5789
-
#2776 bocs hogy vissza hoztam egy régi témát de nem tudtam szó nélkül hagyni és az 1. rész szerintem nagyon jó.(ez még nem neked szólt)
ha a következő rész nem szertartásos lesz a predatorok részéről, akkor tuti h,bevetnek minden fegyverüket. -
#2775 sztem a predatorok nem "eljátszották" az isteneket hanem az emberek hitték róluk.NAGYOBBAK,erősebbek,fejlettebbek voltak náluk(még nálunk is),és féltek tőlük,ezért tisztelték őket,a predek meg nem utasították el.a híres ufo kutató Eric Von Danoken szerint is földön kívüliek voltak az isteneink(sztem elfogadható magyarázat)pl:rakáta alakú templomok.
-az inkás szigetest nem értem h,értetted félre.az emberi civilizáció innen indult. -
#2774 nem -
viizo #2773 ezeket Te most komolyan kérdezed egyébként? -
#2772 a predatorok okozzák az UFO jelenségeket,...vagy talán más földönkívüliek is látogatják a bolygónkat?(költői kérdés volt)
-jó lenne ha léteznének a pred.-ek is és az alienek is,csak messze tölünk?
szeretnétek,hogy bennetek fejlődjön 1 alien,de úgy h. mielőtt kikelne kiműtenék belőletek?-én lehet. -
#2771 Hát én remélem, nem olyan lesz, mint a 300. Az egy mozgó képregény (ez is volt a cél), én valósághűséget akarok. :) -
Xerxész #2770 Persze, kapásból, már az első kockákból a legtöbb ember számára feltűnt, hogy nem valós helyszínekről van szó. Én ezt nem is vitatom, valóban észrevehető és ezt stáb sem titkolta. Nem is ez volt a cél...hanem hogy megmutassák, mire képes a modern CGI. De ahhoz képest, hogy számítógépekkel kreált helyszínekről van szó, nagyon jóra sikeredett, tényleg remekül összehozták. Go on, boyz! -
#2769 Azért a 300 -ban néhol észre lehetett venni, hogy stúdiófilm. Tehát elég sokszor érződött rajta, hogy a látványvilág az a CGi eredménye. Gondolom direkt nem akarták valóságosabbra a látványt. AvP2 esetében szerencsére szinte csak valós helyszíneken forgattak. -
#2768 Szerintem ezen a képen van a két legjobb szörnykarakter akárhogy is nézzük..
-
#2767 Egy veterán Predator gyakran elsütögeti a plazmát ^^
Nem neki való a játszadozás... Igaz 1. részben rá voltak kényszerülve közelharcra... És igazad van abban is h a valaha legjobban eltalált szörny karakter, persze sok más is van még, de nekem ez a legjobb :) -
Xerxész #2766 Detto. A legjobb valaha kitalált szörnykarakter, ahogy már írtam korábban. És a legjobb a plazmaágyúja a lézeres célbemérő rendszerrel...s mindezt láthatatlanul. Meg van ez oldva nagyon rendesen skacok, én mondom...
Remélem, minden hagyományos fegyverét fogja használni a filmben. Hagyományos alatt értem a csuklópengéket (normális méretben), a hálót, a nyilpuskát, a lándzsát, a korongot és végül de nemutolsósorban a plazmaágyút...főként ezt használja, ez a nekivaló. Ja, a "self-destruction system"-et majdnem kifelejtettem, nem Predator az a Predator, aki nem veti be uccsó megoldásként. Shuriken, rakéta, rituális tőr és óriásméretű karpengék nem kellenek, nem a predatorokhoz méltó fegyverek. De akkor is PLASMAGUN!!!!! Azt-azt sokat!
-
#2765 Én teljes mértékben Predator fan vagyok ;) -
#2764 -a predatorok olyanok mint a spártaiak.(ha minden igaz akkor holnap megnézem a 300-at.)
-melyik lény karakterét szeretitek jobban az alient vagy a predator-t?(én az aliennek a hosszú fejét és a kiölthető (állkapcsát?)meg azt hogy állat(nem értelmes úgy).a pred.-nek a viselkedése, a csuklópengéje és az maszkja tetszik.) -
Xerxész #2763 Ja és a névadóm karaktere, a jó öreg Xerxész bácsi sem volt egyszerű...agyonpiercingelt isten. Zsír volt nagyon a film! -
Xerxész #2762 Dzséjt mondott valamit az AvP Univerzumon...igaza van. Szép, hogy ennyi minden újdonságot akarnak bevetni az AvP2-ben, csak túlzásba ne vigyék. Jóból is megárt a sok, csak nehogy a sok újítás már a film kárára menjen...nem lenne jó. Nem akarok műmozgást látni a filmben, mint pl. a Star Wars II. epizódjában, amikor Anakin azon a bantán vagy min áll kinn a mezőn Amidalával. Azt is sikerült tökéletesen elrontani...
