5789
-
bali13 #2816 és nektek -
bali13 #2815 nekem az egy nagyon tetszet -
#2814 azt nem értem,h. az emberből kikelt alien az simán alien,a predatorból kikelt alien az meg predalien. nincs sima alien ,valamiből ki kell kelnie. -
Xerxész #2813 Csak ki ne felejtsék a PredAlient, amint összecsap életadó fajának egyik veterán képviselőjével.
Egyébként majdnemhogy biztosra vehető, hogy benne lesz a PredAlien, ha egy arc azt nyilatkozta, hogy: "...mindenki tudja, hogyan ért véget az első rész..."
Mindenképpen bizakodhatunk... -
#2812 huhúú, mennyi szuper tsata lesz benne... nyami
mennyi eksön... éjjen
-
Darkoo #2811 Hát eddig 3 csata már biztos, hogy lesz benne
Ugye csata a csatornákban: lásd a banner:DD vagyis az első hivatalos képen
Akkor csata a tetőszerkezeten, amit Morris szörnykreátor mondott
És csata a kórház előtti parkolóházban.
Meg talán lesz csata az erdőben is,és talán a pred űrhajójában.
A Nemzeti Gárda katonáiról nem is beszélve, akik meg elcsatázgatnak az alienekkel és a predatorral.
Szóval lesz is csata bőven, igazán nem panaszkodhat senkisem:DD -
#2810 szarvas alien? -
#2809 -
Xerxész #2808 Ez a szarvas dolog nagyon tetszik nektek... -
#2807 Szarvas :D mivel az idegen örököl némi tulajdonságot hordozójától, jó kis agancsa lesz. A vadászok meg nem győzik majd lövöldözni őket a trófeáért. -
#2806 De röhej lenne, ha pont a vadászidény első napján kelne ki a szarvasból.
A vadászok meg nem győznék lapozgatni a vadas kézikönyvet hogy akkor ez most mi a f***. -
viizo #2805 én csakazértis támogatom a szarvasból kikelő alien ötletét :P
hiszen mezőn legelésző alien-t még úgysem láttunk ;) :DDD -
#2804 igen a szarvas rossz öttlet volt. A farkas tökéletes! -
Xerxész #2803 Egy arctámadó, ami pont egy szarvasra ugrik? A szarvast én személy szerint pont nem tartom jó ötletnek...ha már állatra tapad a Facehugger, akkor inkább medvére vagy méginkább farkasra (a kedvenc állatom) tapadjon, mert ezek bátor állatok, közel mernek merészkedni egy lezuhant hajóroncshoz mondjuk. De a szarvas nem, az félénk állat. Meg amúgy is, akkor milyen Alien lenne már belőle? A fej oldalából két agancs nőne...áh...illúzióromboló szerintem.
2-3 csata? Az azért kevés szerintem, annál több kéne...5-6 legyen azért. Láttad a Star Wars: Revenge Of The Sith-et? Na abban is több volt már a fénykardpárbaj, mint a korábbi részekben....5 volt, ha jól emlékszem (Anakin & Obi-Wan vs. Dooku, Obi-Wan vs. Grevious, Windu vs. Darth Sidious, Yoda vs. Darth Sidious, Anakin vs. Obi-Wan...igen, ez 5). Ha ezt a filmet veszem alapul, itt az 5 fénykardpárbaj az 5 legfőbb karakter harcát mutatja be, erre épül a film. Jó lenne, ha az AvP2-ben is így volna és lenne az alapharcok (a Ragadozó elkapja az embereket és az alieneket, az alienek meg az embereket) mellett királynő és PredAlien harc is (feltéve természetesen hogy ezek szerepelnek a filmben majd). -
#2802 én szeretem az olyan fílmeket amelyek így össze vannak "vonva"pl:Freddy vs Jason,mert az egyik megerősíti a másik történetét.( a Jason x végén Jason álarca hasonlít a predéhez.)
