5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• W B
    Az Alienek nem tudni, hogy mikor és hogy kerültek ki a bolygójukról. de annyit tudok:
    Nyagyab füg hogy a Melkhasrobbantó mien gazdatesben fejlődött. vagyis, lehetséges hogy az anya bojgonlévök azért hátrányos helyzetüek, mert még "nem ismerkedtek meg" más fajokkal.
    egy kutyából kikelt gyorsabb és fürgébb.
    egy emberből az amolyan "átlag" de van némi kurázsija
    egy Predátórból akkor örökli a predátor erejét
    és a gazdatest emlékeiből is megmarad benne valamennyi
  • Jrex
    ezzel azt akarod mondani h, az űrben valahogy mutálódtak,vagy valami?
  • Jrex
    én mindent el szoktam olvasni.
  • W B
    mimivan? ezt kifejtenéd, légyszives?
  • rotator
    Attól függ, milyen ökoszisztémában vizsgáljuk őket. :P Például valamelyik (ál)regényben mintha olyat olvastam volna, hogy a szülőbolygójukon ők kispályás bogárkák voltak, mint nálunk mondjuk a termeszek. ;)
  • rotator
    Beépített atombomba. :)
  • Kmarha
    "amúgy meg: Alienek nem okoznak ökológiai katasztrófát?"

most komolyan: mi van?
  • Kmarha
    bocs, de azt olvas amit akar, de nem úgy válaszol ahogy csak szeretne. Forum, irott és iratlan törvények szólnak arról, hogy ha valamire, vagy valamire véleményt mond, akkor tudja is hogy miről van szó. Csupán csak 6 hozzászólást kellett lenéznie, azt hogy mire reagált az általa megszólt ember, és máris nem beszél hülyeséget!

Különben az egész forumrendszert lehet kidobni a fenébe mert nem lesz értelme a sok lusta és szerencsétlen forumozók miatt (akinek ingje az vegye nyugodtan magára! a többi meg ne szóljon!)
  • W B
    bevalom abátyám az a szörnyike

amúgy meg, én egy komplet predátór gúnyának feltúrbózva! azzal suliba menni! huhú.

amúgy meg: Alienek nem okoznak ökológiai katasztrófát?
  • Jrex
    ja én is.de az szerintem inkább dárda,mondjuk a csuklópengének jobban örülnék.
    amúgy,tudtam h. amilyen hülyeség biztos valaki beveszi a j-rex-es dolgot.
  • W B
    ha egy predátortól kapnák olyin kis "bicskát" én kiteném a falra, vagy viném magammal, hisz kis helyen is elfér, biztonság
  • Jrex
    az alieneket legyőzik(gondoljunk a folytatásokra),a predator a végén meghal( szokás szerint)és a túlélő emberek tovább élik az életüket.egyébként az a kisváros tényleg létezik?
    az 1.részből a csajnak van tárgyi bizonyítéka is a földönkívüliekre:)tehát ha elmenne valahova,és megmutatná hinnének neki.
    még keresem a hírt.
  • Darkoo
    Inkább olyat kérdezz, hogy szerinted mennyi az esélye a veteran ragadozónak a több tucat aliennel szemben?:)
    És ez még a filmhez is tartozik:P
  • Jrex
    a szóvirág ez lett volna
    Mielőtt ezért is megkérdeznétek hány éves vagyok,jelentem nem szoktam nézni.és ha annyira érdekel az életkorom,akkor a jp4 fórumán az első írásomnál megtaláljátok
    Most egy olyan hírt fogok közölni ami úgy fog hangzani ami nem illik ide,de kérlek használjátok a fantáziátokat,mielőtt lehurrogtok,akinek nem megy,majd segítek.persze ha megtalálom.
  • Darkoo
    Ja de ne feledd,hogy az zárt körő fesztiválon mutatják be. Abban reménykedj először is,hoyg valaki felveszi kézikamerával, és feldobja a netre:)
    Mint anno a Doom filmnél ,meg most a 300-nál volt ilyen,hogy a legelső trailert kézikamerás felvételen láttam előszőr...
  • Jrex
    -ideje volt,nekem is ismerős vagy,hogy jön ide a klónozás?nem alien,hanem mothman v.chupacabra v. rugóláb jack,nézz utánna
    -kmarha: bocs,de azt olvas amit akar.
    -amúgy spongyát rá:(szóvirág)
  • W B
    ja! a háló kilövőről megfeledkeztem!
  • W B
    a predátonak mien fegyverei vannak?
    én ezeket ismerem:
    -lándzsa
    -a válán lévi ki "ágyu"
    -"fiszbi"
    -jobb kézen a kis "karom" vagy kés, meik a hejes?
    -valmien pisztoly szerűség...
    -nyilpuska? vagy minek nevezhető az?
  • Xerxész
    Üdv. körünkben! De azért ne túrjátok mindjárt egymást. Én csak zért írtam azt, amit, mert tisztázni kellett Jrex-szel bizonyos dolgokat. De ez nem chat vagy MSN, ahol szidni vagy leszólni lehet a másikat. Itt a filmről beszéljünk és annak munkálatairól...
  • W B
    na hi! végre ide találtam!
    a kérdések elöt én 15 vagyok... edig csak a Predátort láttam. de utána olvasgatam a témának, és volt alkalmam bele kukantani az AVP című játékba, teát tudom mi hogy van, viszonylag.

