5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    az mire lenne jó,mi értelme lenne?
  • Rykov
    Csatlakozom.
  • rotator
    Remélem, teljesen új történetvonal lesz.
  • SLICK
    ha a 2-es számra gondolsz az nem azt jelenti h máris folytatása az előzőnek... És jelenleg az sem biztos h lesz Predalien a filmben. tehát ezek alapján kiindulva nem hiszem h az első részt folytatják, de mind ez csak találgatás. Szvsz az esetleges trailerből kiderülhet hogy folytatás vagy teljesen különálló rész
  • Rykov
    Mármint az a sajnálatos, hogy a történeti folytatása lesz.
    Azért a címéből sejthető, hogy a folytatása...
  • Jrex
    szerintem is folytatása lesz az 1.-nek(ez a logikusabb),még ha nem is említik h. "kiből" kelt ki a predalien,vagy valakit jégbefagyva,esetleg a tv-ben h, eltűnt Wayland...akkor is folytatása lesz hisz azokról a lényekről van szó.
    -szerintem ott nincsenek olyan fák amelyek elbírják a pred-et,mint az őserdőben.
  • Rykov
    Ennek te örülsz?
    Már megbocsáss, de a lehető legrosszabb dolog, hogy azt a szennyet folytatják ezáltal.
    Nekem nem veszi be a gyomrom.
  • SLICK
    Köze nem lesz az 1. részhez... ha mégis akkor vkinek bizony a "nénikéjét"
    remélem csak nyelvbotlás volt hogy 1. rész folytatása, hisz régebbi hírekben meg mondták nem lesz köze az 1. részhez.
  • JonDavis
    Egy logikus folytatása jöhet az első résznek..Mondjuk mutatják Lexet jégbe fagyva
  • Xerxész
    És akkor szerinted mégis hogy lesz folytatása az 1-nek, ha nem így? Biztos, hogy a PredAlien fog kavarni valamit...ha nem is zuhan vissza a hajó, akkor is történni fog valami, amiért visszaszállnak (vagy visszazuhannak) a Földre. Jó, azt elismerem, hogy tényleg nevetséges lenne, ha egy PredAlien végezne az összes Predatorral. Akkor ez egy ideig rejtély marad, hogy hogy jönnek vissza a Földre...

Egyébként a moziba tilos bicskát vinni!
  • JonDavis
    Állig felfegyverkezett Predator hadseregnek megse kottyanna likvidálni egy predalient a saját űrhajójukon..
    Szóval nagyon remélem nem így folytatódik...hogy a predalien Superman lesz.
  • JonDavis
    "Számomra a legérdekesebb komment az, amit Jeff Habberstad nyilatkozott: hogy a sztori az AvP1 folytatása lesz. Ha ez igaz, nem vált be a reményetek (közületek azoknak, akik leszoltátok az első részt és azt mondtátok, nem lesz köze az 1-hez). Én személy szerint örülök ennek nagyon! És akkor tényleg lehet, hogy az lesz a sztori, hogy a Scar Predatorból kikelt PredAlien tönkretesz mindent a predatorok hajóján, az visszazuhan Coloradoba, a PredAlien meg egy Predator túléli, aztán haddelhadd. Csak azt nem tudom, hogy kerülnek akkor az alienek tojásai a képbe... Na mindegy, ez úgysem biztos. Lényeg, hogy folytatás lesz. "

Az lenne a legborzalmasabb, ha így folytatódna..Nem tudom neked az miért lenne jó, hogy a Predator fanok kisbicskája felvillana a mozikban, mikor mutatják a predalien kiirtja egy egész elit predator századot azon a hajón. Ez abszolúte abszurd, és orbitális tévedés lenne.
  • Xerxész
    Új hírek az AvP Univerzumon, köszi házmesterek!

1. Hogy a Predator használja-e majd a fákat, mint az első részeben... Nos, bár Colin bá nem mondott egyértelmű választ rá, szerintem mivel erdőben is lesznek jelenetek, több mint valószínű, hogy fog a fákon is ugrálni a Predator (ha lesznek olyan erős fák, amik elbírják a súlyát). Így ésszerű szerintem, hiszen egy veterán öreg lesz a Ragadozó.

2. Rainbow Franks halála... Szerintem lehet valós dolog. Nem hiszem, hogy kamura nyilatkozta volna, hogy brutálisan szétlövik a fejét a filmben. Remélem a plazmaágyú végez vele...

