AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Na, akkor asszem néhány dolgot el kell magyarázzak, mert kicsit nagyon elkalandoztál a témától:

1. Xerxész nem volt isten, perzsa hadvezér volt az Ókorban. Még a 300 című filmben sem volt isten, csak önmagát nevezte annak. Nem ártana tájékozódnod egy kicsit a történelemben. Nem hiszem magam nagymenőnek csak azért, mert Xerxész a nevem. Nem ezért választottam, hanem mert szeretem az ókori történelmet.

2. "Tudom nehéz számodra megérteni egy zsenit,de majd talán egyszer sikerül." Szerintem aki ilyet ír magáról, azt jobb nem is kommentálni. Nem vagy te egy kicsit nagyon elszállva magadtól? Inkább te hiszed magadról, hogy nagymenő vagy, nem?

3. Amit a képekről írtam, nem neked írtam, hanem úgy általában. Nézd meg a jobb alsó indexet a hozzászólásomnál, nem találod ott, hogy: "válasz Jrex üzenetére". Nem téged kritizáltalak, hanem azt, aki a képet készítette. Téged legfeljebb azért érhet kritika, amiért beraktad ide, bár ezzel az erővel mindenki mást is le lehetne szólni, aki ilyesmit berak ide.

4. Engem a lények érdekelnek, de nem az a részük, ami elveszi a horrort keltő hatásukat. Viizonak volt jó a reakciója: "kb. mintha a Pókember hogyan szövi a hálóját..." Nem ez a lényegük, nem erről szólnak, minek firtatni ilyen jellemtelen dolgokat? Ezek fiktív lények, hogy lenne így érdekes, hogy pl. hogyan szaporodnak? Ezek nem dokumentum- vagy ismeretterjesztőfilmek, hanem horrorfilmek.

5. Ha nem bírod a kritikát, akkor talán másokat se kritizálj alaptalanul.

6. Tanulj meg uralkodni magadon és mellőzd az indulataidat.

7. Egyszer már megkérdezték tőled, de nem válaszoltál...engem is érdekelne azért mostmár, hogy hány éves vagy...

Ezeket szerintem nem árt, ha átgondolod és legközelebb mielőtt még nekiesel akárkinek is, győződja meg róla, mi az irománya mondandója és hogy kinek szól. Ennyi.