-álltalában a fílmek 1.része jobb mint a folytatások,gondoljunk a csillagközi invázióra vagy a tremorsra,reméljük itt nem így lesz. -
#2801 ohh, én nem azért vagyok negativ mert ezt meg azt láttam volna a filmből. Csupán csak olvasom a forumokat, beszélgetek az emberekkel, és látom hogy nem csak a saját dicsőítésükre csinálnak olyan filmeket mostanában, ahol a látvány többet számít, hanem azért is mert egyre többen csak erre vágynak.
De köszönöm a dorgálást, probálok pozitiv maradni :)
De a film nem a városban játszodik. Colorádóban. Lesz benne város, csatorna rendszer, erdő, hegyek, barlangok. Azért csak képzeld el a jelenetet mikor egy barlangász hallja a hangokat, meg találja meg a szétrobbant mellkasú szarvast valahol, miközben körülötte nyálkás folyadék. :D Már most beleborzongtam. Amig az AVP1-es jelenetek csak egy "hmm"-öt váltottak ki, akármilyen látványos harcok is voltak.
Ajánlom a készítőknek, hogy a parás hangulatot végig fentartsák.. aztán a végén jöhet egy nagyobb csata, de csak a vége felé, max 2-3nál több semmiképpen ne legyen a filmben. -
Xerxész #2800 Miből gondolod, hogy a kórház jelenet kamu? Miért ne lehetne tényleg egy valós, kiszivárgott hír? A "nagy embertömeg" lehet relatív is, sőt általában az, kinek mi a nagy...lehet, hogy csak a főszereplőkről van szó, plusz 1-2 potenciális áldozat... -
Xerxész #2799 KMarha, mi van veled, hova lett a lelkesedésed? Eddig semmi rosszat nem nyilatkoztatál, most meg úgy hangzik, amit írtatál, mintha kezdenéd leírni a filmet...mintha megtört volna a lelkesedés...pedig még semmit sem láttunk belőle. Ne egy jelenet alapján ítélj, ez semmi. Szerintem ez kb. olyan jelentéktelen jelenet lesz a filmben, mint mondjuk a Predator 1-ben a gerillák táborának lerohanása. Látványos volt, akciódús, tele robbanásokkal, lövöldözésekkel, de nincs köze a Ragadozóhoz.
Egyébként meg sokkal extrémebb dolgot ne várjatok, mert mit lehet várni egy olyan filmtől, ami eleve egy kisvárosban játszódik...szupermarket, könyvesbolt, mozi, kórház...ilyen helyszínek vannak vagy lehetnek. Felejtsük el a szűk, futurisztikus folyosókat, dzsungeleket...mivel városban játszódik, az ezekből adódó parás hangulat eleve kizárt.
Amúgy, ha nem kamu a hír, kórház meg ehhez hasonló helyszínek helyett inkább el tudnám képzelni a következőket: sikátorok, háztetők, csatornák, erőművek (mondjuk ez utóbbiak elvileg lesznek a filmben), liftakna, föld alatti termek és helységek, város melletti erdő, stb. Remélem, hogy inkább ezeket favorizálták a rendezők... -
#2798 Honnan gondolom, hogy szar lesz... olvasd már az egész jelenetet, hogy hogyan nézne ki... mondjuk egy kis katonai orvosi sátor esetében ezt még eltudnám képzelni valahogy az erdő közelében, de ez, hogy egy ekkora intézményt egy nagy embertömeg megrohamoz majd a parkolóban az alien vs. predator fight... eléggé szörnyű még az eléképzelés is... aki elindította ezt a kamu hírt vagy rosszat akart a filmnek vagy nagyon nincs fantáziája... -
#2797 talán mert ő is reménykedik abban hogy nem holmi fél várost szétrobbantós lerombolós hentelős akciómozi lesz hanem egy jó kis borzongatós, sejtelmes horror film.
bár őszintén megvalva egyre kevesebb esélyt látok ez utóbbira. A mostani nézőknek csak a sokkolós akció kell .. legyen robbanások, hatalmas csaták, futó rohanó sikiltozó tömeg, cgi látvánnyal felturbozott szörnyek melyek nyilttéren harcolnak csak hogy mindenki láthassa húú de csodás dologra is képes a számítógép.. és akkor már jó is.
