AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    1. Miért ne lehetne más a predek hajója? P1 és P2 hajója sem ugyanolyan.
    2. A piramisos dolog Anderson saját ötlete, találni akart egy megfelelő helyszínt az összecsapásra.
    3. Ocsmány fej...tán a P1, P2 ragadozói Mona Lisák?
    4. Beavatási szertartás, tehát nem lehet saválló a cuccuk, ezért marja szét.
    5. Az alienek fejlődhetnek nagyon gyorsan is, de tény, hogy az AvP-ben kicsit tényleg túl hamar fejlődtek ki.
    6. Scar megfontolt, óvatos, a legerősebb a 3 közül. Gil figyelmetlen, megfontolatlan. Celtic meg szimplán alulmaradt. Nem volt elég ügyes.
    7. Lexet azért nem érte el a lándzsáról, mert már át volt szúrva...erejét vesztette.
    8. A barátságról... Én ugyan nem olvastam a könyveket, de mintha az egyikben spanoltak volna a predek a főhősnővel.
    9. Nem vehették észre, hogy fertőzött, mert egyiken sem volt maszk!!!!
    10. Ha feltűnt volna neki, mit csinál? Kapásból sef-destruction, vagy mi? Neki le kellett gyűrnie az összes alient, ez volt a beavatási szertartás (meg aztán valahogy elő kellett vezetni a PredAlient).

Látod, ahogy te válaszokat adtál a P2-es bakikra, én is választ adtam neked az AvP-re.
    Egyébként miből derült ki, hogy a P2-es predi kezdő? A feje (mikor leveszi a maszkot) egyáltalán nem úgy fest, mint egy fiatal...