Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez Elit Alakulat 2. világháborús sorozat operatõre fogja kamerára venni az AvP2ben a csatajeleneteket.Daniel Pearl mellett õ lesz a második kamerás.
Ez jó hír gondolom<#eljen>
Egy újjabb pozítívum,hisz sok múlik egy jó operatõrön,aki frankón veszi fel a csatákat a filmben.Ha olyan látványosan csinálja,mint az Elit Alakulatban király film lesz.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
De ha ennyi hiba van szerinted ebben(a legjobb részben) filmben akkor a többit hogy értékelheted???

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Burke megpróbálta befolyásolni Bishopot, azt mondta Ripleynek h nem lehet elpusztítani az arctámadókat,mert Burke azt mondta h élve kell visszavinni a földre õket.Benne van a filmben és a könyvben is.Nézd meg mégegyszer...
A Társaság meg csak azért küldött kevés katonát mert hivatalosan csak egy elromlott antennát mentek megjavítani(legalább is a katonák nagyon így fogták fel, hogy elromlott a telep adója), ezért volt csak a hadnagy a zöldfülû Gorman, ezért voltak kevesen. Természetesen a Társaság csak fel akarta mérni az idegenek erejét...

JonDavis
Az meg véletlen volt,hogy találtak élõ parazitát.Burke hirtelen ötlete,hogy valakit megfertõz,és így felviszi az ûrhajóra az rendben is van.De amilyen hülyén szervezte meg,plussz sima lebukással járt,enyhén szólva ostoba elképzelés volt a részérõl.
De persze ehez mák kellett,hogy találjon még élõ arctámadót a bázison.

JonDavis
Vagy Burke lett volna a megbízott,hogy mindenképp szerezzen tojást a bolygón, és csempéssze fel az ûrhajóra.De egyedül volt,nem volt szövetségese..HA legalább Bishop a társaság beépített androidja lett volna,mint anno Ash..
De nem így volt.Burke nemtudom hogy képzelte.

JonDavis
Megszerezze a dögöket..
De egyáltalán miben bíztak?Vagy hogy tervezték?Leküldenek egy osztagot,nem várhatják el tõlük,hogy egykét példányt befogjanak ,és hazavigyék..Vagy majd Burke megkérte volna õket,hogy skacok 1-2 alient vigyünk már haza..
Úgyse egyeztek volna bele.Ismerve HUdsont meg HIckset,leharapták volna Burke fejét😊
És így,ha egy hírmondó se maradt volna a bolygón,hogy tudta volna a Társaság,hogy mi a nagy helyzet.
Küldtek volna még egy csali csapatot a bolygóra?

bigfoot
ez benne a durva,hogy a társaságnak semmi sem nagy ár hogy megszerezze ezeket a kis "dögöket" ahogy már írtam lentebb

JonDavis
Reményeim szerint az AvP2ben kiderülnek dolgok,ami miatt érthetõvé válnak az Alien részek.
Ha már az Avp2ben tudja egykét ember a kormányból,vagy a cégnél,milyen kis alattomos jószágok ezek az alienek,hogy simán pokollá változtatnak egy kisvárost,jó okuk arra gyanakodni a jövõben,hogy bizony az Lv-426on mindenki meghalt.
Viszont akkor a tengerészgyalogosok mind hullajelölteknek tekintették.Pedig õk voltak a galaxis legjobb fegyverforgatói.

bigfoot
hát nem tom de szerintem ennél jobban megcsinált film nem nagyon van!!!az egész világ ahogy ki van találva!!!
egyebként meg sztem a társaság akkor már simán vágta,hát már az elsõ résznél is vágta hogy mivan,hát akkor a 2.résznél!ugyanoda mennek vissza szal sztem nincs itt hiba,Cameron nem olyan rendezõ hogy ilyen hibákat véssen,

JonDavis
Szóval aprócska hibái vannak,de azért szeretem az Alienst<#vigyor5>

JonDavis
De a Társaság nem volt azért 100%osan biztos,hogy tényleg alienek randalíroznak a bolygón.
És tegyük fel, ha élnek az embere,akkor azt a 160 szerencsétlen civilt hogy menekítették volna ki a bolygórol?Nem is voltak tartalék hibernátorok a Sulacon.
Rosszúl megszerzeve az egész.