Hol van már a régi alienek hangulat? Abba is voltak nagyobb jelenetek, csak félek hogy lassan túlzásba viszik, és e filmmel is átesnek a ló másik oldalára.
-
#2796 én az első résznek semmilyen reklámját nem láttam,csak mondták, hogy lesz a mozikban,de hiába néztem egyfolytába a tv-t(még nem volt net),így azért is a moziban néztem meg(nem sűrűn jártam moziba,és nem volt senkinek kalóz változat h, elkérjem).talán ha láttam volna előzetest akkor kalóz verziót néztem volna(miután leadták a moziban.). ezzel a fílmmel nem tom hogy lesz.sztem a moziban fogom,a jp4-el eggyütt.csak mire a mi városunk mozijába ér 1 fílm,addigra nindenkinek meg van dvd-n kalózban. -
Xerxész #2795 Persze hogy...én is sem bírnék ki 500 percet egyhuzamban...komoly lenne és unalmas. De sebaj, viccnek jó volt.
Képes lennél kalóz verziót nézni? Szerintem azt moziban érdemes először látni...mondjuk, ha komlett 4-5 személyes mozi van a házatokban, akkor OK. Egyébként ez az átka, ha túl régóta figyeled a filmmel kapcsolatos eseményeket...nem tudsz már várni. Azért csak türlem, nincs már messze a 2008 január...
Miből gondolod, hogy kamu a kórház jelent? És miért mondod, hogy szar lesz? -
#2794 500 perc tömény unalom és vontatott szar lenne ha nem egy különleges tehetséggel megáldott rendező csinálnál...
Amúgy elég sok eksünt felsoroltál Xrexész, sztem nem kéne ennyi harc...
Szeretnék már valami normális horror jellegű filmet látni merc a sok akció szartól már herótom van.
Amúgy ha lesz esetleg DVD Screener kalózverzió mint a 300 -ból lehet nem várom meg a mozit. Túl hosszú ideje követem az film eseményeit, hogy ellen tudjak állni egy DVD minőségű kalózverziónak.
u.i.: A korházas jelenet valszeg fake és amúgy is egy bugyuta szar szánalmas az egész...
Jrex: remélem ezt a wc -s jelenetet viccnek szántad... ha ilyet meglátnék a filmben az jellene az utolsó jelent amit megnézek... kisétálnék a moziból az biztos... -
Xerxész #2793 Lehet, de ne mondd, hogy nem néznéd meg! 500 percnyi tömény izgalom és para...csak kár, hogy nem értek a rendezéshez. -
viizo #2792 ezzel a sok összecsapással sikerülne rendezned egy 500 perc hosszú filmet :D -
#2791 olyat ami nem úgy néz ki mint a mesékben(kis fej,vastag melkas,vékony far,)hanem nagyobb fej,laposabb melkas és a bordák végén a gyomornál vastagabb.
-remélem lesz vicces jelenet is benne,olyat hogy 1 fickó megy wc-re(mondjuk kis dologra) és a csatornából a wc-n keresztűl hallatszanak fel szörnyhangok(megnézném az arcát) -
Xerxész #2790 December? Inkább január vége, nem? Vagy te képes leszel egy internetes kalóz verziót megnézni a magyarországi bemutató előtt? Merthogy január végére ígérte a Fox a magyar premiert, ha jól tudom. Az az 1 hónap már nem oszt, nem szoroz, én kivárnám a helyedben. És ki is várom.
