AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Új hírek az AvP Univerzumon, köszi házmesterek!

1. Hogy a Predator használja-e majd a fákat, mint az első részeben... Nos, bár Colin bá nem mondott egyértelmű választ rá, szerintem mivel erdőben is lesznek jelenetek, több mint valószínű, hogy fog a fákon is ugrálni a Predator (ha lesznek olyan erős fák, amik elbírják a súlyát). Így ésszerű szerintem, hiszen egy veterán öreg lesz a Ragadozó.

2. Rainbow Franks halála... Szerintem lehet valós dolog. Nem hiszem, hogy kamura nyilatkozta volna, hogy brutálisan szétlövik a fejét a filmben. Remélem a plazmaágyú végez vele...

3. Számomra a legérdekesebb komment az, amit Jeff Habberstad nyilatkozott: hogy a sztori az AvP1 folytatása lesz. Ha ez igaz, nem vált be a reményetek (közületek azoknak, akik leszoltátok az első részt és azt mondtátok, nem lesz köze az 1-hez). Én személy szerint örülök ennek nagyon! És akkor tényleg lehet, hogy az lesz a sztori, hogy a Scar Predatorból kikelt PredAlien tönkretesz mindent a predatorok hajóján, az visszazuhan Coloradoba, a PredAlien meg egy Predator túléli, aztán haddelhadd. Csak azt nem tudom, hogy kerülnek akkor az alienek tojásai a képbe... Na mindegy, ez úgysem biztos. Lényeg, hogy folytatás lesz.