Jrex! hanan vagy te olyan ismerős... franc... fogd fel dínót klonozni LEHETETLEN. és ami azt illeti: engem is érdekel a lények élete, de nem terjed ilyen elme háborodott szintre... az a helyi legenda nem egy Alien? mert az is hol két, hol négylábon. naja... AVP3: Jrex főszereplésével...

viccen kívül: jó a hátér! holvan még ilyen? érdekelne
  • Kmarha
    ő csak reagált arra, amit irtak, más hozta elő a Xerxész isten témát. Sztem olvasd alaposabban a forumot

Vágjátok hogy már csak két hét, és elmiletileg itt az első trailer?!
    Reméljük láttunk majd benne valami értékelhető, elemezhető dolgot is!
  • Bokafix2
    Bocsy, de aztat a véleményt a 300-ról szóló topikban kellett volna közzétenni.
    Sztem az AvP 2-ben nem lesz benne Leonidasz...
  • SLICK
    Na mostmár jó lenne nem szét offolni a topikot..
  • Kmarha
  • Jrex
    ja a 300-ban is csak isten-király vol xerxész,és a történelem nem igazán izgat,ami történt megtörtént.
  • Jrex
    a 2.- írásomnál nekem sincs index.mert ugyebár aki nem inge ne vegye magára.de amit te írtál úgy érzem az én ignem(degenerált,internetbuzi,kretén,stb).és nem teljesen alaptalanúl kritizáltam,szerintem.
    a zsenit nem magamra értettem,hanem a szörnyeket kitaláló emberekre,akik a nőstényeket,és gyerekeket kitalálták,de ha szerinted az vagyok..."Ezek fiktív lények, hogy lenne így érdekes, hogy pl. hogyan szaporodnak? Ezek nem dokumentum- vagy ismeretterjesztőfilmek, hanem horrorfilmek."-szeretem tudni mivel állok szemben.Pl:az alienről nem kérdeztem sokat,mert azt ismerem eléggé.
  • Xerxész
    Na, akkor asszem néhány dolgot el kell magyarázzak, mert kicsit nagyon elkalandoztál a témától:

1. Xerxész nem volt isten, perzsa hadvezér volt az Ókorban. Még a 300 című filmben sem volt isten, csak önmagát nevezte annak. Nem ártana tájékozódnod egy kicsit a történelemben. Nem hiszem magam nagymenőnek csak azért, mert Xerxész a nevem. Nem ezért választottam, hanem mert szeretem az ókori történelmet.

2. "Tudom nehéz számodra megérteni egy zsenit,de majd talán egyszer sikerül." Szerintem aki ilyet ír magáról, azt jobb nem is kommentálni. Nem vagy te egy kicsit nagyon elszállva magadtól? Inkább te hiszed magadról, hogy nagymenő vagy, nem?

3. Amit a képekről írtam, nem neked írtam, hanem úgy általában. Nézd meg a jobb alsó indexet a hozzászólásomnál, nem találod ott, hogy: "válasz Jrex üzenetére". Nem téged kritizáltalak, hanem azt, aki a képet készítette. Téged legfeljebb azért érhet kritika, amiért beraktad ide, bár ezzel az erővel mindenki mást is le lehetne szólni, aki ilyesmit berak ide.

4. Engem a lények érdekelnek, de nem az a részük, ami elveszi a horrort keltő hatásukat. Viizonak volt jó a reakciója: "kb. mintha a Pókember hogyan szövi a hálóját..." Nem ez a lényegük, nem erről szólnak, minek firtatni ilyen jellemtelen dolgokat? Ezek fiktív lények, hogy lenne így érdekes, hogy pl. hogyan szaporodnak? Ezek nem dokumentum- vagy ismeretterjesztőfilmek, hanem horrorfilmek.

5. Ha nem bírod a kritikát, akkor talán másokat se kritizálj alaptalanul.

6. Tanulj meg uralkodni magadon és mellőzd az indulataidat.

7. Egyszer már megkérdezték tőled, de nem válaszoltál...engem is érdekelne azért mostmár, hogy hány éves vagy...

Ezeket szerintem nem árt, ha átgondolod és legközelebb mielőtt még nekiesel akárkinek is, győződja meg róla, mi az irománya mondandója és hogy kinek szól. Ennyi.
  • JonDavis
    Nyugi Jrex, én szivesen meghallgatlak:)
    Vidítson fel téged ez a videó:d
    Kikell az Alien!!!
  • Jrex
    nem bírom a kritikát,ezért van egy tulajdonságom,az hogy belegondolok mit mond rá a másik,de ezt álmomban sem gondoltam volna.
  • Jrex
    pókember és szuperman,nem állat.amúgy nem pókember szövi a hálóit.
    épp ez a jó benne,hogy ki lehet találni milyenek/voltak mint a dinok-nál,és hasonló lények élhetnek a világürben.
  • viizo
    ezt mind szép és jó, csak annyi a bibi, hogy Téged olyan lények "biológiája" érdekel, amik sosem léteztek, ennél fogva minden velük kapcsolatos dolog csak fikció és felesleges találgatás...