A kórház jelent valóban jónak ígérkezik, de azért remélem, hogy nem lesz túl sok összecsapás filmben alienek és a Predator között. Az már túl akciófilm jelleget öltene. Valahogy így képzelném el:
aliens vs. human: több összecsapás kell
predator vs. human: több összecsapás kell
aliens vs. predator: max. 3 összecsapás
predalien vs. human: több összecsapás kell
predalien vs. predator: 1 összecsapás (a film végén)
alienqueen vs. human: lehet több összecsapás, de nem feltétlen kell
alienqueen vs. predator: 1 összecsapás (a film végén)
predator vs. himself, alias self-destruction a film legvégén
Már ez is önmagában sok jelenet, nem kéne azért túl sok csata a fajok között, mert a para hangulatot meg kell teremteni és meg is kell tartani. És ne egymás hegyén-hátán kövessék egymást az egyes összecsapások. Kell olyan időszak is, mint az Aliens-ben, hogy közel a film feléig egyetlen alien támadás sem volt.
De mint feljebb felvázoltam, azért bővelked(het)ünk a lehetőségekben... -
Darkoo #2789 Iszonyatosan duurva korház jelenet olvashato az AvPUniverzum honlapján! Még most is az államat keresem, olyan jó jeletnek igérkezik!
Mikor lesz már december????? -
Xerxész #2788 Semmi gond, biztos vagyok benne, hogy a valóságban nem így festett a nagy Xerxész. Ez csak a képregény és a film karaktere...egyébként nekem így is tetszett. -
#2787 na az is egy elcseszett jelenet az 1. részben... mikor elkezdenek röhögni holott semmi poén nem volt benne :\ -
#2786 "la luna de chatca tore"-nézzetek ki az ablakon v.ajtón! -
#2785 ha már a filmet ők rendezték, plusz még a látványért is ők a felelősek akkor gondolom a végeredmény lenyűgöző lesz ugyanakkor kellően izgalmas! :) -
#2784 Ööö jó helyen járok? Ez most a 300 vagy az AvP 2 topikja?
Jah mondjuk érthető a párhuzam, hisz az AvP2 rendezői a Straus bratyók felelnek a 300 látványvilágáért. És ha azt veszük, hogy a film 99.99%a a látványra épül,így nem kevés munkájuk van a filmben.
A 300 rendezőjének csak annyi volt a dolga, hogy a zöld vászon elé kihajtotta a színészgárdát, egy jót futottak a kamera előtt, és kiabáltak egymással, de végeredményben a Strausék adták azt a pluszt, amiért a 300 olyan amilyen..Gratula nekik.
AvP2-ben is szép legyen ám a látvány nekem -
#2783 persze eldöntheted. de egy rajzfilmes akármibe hogy nézett volna ki egyetlen nem cgi lényként egy rendes farkas :D ez az árnyas ábrázolás jó volt igy, de nem kell hogy tetszen senkinek sem -
viizo #2782 akkor Te milyen farkast láttál volna szívesen, hmmm? :) -
#2781 hagy döntsem már el én h,tetszett-e a farkas vagy nem. -
#2780 Újabb taggal bővült az AVP2 szereplőgárda az IMDb -n.
Bővebb infók a megszokott helyen ;) -
Még mindig képregény adaptáció a 300. Messze nem akarták hogy túl sok köze legyen a valósághoz, ezért volt tele szörnnyel, ezért probálták a perzsákat minnél groteszkebb módon ábrázolni, ezért volt jó ilyennek a farkas amilyen volt, ezért nézett ki a világ, az ég, a nap a színek úgy ahogy.
Reméljük az AVP2 lesz az a film, ahol megmutatják nem csak azt hogy a számítógép milyen csodára képes, hanem arra hogy milyen csodálatosan élethűvé tudja tenni azokat a lényeket, amik nem is léteznek! -
#2778 eléggé lefárasztottalak titeket?mert több hülyeség már nem jut eszembe.
-meg néztem a 300-at,nagyon állat.azért a farkas az elején lehetett volna jobb is.meg Xerxész nekem kicsit buzisnak tűnt:)(bocs xerxész).
meg honnan jöttek azok a perzsák,csernobilból,h. annyi "mutáns" volt köztük.:p -