3. Számomra a legérdekesebb komment az, amit Jeff Habberstad nyilatkozott: hogy a sztori az AvP1 folytatása lesz. Ha ez igaz, nem vált be a reményetek (közületek azoknak, akik leszoltátok az első részt és azt mondtátok, nem lesz köze az 1-hez). Én személy szerint örülök ennek nagyon! És akkor tényleg lehet, hogy az lesz a sztori, hogy a Scar Predatorból kikelt PredAlien tönkretesz mindent a predatorok hajóján, az visszazuhan Coloradoba, a PredAlien meg egy Predator túléli, aztán haddelhadd. Csak azt nem tudom, hogy kerülnek akkor az alienek tojásai a képbe... Na mindegy, ez úgysem biztos. Lényeg, hogy folytatás lesz.
  • Rykov
    Szerintem lesz ott valami bemutatóféleség. Program része, szóval lesz valami 100%... csak nem biztos, hogy trailer!
  • W B
    az a hír is kamu hogy lesz AvP2
    nane
  • Xerxész
    És az a május 18-20 bemutatósorozat, ahol többek közt a Fűrész 4et meg egyéb falánkságokat mutatnak be? Oda ígérték az AvP2-t is.
    Vagy akkor az a hír is kamu volt...ennyit a hírek megbízhatóságáról.
  • Rykov
    Ehh...
  • Darkoo
    Greg Strause csak annyit mondott az imdbn,hogy ebben a hónapban várható egy teaser poster és egy website...
    Tehát nem említett semmilyen előzetest, a rendezők szerint még túl korai lenne...
    Ne reménykedjetek,hogy jövőhéten a trailer érkezik
  • W B
    max 3 perc, de ebből kb 2 perc az amiben nincs semmi érdekes
  • Jrex
    az alien 4-et miután megnéztem este féltem,sztem az a legfélelmetesebb köztük.
    na mind1,-kb milyen hosszú szokott lenni egy ilyen 1. előzetes?
  • CsepeLee fiú #2998
    Az Alien 1 valóban nem atombrutál horror, de például a mellkasrobbantós jelenet miatt kell 18-as karika. Bár gondolkodtam, hogy az Alien 1-2 talán-talán mehetne 16-os karikával (viszont sajnos biztos csak vágva, ami nem szerencsés), de az Alien 3. már semmiféleképpen. Az Alien 4. kicsit könnyedebb horrorvígjáték, de az is tartalmaz nagyon morbid jeleneteket.
    Nos, az AVP 2.-től eltértünk / eltértem. XD
  • SLICK
    na hi all!!!
    Sory h nem tudtam jönni egy hétig látom 78 új üzenet érkezett.. volt egy ksi gondom a nettel de végre valahára vagyok!!
    csak godnoltam szólok :)
    elnézést a kellemetlenségekért
  • Rykov
    Hát, elvileg. :D
  • Csaba007
    május 18 trailer??? Biztos ez??
    Mert nemsoká 18 van:D
    Fasza film lesz!!
  • Xerxész
    Igen, PredAlien. Jó, hivatalosan nem bizonyított, hogy lesz, de ezzel az erővel az összes olyan info, ami kiszivárgott eddig a filmről, nem igaz. De szerintem hihetőek... És ha visszaolvasod a híreket korábbról az AvP Univerzumon, akkor láthatod, hogy volt egyszer egy hír, amikor megkérdezték az egyik munkatársat, hogy lesz-e PredAlien. Nem szó szerint, de valahogy így szólt a válasza, miután körülnézett, hogy nem látja-e senki: "mindenki tudja, hogy ért véget az első rész, de tényleg nem mondhatok semmit".
    Most ebből te mit szűrsz le? Szerintem ez egyértelmű válasz a kérdésre, de mint mondtam az elején, ezzel az erővel az összes eddig kiszivárgott info kamu.
  • Kmarha
    Annyira birlak titeket. A semmiből építeni fel egy várost. Semmi információból mindent a filmmel kapcsolatban.
  • W B
    PredAlien?????????
  • Rykov
    Hát igen, a trailer ezért trailer.
  • Xerxész
    Minden valószínűség szerint a trailerben fog szerepelni Predator is és Alien is. Mivel nem ezek lesznek az aduász, ezért meg lehet őket mutatni a trailerben. Mert a PredAlient nyílván nem mutathatják be már most, ebben a filmben ő lesz az újdonság, a nagy dobás.
    Gondolom 1-2 képkocka erejéig mutatják majd a város külterületét (gondolok itt az erdőre elsősorban), a csatornát, a parkolót, esti sikátorokat, háztetőket, talán a geotermál erőművet is, rémült, menekülő embereket, a hadsereg néhány katonáját, esetleg a Weyland-Yutani Társaság embereit...na és persze a főszereplőket. De a sztoriból kb. semmit sem fogunk megtudni.
  • Rykov
    Valami látványos lesz, ja. MEgmutatja mik lseznek. Pár lény, meg biztos lesz Predator is benne. Oszt kész. Az első trailer rövid lesz valószinű.
  • Kmarha
    biztos lehetsz benne hogy nem. Régen az volt a horror hogy sejtelmes, szinte végig nem látsz semmit, azt a végén izomból az arcodba csapják a szörnyüségeket. Manapság pedig mindenhol szaladgáló szörnyek, hol itt hol ott lecsapva, mindig más félelmetes szituációt kialakítva. Nem hiszem hogy eltérnének, és visszalépnének jó 10 vagy több évet. Főleg a mai számítógépes lehetőségekkel nem!
  • matrix666
    Remélem a trailer is kicsit a régi időket fogja idézni...
  • Rykov
    Ha minden igaz, akkor a Trailer majd megmutatja mire számítsunk.
  • W B
    ITT már egy csokor rózsával fog szaladgálni a Predátór
  • JonDavis
    1 hét múlva már lehet ,hogy egy trailert fogunk látni?
    KÉrdés,hogy AvP2, vagy mondjuk egy másik film trailere jön ki
  • Jrex
    én nem gondoltam olyasmire,sztem nem annyira romantikus ,vagy csak nem vettem észre:)
  • Rykov
    Amúgy tényleg.
    Azt vártam, hogy jön majd a boldog csók.

Amúgy meg tényleg, egyes könyveken nagyon jót lehet izgulni... főleg ha hiányzik az utolsó pár lap.
  • W B
    azt mondom én is! olyan romantikus volt... áááá
  • JonDavis
    Pedig úgy lett volna az igazi,ha összejönnek a végén..
  • W B
    amúgy az AvP végén én azt hittem hogy a Perdátor és a nő mindjárt... csak jött az Alien királynő...