AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Egy arctámadó, ami pont egy szarvasra ugrik? A szarvast én személy szerint pont nem tartom jó ötletnek...ha már állatra tapad a Facehugger, akkor inkább medvére vagy méginkább farkasra (a kedvenc állatom) tapadjon, mert ezek bátor állatok, közel mernek merészkedni egy lezuhant hajóroncshoz mondjuk. De a szarvas nem, az félénk állat. Meg amúgy is, akkor milyen Alien lenne már belőle? A fej oldalából két agancs nőne...áh...illúzióromboló szerintem.

2-3 csata? Az azért kevés szerintem, annál több kéne...5-6 legyen azért. Láttad a Star Wars: Revenge Of The Sith-et? Na abban is több volt már a fénykardpárbaj, mint a korábbi részekben....5 volt, ha jól emlékszem (Anakin & Obi-Wan vs. Dooku, Obi-Wan vs. Grevious, Windu vs. Darth Sidious, Yoda vs. Darth Sidious, Anakin vs. Obi-Wan...igen, ez 5). Ha ezt a filmet veszem alapul, itt az 5 fénykardpárbaj az 5 legfőbb karakter harcát mutatja be, erre épül a film. Jó lenne, ha az AvP2-ben is így volna és lenne az alapharcok (a Ragadozó elkapja az embereket és az alieneket, az alienek meg az embereket) mellett királynő és PredAlien harc is (feltéve természetesen hogy ezek szerepelnek a filmben majd).