Remélem, hogy az AvP2 nem ilyen lesz, hanem legalább olyan, mint a 300... Láttátok már? Nekem volt szerencsém a hétvégén megnézni moziban, hát nagyon ott van. Tetszik a látványvilág, jó volt, ahogy a történelmet összehozták a fantasztikummal és nagyon tetszett, hogy volt narrátor is. Minden nagyon jó volt benne, egyedül egyetlen pici dolog volt, amit kifogásoltam: amikor Leonidász harcol azzal a nagy leláncolt "gólemmel" és keresztülszúrja karddal...na, ott lehet azért látni, ahogy a kard érintkezik a gólem testével, hogy számítógépes a dolog. De azért a többi, amit a film nyújtott, erősen elnyomja ezt a kis bakit, nagyon tetszett az egész. Gratulálok a Strause fivéreknek, szép látványvilág! Ilyet és ennél jobbakat az AvP2-ben! -
#2761 Egy kis technikai infó olvasható az AVP2-ről a szokásos helyen :P -
#2760 azt tudom hogy fejlődnek ki az alienek, a terhes alient gúnyból írtam, arra hogy mi kelne ki belőle ha nem 2 arcú(mert teljesen másak a hormonjaik abban a bizonyos 9 hónapban a nőknek.)és nem a pete nyeri a gazda testből hanem az embrió.azért gondoltam hogy 2 arcú mert a babától is vesz el sztem.
vizio-nem azt mondtam hogy midíg olyan a hangja csak 1-2 jelenetben. -
#2759 Orvos látott már? -
Ő lesz a főellenség az AvP 3-ban. Szemtelenség lenne a rendezők részéről, ha kihagynák ezt a sztorit.
Még biztos emlékeztek Jonesy-ra, a macsekra a 8. utas a halál-ból.
Na a szemfüles cicó az ő kölyke. Merthogy az 1. és a 2. rész között Jonesy-t is elkapta egy élijen, és meg is született a tökéletes gyilkológép, minden élijen-macskák macskája... ő. Igaz túlzottan nem hasonlít rájuk, de az ő vezetésével fognak az AvP 3-ban támadást indítani a predik ellen, hogy bosszút állhasson. Jonesy-t ugyanis egy predátor nyírta ki, nemsokkal azután, hogy kilépett Riplivel egy filmstúdióból, egy mosópor reklám próbafelvétele után.
Az események ezután már adottak. Vér, akció, izgalom, hangulat.... mi kell még? -
#2757 de még mindig nem értem hogyan jutt olyasmi az eszedbe hogy terhes nőből kétarcó lény kellne ki??? Miiiért? Elképzelésem sincs hogyan fordulhat meg ilyen a fejedbe.
Amatör vagyok, de leirom a folyamatot. (nincs terhes alien, van helyete királynő) Királynő-tojás-arctámadó-pete-mellkasrobbantó-majd szépen kifejlödik az idegen.
A pete a gazdatestből nyeri élelmét. Valamelyest igazodik is a lény géneihez, végül az ő véréből, húsából táplálkozik, ki kell vonnia belőle a megfelelő tápanyagokat, levegőt, sőt, alkalmazkodnia kell hogy azzal táplálkozzon amihez a gazdatest hozzájut.
Azért is néz ki máshogy a külön fajból kikelő alienek. Nos foglamam sincs milyen ismereteid vannak, de egy terhes nő semmiben nem tér el egy nem terhes nőtől. Ugyanazon gének, ugyanaz a felépítés, úgyanabból táplálkozik mint a nem terhes.
Abszulute nem értem szóval hogyan kavaroghat ilyesmi a fejedbe, tényleg nem. Segits egy picikét nekem!
A predik ránézésre elevenszülők, furcsa lenne egy kétlábas, hüllő-humán hibrid tojásból kikelve.. bár minden elképzelhető, hisz az egész csak egy fikció. Könyvben és filmben nem olvastam, vagy legalábbis nem emlékszem hogy olvastam volna a születésükről. -
viizo #2756 ha ilyen soxor láttad, akkor viszont igazán tudhatnád, hogy rexnek jóval mélyebb és erőteljesebb a hangja.
mások a magas zengések benne, hasonló picit de egyáltalán nem téveszthető össze.
ellenben nézd meg a pókember 3 előzetesét, amiben a homokember elüvölti magát az utcán. nah az már tényleg majdnem olyan mint a rex üvöltése, szinte egy az egyben. -
#2755 mármint a jp-t. -
#2754 kicsi koromban naponta -
#2753 nem az egész"banán" fejéből van 2 ,hanem csak az "arcából" és folyamatosan nő vissza egybe(de ez csak 2 fejű disznóbol)a terhes nőből úgy hogy 2 szája van egymás alatt az elképzeléseim szerint.(miért mi? 1 terhes alien nem kelhetne ki.tényleg /tudom hogy nem lehetséges de 1 alienből milyen kelne ki?/)a predkicsik milyenek (és eleven szülőek?)