kb ugyanaz, mintha azt találgatnád, hogy a Pókember vajon hogy tudja szabályozni a hálószövést az életben, Supermannek miért pont piros a köpenye, stb stb...
  • Jrex
    hát ez állatkirályzsír.
    álljunk csak meg egy szóra.sajnálom hogy nemtek ez jött le,de
    1.a dinosaurusokba vagyok belezúgva,az alieneket szeretem jobban(hasonlítanak a dinokra)a predatorokról meg kevesebbet tudok azért néztem róluk képeket,és kérdeztem róluk annyit.
    2.a predator nem horror fílm,inkább sci-fi,a texasi láncfűrészes,az átok,kedvencek temetője,fűrész ...fílmek azok igen.
    3.mint már egyszer írtam emgem a lények biológiailag érdekelnek,és nem az hogyan tudnak ölni,ölni mindenki tud,akár én is
    4.azt hittem titeket is érdekel,azért tettem ide.mert egy fajhoz szorosan tartozik a másik nem is,vagy te MÁS vagy?és persze az utód is.
    5.tudtommal nem én csináltam se a képet,sem a makettet,tehát nem én romboltam le az illúziódat(ami nem a valóság),és ha nem érdekel,akkor nem kell megnézni.
    6.az előző kérdéseimre sem válaszoltatok,amiket azért tettem fel,mert ti többet tudtok róluk mint én,de kritikát azért tudtok írni,ezerrel.
    7.nem rég lett internetem,úgyhogy nekem még újdonság,még jó hogy rajta töltöm a szabad időmet,és jogom van ahoz ,hogy azt nézzek rajta amit akarok/szeretek,és semmi közöd nincs hozzá.(azok azok akik minden könyvet elolvastak róluk)és örülj,hogy nem tettem be még ojanabb képeket,amimégjobban lerombolná az illúzióidat.(nézd meg az aliens onlin-on a képregényeket,azok még olyanabbak/alien vs predator vs terminator/alien vs batman/superman vs alien.../)
    8.Xerxész:nem hiszek az istenekben.csak 2 istennő van Fortuna és Shakira Izabell Meparak Ripoll.
    9.engem minden szörny érdekel,fajilag,mert én vizuálisan érzékelem a világot,ezért szeretem az állatokat és szeretem a fílmezést(alien filmet is csináltam,rémeteg címen/kicsit gagyi/amit megnézhettek a fílmstaten)továbbá a kriptozoológia lényei is érdekelnek.(róla is csinálok majd fílmet.)
    10.gondolom nem tudjátok,honnan van a nevem,akkor elárulom.abban a városban ahol lakom,valaki/valami mászkál(egy hazai relytéj/mint a jeti stb)egy "fickó" olyan mint mothman vagy chupacabra.(néha 4 lábon megy)és előre jelez dolgokat.ez egy helyi legenda,nos én le akarom fílmezni és majd láthatjátok ti is.
    Tudom nehéz számodra megérteni egy zsenit,de majd talán egyszer sikerül.

• rotator
    Azta, ez már nagyon kretén!
  • Seten

Neked miért fáj az, hogy mást érdekel az ami téged nem? :)

• Kmarha
    Többes szám helyet beszélj Jrex-nek, mert ő van ennyire belezúgva a pred faketársadalomba
  • Xerxész
    Na, ezek az illúzióromboló képek!!!!!! Mi a francnak kellenek ide, most őszintén? Ki a fenét érdekel, hogy milyenek a nőstények meg hogy mit csinálnak szabadidejükben. Mondjátok már el, mire jók ezek... A predatorokról nem azért készült film, hogy a társadalmi életüket mutassák be, hogy hogy szaporodnak, milyenek a nőstények, stb. A Ragadozó egy horror karakter, minek kell elrontani ilyen és ehhez hasonló értelmetlen képekkel? Hogy őrizze így meg az eredeti horror feelingjét ezek után? Csúfot űznek ebből is.
    Ezt szeretem a degenerált, internetbuzi, magárólazthisziőalegjobb, annyiaszabadidejehogynemtudmitkezdenivele kreténekben...hogy ilyenekkel múlatják az időt. Lejáratni mindent, ami jó volt...áh...
  • Jrex
    egy igazi ritkaság:
  • Bokafix2
    sajna ezt nem engedi...
  • Bokafix2
    Fény derült rá kit fog rejteni a predátor maszk a 2-ben

• Jrex
    vagyis ez:mire való?