AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    hát ez állatkirályzsír.
    álljunk csak meg egy szóra.sajnálom hogy nemtek ez jött le,de
    1.a dinosaurusokba vagyok belezúgva,az alieneket szeretem jobban(hasonlítanak a dinokra)a predatorokról meg kevesebbet tudok azért néztem róluk képeket,és kérdeztem róluk annyit.
    2.a predator nem horror fílm,inkább sci-fi,a texasi láncfűrészes,az átok,kedvencek temetője,fűrész ...fílmek azok igen.
    3.mint már egyszer írtam emgem a lények biológiailag érdekelnek,és nem az hogyan tudnak ölni,ölni mindenki tud,akár én is
    4.azt hittem titeket is érdekel,azért tettem ide.mert egy fajhoz szorosan tartozik a másik nem is,vagy te MÁS vagy?és persze az utód is.
    5.tudtommal nem én csináltam se a képet,sem a makettet,tehát nem én romboltam le az illúziódat(ami nem a valóság),és ha nem érdekel,akkor nem kell megnézni.
    6.az előző kérdéseimre sem válaszoltatok,amiket azért tettem fel,mert ti többet tudtok róluk mint én,de kritikát azért tudtok írni,ezerrel.
    7.nem rég lett internetem,úgyhogy nekem még újdonság,még jó hogy rajta töltöm a szabad időmet,és jogom van ahoz ,hogy azt nézzek rajta amit akarok/szeretek,és semmi közöd nincs hozzá.(azok azok akik minden könyvet elolvastak róluk)és örülj,hogy nem tettem be még ojanabb képeket,amimégjobban lerombolná az illúzióidat.(nézd meg az aliens onlin-on a képregényeket,azok még olyanabbak/alien vs predator vs terminator/alien vs batman/superman vs alien.../)
    8.Xerxész:nem hiszek az istenekben.csak 2 istennő van Fortuna és Shakira Izabell Meparak Ripoll.
    9.engem minden szörny érdekel,fajilag,mert én vizuálisan érzékelem a világot,ezért szeretem az állatokat és szeretem a fílmezést(alien filmet is csináltam,rémeteg címen/kicsit gagyi/amit megnézhettek a fílmstaten)továbbá a kriptozoológia lényei is érdekelnek.(róla is csinálok majd fílmet.)
    10.gondolom nem tudjátok,honnan van a nevem,akkor elárulom.abban a városban ahol lakom,valaki/valami mászkál(egy hazai relytéj/mint a jeti stb)egy "fickó" olyan mint mothman vagy chupacabra.(néha 4 lábon megy)és előre jelez dolgokat.ez egy helyi legenda,nos én le akarom fílmezni és majd láthatjátok ti is.
    Tudom nehéz számodra megérteni egy zsenit,de majd talán egyszer sikerül.