egy nagy rakás kakimaki...egy hosszú kínszenvedés az egész film és így már tényleg idegesítõvé válik Hudson pofázása, ami amúgy ez egyik legjobb pontja az egész filmnek.Meg olyan béna poénok vannak az újjab szinkronban hogy hûûûûúûûha.(nem elég hogy minden szinronszínész b kategóriás, hanem c, bár Bishop meg Ripley ok)
Régi szinkronban Frost nagy poénja:
-Hogy érti hogy ne használjunk fegyvert?
-És ha valaki megtámad mit csináljunk, mondjuk azt, hogy ejnye-bejnye?!
MEg természetesen Apone egész szövegét leírhatnám, sokkal örmesteresebb volt a régi hangja.
"Helyezkedjetek már el emberek, ne szerencsétlenkedjetek!..."
A régi szinkron az eredeti hanggal egy szinten van ennél a filmnél...
persze a vágatlan film Hudson eszelõs feje miatt ahogy mondja a következõket felülmulhatatlan:
"We got nukes, knives, sharp sticks!"
+Vasquez akcentusa amit semmilyen szinkron se tud visszaadni.
Én is remélem, hogy új oscar díjas alien filmet látunk, mindegy miért kapják a díjat. Az a baj, hogy manapság az ilyen jellegû filmeket nem is nagyon jelölik...
Remélem majd AvP2-ért is kapnak legközelebb<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>.
Két filmel is OScar díjra jelölték õket!<#wow1>#wow1><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Az X-Men 3 valamint Poseidon vizuális effektjeiért jelölték õket!
Sok Sikert,hogy megnyerjék, és friss Oscar díjasként reklámozhassák az AvP2 mozit<#eljen>#eljen>
-rendezõi verziók nem szinkoronosak
-az extráknál nincs magyar felirat, tehát aki nem tud angolúl az szívás
-több extra utan vért izzadva kell kutatni a dvd-n
-a mozis verzioknál néhánynál új a szinkron..de legalább Nyuszi helyett Newt-ként hívják a kislányt az Aliensben
Ettõl függetlenül jódolog,csakhát a fenti hibái..<#wow3>#wow3>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ha lesz nagyobb Alien 2 beli alienrõl képem akkor majd csinálok újat és felcserélem 😄
természetesen jó a banner.
(de ha már alien vs predator akkor nem kéne felcserélni a képeket???)
Juniusban vagy Júliusban jön az elsõ trailer a filmrõl<#dumcsi>#dumcsi><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#rolleyes>#rolleyes>
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
de milyen szemétség már, kész van már és csak egy év múlva látjuk!
amikor a matrix 2-t vetítették, egy moziban véletlenül a mátrix 3-at kezdték el, a szalag már ott volt, csak meg kellett várni azt az egy évet(?), hogy lejátszhassák
kíváncsi vagyok addig mennyi fõnök nézte meg titokban<#nyes>#nyes>
lehet már ez is ott lesz hamarabb?<#ravasz1>#ravasz1>
bár lehet a mátrix csak azért volt, mert egybe küldték
2in1<#idiota>#idiota>
TommoT
csúcs a banner
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
ütõs ám....<#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Bár AvP: Survival of the Fittest így is biztos remek lesz, mert már annyi biztató hírt hallottunk, olvashattunk... csak azért mégis: ne felejtsék el a film iparban dolgozoók azt, hogy egy egyszerû, hétköznapi embernek is lehet remek ötlete, s az az ötlet jól jöhetne a filmben.
De gondolom itt úgyis figyelik a fórumokat, meg Darkoo is írta, hogy mit tudom én melyik fazon látogatta már xy fórumot és írt is, mert ugye AvP 1 totál leégett és õk nem akarnak így járni. De ezért ez a hsz nem is rájuk vonatkozik (csak picit, ott az elején a runner meg a fészek dologra és zenékre), hanem úgy általánosságban mindenkire.
Az elsõ részben tökéletesen meg van oldva a fej kialakítása. (számomra legalábbis tökéletes 😊 )
Lehet h megköveztek de pl én a predatorok között akkora különbséget nem látok...(persze az alienekrõl ezer meg ezer hszen keresztül vitatkozhatnánk), de mindegyiknek meg van a varázsa. Az elsõ amolyan kicsit hüllõszerû bõrével, a másodiknak a bõrszíne inkább illik a csáprágós fejhez, sokkal "pókszerûbb" hatást kelt, a harmadik nos az ilyen MÁS, nem mondom hogy rossz, csak semmi egyedi, engem az se zavarna és különben is mi emberek se vagyunk egyformák, viszont nem kellenek a hülye maszk variációk...
De milyen érdekes hogy az évek/filmek során hogy megnyúlt a predik feje...
Alienekrõl csak annyit hogy benne lehetne már egy filmben több fajta alien is, tényleg lesz a filmben farmos jelenet is és ott vannak háziállatok(micsoda következtetést vonok le!!!), szal lehetne néhány runner a filmben, meg most hogy is van ez a sima és a barázdált fejû idegenekkel? Mitõl függ hogy milyen?
Én személy szerint úgy tudtam hogy a sima fejû az a dolgozó(drone), a barázdált meg a harcos(warrior).
Örülnék továbbá ha rendesen láthatnánk a boly egész társadalmát...például én nagyon hiányoltam minden fészkes/királynõs alien részbõl a királynõ testõreit...az ún. szuperhímeket...akik nagyobbak, erõsebbek, gyorsabbak(asszem játékokban praetorian).
(Persze ezenkívûl láttam én már egy alien-stratégiai játékban még cifrább idegeneket is, csak nemtom h annak mennyi a valóság alapja, sõõõt királynõ-predalient is láttam!!!)