bigfoot
talán mert a társaság vágta hogy mi történt a bolygón és nem naon akarták elpusztítani a kis "dögöket" azér
meg mondták is hogy õk a legjobbak és ennyien is elvernek akárkit,szal ne szidd a filmet pls

JonDavis
Vagy még vissszatérve az Aliensre. HA tudták ,hogy gubanc van az LV-426-on ,és ugye tudjuk hogy a Weyland-Yutani a robotika ûttörõje,meg õvéké a legjobb hich-tech cucc,elõtte egy csomó mûholdal felkellett volna térképezni a kolóniát,élõképet sugározni a teleprõl,bekamerázni ropotgépekkel a terepet,egykét androidot leküldeni,hogy mia gebasz van,aztán helyzet jelentés,hogy nincs egy ember se a telepen,majd utána sokkal sokkal több katonával megjelenni.

Egyszerûen ostobán volt megtervezve és megszervezve az egész katonai akció a filmben..
James Cameron ex-kaminonsofõr(mert az volt) barátom erre jobban ügyelhetett volna.<#gunyos1>

Amúgy egyik kedvenc rendezõm na,csak jó egy olyan filmet nézni,amit a valós életben is úgy csináltak volna,ahogy..
És mégegyszer mondom,ez a jövõben történt.Gondoljatok bele,már most mire vagyunk képesek...

JonDavis
Hát ilyen apró hibák,amiket a valós életben biztos nem úgy csináltak volna<#falbav>Pláne a jövõben<#ravasz1>
A másodikban miért csak egy szakasz tengerészgyalogos megy egy teljes eltûnt kolónia után arra a bolygóra, mikor - kiindulva abból, hogy akkor mekkora lehet az emberiség létszáma - mehetne 10-szer annyi is. Miért desszantolják az egész osztagot, miért nem marad fönt a hajón még tartalék? (Erre válasz az elõzõ kérdés). Miért nem használnak felderítõ robotokat, mikor már manapság is elterjedt a mûholdak/robotrepülõgépek/távirányítású jármûvek használata veszélyes bevetések során? Miért nem használják ki jobban az androidokban rejlõ képességeket (pl. hogy jobban feláldozhatóak és õket kevésbé észlelik az alienek).Miért nem tudja felhozni az osztagot a desszantoló jármû, miután kiderül, hogy gebasz van? Miért ne mmaradnak a páncélautóban? Egyáltalán miért olyan béna páncélautót használnak 3-400 év múlva?
Miért nem marad senkise a Sulacon?Miért ennyire biztosak a dolgukban?<#falbav>

Nah ilyen aprócska logikai hibákat nem szeretnék látni az Avp2ben...Ha nagyon sok lesz a párzuham a két film között,erre nekem ügyeljenek a készítõk.
Neh csak pár kósza marine-t küldjenek be,elõtte derítsék fel a terepet predator kémrepülõvel, mûholdképeket készítsenek,helikopterekkel pásztázzák akörnyéket.
Tehát mindenzt úgy,ahogy a valós életben is tenni a katonaság vészhelyzet esetén..És még sorolhatnám mi mindenre kéne ügyelniük, egy csomó biztonsági elõírás van.

gabe paul logan
Miféle hibákról beszélsz?<#lookaround>

JonDavis
Remélem azt a sok aprócska hibát nem követik el ebben a filmben, mint az Aliensben<#ejnye1>
Hamár nagyon hasonló lesz.

InfectedMann
Gyûlnek az igénytelen tömegfilmzabáló holivúd buzik.
már 4 -en akarják, hogy olyan legyen mint az elsõ rész.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Yee egy iskolában is forgatnak egy hétig.Az iskola menzáján csap össze az alien és a predator<#wow1>

InfectedMann
nah már 3 idióta van aki azt akarja, hogy olyan legyen mint az elsõ rész... <#idiota>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kmarha
az geci szar. Ilyent én is flasheltem már 😄 A sok AVP-zés után 😄 (a játék, nem más) De még teljesen tisztán is... 😄

Juj, ha azt a hangulatot vissza tudnák adni filmben...

