AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Darkoo érti a módját a topic kézbentartásának, asszem...szép summárum. Talán minden hónap végén kéne egy ilyet csinálni az új hírekből.

A lényeg a legutolsó Woodroof-féle komment: hát gyakorlatilag rábólintott arra, hogy lesz PredAlien az AvP2-ben, szerintem örülhetünk. Persze azért ne igyunk előre a medve bőrére.
    Egyébként valami azt súgja nekem, hogy királynő is és PredAlien is lesz a filmben, én ott hajtanék fejet nagyon, ha a PredAlien egy királynő lenne...nem tudom, hogy lehetne összehozni a kettőt, nagy feladat, de lehet, hogy nem véletlenül dolgoztak ennyit azon a bizonyos 7-8 emberes hidraulikus lényen.

Nekem azért tetszene az a forgatókönyv, ami az eredeti volt...hogy ott folytatják, ahol az AvP1 abbamaradt. Csak az a szupermarketes ötlet nem tetszik, nem predatoroknak és alieneknek való helyszín. Az atomerőmű impozánsabb, felidézi az Aliens-beli atmoszféraprocesszor belsejét...na, az már zsír lenne nagyon.

"Hard R" kategória... Hmmm...jól hangzik. Talán végre mutatják, hogy filéznek ki egy embert a predatorok, vagy hogy lyukasztják ki az emberek fejét az alienek.

Alienek száma. Max. 50 lehet szerintem. Mivel az egyik szörnykreátor azt nyilatkozta, a tetős jelenetnél az összes lény jelen volt, azért nem lehet olyan túl sok...egy tetőn (nyilván nem hétköznapi háztetőről van szó) nem fér el sok ember vagy állat vagy akármi. De akkor eszerint mégis összeeresztik a világegyetem legádázabb lényeit és azok hibridjeit...egy földi épület tetején...mégiscsak lesz haddelhadd!