5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    japán felirattal? mert olyasmit én is láttam :DD
  • rotator
    Az előző AvP-nek asszem volt valami ilyesmi kamerás előzetese. :) Bár az eddigi csúcstartó nálam a Star Wars III trailerének a teaserének a kamerás mobillal felvett argentin verziója volt.
  • InfectedMann
    "május 18-án mutatják be az előzetest"
    De jól tudsz olvasni!
    május 18 és 20 -a között mutatják be valamikor szal 20 -a után talán várható valami utlrafosminőségű kamerás verzió. De szerintem odafognak figyelni, hogy senki se szivárogtathasson ki egy trailert sem.
    De remélem ha lesz valami kalóz verzió akkor nem lesz nagyon szar a minősége. Jah és valszeg nem lesz valami túl hosszú sem. Szerintem ez még csak a teaser trailer lesz amik ugye nem szoktak valami hosszúak lenni :)
  • SLICK
    sztem amint megjelenik 1000 számra nézheted a különböző oldalakon...
    Gondolom AvP Univerzumon is fent lesz :D
  • Xerxész
    Ha május 18-án mutatják be az előzetest mittudoménhol (lényeg, hogy külföldön), akkor az mit jelent, mikor kerülhet fel az internetre valamiféle kalóz (vagy nem kalóz) verzió? Most attól függetlenül, hogy milyen lesz a minősége... Lehetséges, hogy már másnap felkerül a netre és valaki hozzáértő innen közületek elérhetővé teszi számunkra?
  • bcrics
    a hideg ráz ki a filmtől....
    meg ami beszarós volt vagy 10 éve az gyerekjáték 2 na az is besz@rás
  • rotator
    Hát a Poltergeist az egy nem emberi film. :) 10 év alatt utána nincs alvás 1 hónapig! És milyen durván megcsinálták, atyavilág, mekkorát ütött ez 20 éve!
  • Darkoo
    Hát az tény, hogy nem egy remekmű.
    A jó szellemes horrormúvik a 80as években készültek:)
  • InfectedMann
    Átok?
    Sikerüld megemlítened az egyik leszarabb filmet a világon. Grat
  • Darkoo
    Én meg pont az ilyen kisértetfilmektől nem parázok annyira. Poltergeist a kopogó szellemtől féltem egyedül kiskoromban, a többi már nem nagyon leszek libabőrös.
    Egy Alien filmtől meg annál inkább.
    Az AvP2-t meglehet csinálni nagyon félelmetesre, csak ügyesen kell beállítani az egyes jeleneteket. MEg ugye a hanghatások, és a zene is nagyon fontos.

Május 18 trailer!De várom:)
  • Jrex
    szerintem lehet akármilyen "hard" egy szőrnyes fílm, akkor sem lesz olyan félelmetes mint egy kísértetfílm(pl:átok/amelyet nem láttam és nem is fogok!/vagy valami más.)
  • InfectedMann
    Ekkora szégyent mint az aliensonline.
    A külföldi alien/predator oldalak összefognak az aliensonline meg szarik ránk. Szánalmas irigy banda.
    Anno még basztak is válaszolni arra az emailemre ha milenne ha együttműködnénk stb.
    Bekaphatják.
  • InfectedMann
    HATALMAS HÍR AZ AVPUNIVERZUMON :)
  • viizo
    hallod ez igazi George McFly-os vicc: ah-ah-ah-ah-ah-ah

(ha esetleg van olyan ember, aki nem vágja hogy mit is hordok itt össze, az sürgősen nézze meg a Vissza a Jövőben első részét :))
  • Jrex
    írok 1 viccet(de olvasva nem olyan jó de azért leírom):-miért alien az alien?
    -??
    -Mert a földön nem élien.
  • Xerxész
    Szertartási tőrt (AvP Univerzum, Adatbázis, Predator, Fegyverek) melyik filmben látni? Én nem nagyon emlékszem, hogy valamelyik Predator filmben benne lett volna? Ki tud valaki segíteni?
  • Xerxész
    Igen, az tényleg hathatós lenne, ha a 300 előtt legalább valami utalás lenne az AvP2-re. Amúgy az igaz, hogy a Pókember 3 előtt akarják az előzetest lejátszani? Mondjuk nézettség szempontjából nagy húzás, de én inkább valami horror vagy sci-fi film előtt adnám le, amolyan "maradjunk a műfajnál" alapon...a Pókember túl gyerekfilm. Mondjuk az is igaz, hogy a nyár körülre nem nagyon ígértek jó horrort vagy sci-fit... Vagy ti tudtok ilyenről?
  • bcrics
    rammstein vs avp infernal