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Szívj be helyettem is!Csak nehogy utána kiugorj az ablakon azt képzelve,hogy egy alien üldöz a szobádban😄

ööööööööö
TÉNYLEG!!!
LOL
whehehehehehehehe

"de akkor is"

De már 1cer végig olvastam nem csak az itteni történéseket!?
Vagy nem?!:S
Nah mind1! Azt hiszem még ma 1cer beszívok!!!
Ez így nem mehet tovább.....

InfectedMann
te meg miért nem tartod meg magadnak a hülyeségeidet...
amíg nem jártál/nem olvastál utána eddig mi történt a film körül addig szerintem tartsd meg magadnak a hülyeségeidet...
Az ilyenek kommentek miatt áll fel a szõr a rendezõk hátán a külföldi fórumokon...
milliószor elregéltél, hogy ne is számítson senki olyan borzalmasan szar filmre mint az elsõ rész, de ha végigolvasnád az AvPUniverzum híreit akkor nem írtál volna olyanokat amiket már a fórumon is milliószor áttárgyaltunk...

kBagyula
<#confused> Igazán szép és bõ a szókincsed.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

LOL!!!
B*ul igaz!!!
De az a kiscsaj mégis mi a f*szt képzelt?
Jó h a rendezõ bemagoltatta vele a szöveget h mit mondjod!!!
Amugy...h a pi*ba lehet avp-t csinálni 1 koszos kis jenki városban?
Mi a f*ért nem inkább szibériában vagy vmi el*rt isten háta mögötti helyen csinálják?
Remélem nem olyan lesz mint az 1!? 5perc fight és game over:S
Se vér se agy darabok , csak ocska sikongások meg 1 birka beöltözve ugra bugrál le-fel és veri a mellét:S
Ba*od még 1 év és jöhet a móka!
Remélem a rendezök kitesznek magukért!
Azért anno Anderson barátun kse volt pi*száju annyira nem k*rta el😊
Csak jobban át nyálazhatta volna az egész alien meg predator univerzumot!!!

Kmarha
-hehe.. minden izben igaz amit mondasz.. fõleg az utolsó mondat.
Hát jó éjt neked is! 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Addig biztos nem fognak kijönnie trailerrel,amíg normálisan be nem fejezik a forgatást,hogy utána egy überfrankó trailerrel kitudjanak jönni.
Most gondoljatok bele..HA még egy félkész kis teaserrel kiszúrnánk a szemünket,a legtöbb majom ember egybõl felszisszene ,hogy " Jesszus megint készül egy AvP film..NEmáá!Ez is biztos ugyanolyan xar lesz,mint az elsõ..."
Szóval nagyon sok hülyének ez lenne a reakciója..

Ezért várnak egy megfelelõ idõpontra,hogy amint késza forgatás,akkor a teljes anyagból összetudjanak vágni egy isten trailert!
Szóval legyetek türelemmel a trailer csak december végén,de szerintem csak a következõ év elején fog kijönni!

Off:

Huu már ennyi az idõ?De jó volt a buli...Csak kevés nõ volt😞 Na mind1.. Le is léptünk a helyszínrõl😄DAssszem fekszem le aludni...Jóéjt!<#hehe>

gabe paul logan
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

JonDavis
Szinte éreztem...Láttam rajtad,hogy fanatikusan imádod az elsõ részt...

gabe paul logan
az...kétszer!

gabe paul logan
én voltam

SLICK
váááá ha nem csak poénból akkor levágom a fejüket és doalököm a prediknek, alieneknek ^^

InfectedMann
már 2 idióta szavazott arra, hogy olyan legyen az avp2 mint az elsõ avp <#idiota>

Kmarha
Azért remélem az eredetit jobban kidolgozzák 😊 de a jelenet e képen azért elég súlyos 😄 remélem lesz hasonló a filmben

gabe paul logan
ORiginal?Vagy konyhai?

