AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    de még mindig nem értem hogyan jutt olyasmi az eszedbe hogy terhes nőből kétarcó lény kellne ki??? Miiiért? Elképzelésem sincs hogyan fordulhat meg ilyen a fejedbe.

Amatör vagyok, de leirom a folyamatot. (nincs terhes alien, van helyete királynő) Királynő-tojás-arctámadó-pete-mellkasrobbantó-majd szépen kifejlödik az idegen.

A pete a gazdatestből nyeri élelmét. Valamelyest igazodik is a lény géneihez, végül az ő véréből, húsából táplálkozik, ki kell vonnia belőle a megfelelő tápanyagokat, levegőt, sőt, alkalmazkodnia kell hogy azzal táplálkozzon amihez a gazdatest hozzájut.

Azért is néz ki máshogy a külön fajból kikelő alienek. Nos foglamam sincs milyen ismereteid vannak, de egy terhes nő semmiben nem tér el egy nem terhes nőtől. Ugyanazon gének, ugyanaz a felépítés, úgyanabból táplálkozik mint a nem terhes.

Abszulute nem értem szóval hogyan kavaroghat ilyesmi a fejedbe, tényleg nem. Segits egy picikét nekem!

A predik ránézésre elevenszülők, furcsa lenne egy kétlábas, hüllő-humán hibrid tojásból kikelve.. bár minden elképzelhető, hisz az egész csak egy fikció. Könyvben és filmben nem olvastam, vagy legalábbis nem emlékszem hogy olvastam volna a születésükről.