először úgy gondoltam hogy 1 bonyolult matematikai képlettel írom le az életkoromet, de nem vagyok jó matekból. -
viizo #2752 hidd el, hogy nekem is kedvenc ;)
azt viszont kétlem hogy 200-szor láttad volna, nem hinném hogy 4-5 naponta megnézed :D -
#2751 hidd el elég sokszor hallottam a hangját.(legalább 200-szor láttam a fílmet.)a kedvenc fílmem. -
viizo #2750 nah azért nem egészen olyan a hangja mint a rexnek...
egy bántó hangú rikoltás, de totál más mint rex üvöltése ;)
-
#2749 Trexből fogalmam sincs, a JP-t meg meg kell néznem, kiváncsi vagyok a hangra én is.. de az istenért, miért kellne ki kétfejü egy terhes nőből?????? Most már megkérdezném: hány éves vagy? -
#2748 az avp-pár jelenetében a prednek olyan hangja van mint a jurassic park-ban a t-rex-nek(a kedvenc fílmeim közé tartozik úgyhogy higyjétek el elég sokszor láttam ahoz hogy felismerjem a hangját.)tényleg, milyen alien kelne ki 1 t-rexből?és 1 terhes nőből(2 fejű?)? -
#2747 az életnek nincs értelme,csak célja!!!!
"a halál nem olyan félelmetes, hogyha te vagy a vadász." -
#2746 csodálatos logikáddal talán fejtsd meg az élet értelmét is! Már ne haragudj, de gyülölöm az első mondatodhoz hasonló flameket.. egyszerüen gyülölöm! -
Darkoo #2745 HA megjelenik a film,akkor indul be a fórum igazán.
Rengeteg éltető hozzászólás érkezik majd, mindenki dicséri a filmet. -
#2744 ha ebben nem lesz predalien akkor nem sokkal fog többet érni mint az 1.rész.
ha megjelenik a fílm akkor megszűnik ez a fórum? -
#2743 mondjuk az is igaz. -
#2742 A könyvek alapján ha jól emlékszem magasabbak és sokkalta erőszakosabbak mint a himek :D Azt hiszem ők az irányítók, a vezetők.. minden. A hímeknek meg marad a harc hogy bebizonyítsák társaiknak és asszonyaiknak, hogy ők a legjobbak, megérdemlik a párosodást valamely bombázó debbela leányzóval :)
Az alien 1-es megkövesedett élőlény is csak könyvben szerepel, azt hiszem talán a 4. részben jelenik meg, mint esküdt ellensége az Alieneknek. Hatalmas termetüek, és nagyívben leszarnak mindent és mindenkit, csak az számít, hogy a banánfejüeket kipusztítsák. Hagyják is a földlakókat megdögleni sárgolyójukon. Nézz utána neten milyen könyvek irodtak alien és predator témában, szinte mindegyiket élvezet olvasni, rosszat még nem fogtam a kezeim között.
A csatornaélien meg bármiből kikelhetett.. kutyából, disznóból, marhából, emberből.. aztán késöbb is lemászhatott a csatornába. Nem szükségszerü ott születnie ahol meg is döglik késöbb :) -
#2741 itt felűl a képen az alien miből kelhetett ki?lehet hogy krokodílból(tudjátok a csatornában),patkányokból nem lehet az túl kicsi, akkor csak a csatornamunkások maradhatnak jelőltnek.
az alien 1-ben amikor megtalálják az űrhajót és benne annál a nagy fegyvernél 1 valamilyen élőlény űl?
a predator nősténye hogy néz ki?láttam 1 videót amelyen sokkal nagyobb volt a hímeknél. -
#2740 ok -
#2739 Ha az első mozzanattól követnéd az AVP2 alakulását akkor tudnád miért várjuk ennyire.
Ha tavaly szeptember/október óta követnéd az AVP2 híreket akkor lehet te is már tűkön ülnél! -
#2738 miért várjátok annyira az elsö trailert? az nagyon rövid szokott lenni nem lehet szinte semmit ki látni belőle,csak pár arcot mutatnak és 1-2 hörgést. -
Xerxész #2737 Jó, hát most 2 nap ide vagy oda, mit számít az? Inkább 2 nap, mint 2 hónap...
Valamelyik régebbi hírben benne volt, hogy a Fox az AvP2 magyarországi mozipremierét valamikor 2008. január végére jósolta...nem tudjátok, ez a hír áll még vagy kicsit nem vagyok up-to-date és azóta már változott ez is? Mert az jó lenne, ha nem kéne várni a filmre, csak 1 hónapot (nem úgy mint az AvP1 esetében, amikor asszem 3 hónapot kellett várni).