Szép poszter😊

gabe paul logan
mármint a forgatásokon...gondolok itt a jobb részekre, a negyedikben má õ is félvállról vette a dolgot...

gabe paul logan
én még olyanokat is hallottam h segourney kisasszony is parázott a forgatáson...

És mivan, ha neki is vannak dublõrei hm?
Egyébként meg úgy,ha látja egy gyerek,hogy valaki beöltözik aliennek,vagy több ember mozgatja a bábot,johogy nem fog a gatyájába csinálni.Meg az is lehet,hogy az õ jeleneteiben, esetleg cgi alienek lesznek,szóval csak megmondták neki,hogy képzelje oda az alient,és vágjon rémült arcot..
Nem kéne ilyen apróságok miatt parázni..😊

InfectedMann
hát ha azt mondják, hogy féljen az alienektõl akkor féni fog mert különben repül a picsába...
ahogy eddig olvastam nem nagyon van kedve sztem senkinek szórakozni a rendezõkkel...
ha valamit nem úgy csinál kap két pofont azt szevasz 😄
Amúgy meg sztem még mindig nem értem ezt a sok negatív hsz -t.
Az ilyenek miatt volt az a 2. eléggé hosszú rendezõ reagálás a külföldi fórumokon.

Kmarha
.. színészcsemete vagy mi a faszom.. majd megjátsza!

gabe paul logan
(nem vagyok örök pesszimista, de majden ugyanannyi rossz alien film után mint jó , jogos az aggodalmam, én úgy gondolom)

gabe paul logan
Milyen beképzelt fa***** ***** ezek a ****** kölykök!

NE ez má nem jó hír! A kiscsaj nem fél az alientõl!?(Õ valószínû láthatta az avp-t.)Newtnál az volt a lényeg h szinte a fél filmet nem vele forgatták...volt vagy 8 dublõre és sztem nem a nyaktörõ jelenetek miatt, hanem hogy ne okozzanak neki lelki károsodást.
Tényleg nem kéne kiscsaj!Az aliensben azé volt h bemutassa cameron h milyen erõs az anya-gyermeke kötelék, ripley még a saját félelmeit is legyõzte és elment a bojba newtért.Most megint ilyenek lesznek a sztoriban, mert más értelme nem lenne a lány szerepeltetésének.NEM lesz ez JÓ!
De én kérek elsõnek bocsánatot a film megtekintése után ha legalább az alien 3 szintjét megüti! Mert ilyen 1, 2, szintet ne emlegessünk, nem fognak ugyan is oscarokat hazavinni....

Hopszi...Mégse az a lány fogja játszani Mollyt,hanem a nála kicsivel fiatalabb Ariel

Forrás:Axp
És még a mai nap folyamán az AVP Univerzumon a teljes hír<#hehe>

az hogy öreg vagyok hozzájuk <#hehe><#vigyor>
matrix666
KÉt szálon futó cselekmény, két rendezõvel😊 Nem lesz probléma szerintem😊

gabe paul logan
Nem értem, valkinek kevesebb jelentõsséget kéne hagyni a filmben(város lakói vagy a katonák).Mert az aliensben az volt a jó h külsõ szemlélõként vettünk részt akárcsak az osztag ami a bolygóra ment, ha a lakosokon (márpedig onnan emeltek ki színészeket) van a hangsúly akkor a katonáknak vagy nagyon gyorsan el kell hullaniuk és marad egy két veterán aki segít a lakosoknak vagy csak a film végén jelenhetnek meg akkor viszont nem lesz akkora szerepük. De ha lesz egy fõszereplõ a katonák közül is akkor két szálon kéne kezdeni a sztorit az meg nagyon keménydió, még a jó rendezõknek is!

matrix666
Silent Hillben is szép halált halt a csaj, az AvP2ben is tartja ezt a jó szokásást.Akkor meg nem mind1,hogy szerepel e benne?Egyébként ,amelyik horrorfilmben gyerekek vannak,jobban izgulnak a mozinézõk.
Mondjuk nem horror,de a Jurassic Parkban ez a feeling nagyon átjött.Fõleg a végén a konyhás jelenet<#ravasz1>

gabe paul logan
E má így tú nagy aliens koppintás lészen!