összevágott egyveleg a szériákból
  • Darkoo
    Milyen kár,hogy nem adják már az AvP 2 trailerjét a mozikban...
    A 300 előtt biztos vetítették volna,hisz az AvP2 rendezői a látványfelelősök a 300 múviban:D
  • Darkoo
    Én tutira megnézem a 300 című filmet, mert egyrészt vonzanak a történelmi kosztümös filmek is, maga a téma, alátványos csaták, a nagyszerű CGI animációk,egyszóval szélesvásznon brutál hangzás mellett feliratosan fogom megtekinteni.
    Habár a kedvenc történelmi filmem a Rettenthetetlen ,azt valószínűleg nem fogja überelni öszképileg számomra.
  • rotator
    Ha mindenki csak saját magának hinne, még szakócával dobálnánk egymást. A kritikák jó iránymutatók, de az biztos, hogy ha nagyon nem akarok megnézni egy filmet, akkor bármilyen pozitív kritika lehet róla, akkor sem nézem meg és ha nagyon meg akarok nézni valamit, akkor lehordhatják a sárga földig, akkor is megnézem. A kettő között pl. a kritikák segítségével lehet lavírozni, mivel személy szerint nekem nincs annyi időm, hogy a világ teljes filmtermését megnézzem. :(
  • InfectedMann
    Nézettségileg... Nem olvastad a cikket? Vagy SG -n csak a fórumot bújod? :D

Én sosem adok egy kritikának sem... ha valami érdekel akkor is megnézem még ha az összes kritikus lehúzta akkor is... nálam ezek a kritikák nem mérvadóak... főleg azok nem amiket pl. a fórumon olvasok nulla IQ -val rendelkező vidéki parasztoktól stb.

Én láttam HD minőségben a trailert és hát nem kicsit dobtam tőle hátast. Ha inkább a látványra hajaz a film akkor arra hajaz, de azért a történetet sem kell kukába dobni. :)

Én tuti megnézem moziban. És moziban feliratos lesz... jejejeje :P
  • Kmarha
    egy naiv ember aki még hisz a kritikákban :) Lehet hogy semmi film, de kritika alapján eldönteni hogy mit nézzen meg az ember.. manapság ez már butaság.

A kritikák szerint talán még a mai napig is a Titanic a leghatalmasabb film a világon

De még ha ugy is döntesz hogy nem nézed meg mert hiszel nekik, akkorsem tedd azt soha, hogy olvasott kritika alapján véleményezel filmet másnak. Magadnak lehet, de másnak csak akkor ha te is megnézted.
  • Xerxész
    Hát én biztos megnézem a 300-at moziban...barátnőmmel már előre elterveztük, hogy megnézzük Igazából a történet miatt akarom látni (imádom az Ókort), de amit láttam belőle előzetesként, az is tetszett.

Konkrétan mit értesz azalatt, hogy alázott? Nézettséget tekintve vagy látványilag, esetleg másért?
  • rotator
    Elvileg láthattam volna, de a kritikák eléggé egybehangzóak...
  • viizo
    gondolom biztos láttad már a 300-at, azért lehetsz ilyen jólértesült hogy csupán egy "látványos semmi"

:S
  • rotator
    Vagyis akkor szinte mindenért, mivel az a film gyakorlatilag egy nagy látványos "semmi". :)
  • InfectedMann
    Jah és, hogy mi köze van a 300 -nak az AvP2 -höz?
    A Strause bartyók feleltek a vizuális effektekért, szóval a CGi -ért :)
  • InfectedMann
    Amúgy: ALÁZOTT a 300! Elkente a Gladiátor és a Trója száját :)
  • InfectedMann
    Ha a jelenben játszódik a film akkor mondjuk az első 20-30 percben míg mondjuk a nyugodt békés vidéki városka hétköznapjait bemutatják a képernyőre kerülhet egy szupermarket vagy bármi más. Ennyi erővel akkor mit keresnek házak a forgatás környékén? :D Beugrik a predator teázgatni 1-2 családhoz, hogy bocsi nem láttatok erre pár Alien -t? Meg szerintem még sorolhatnám.
  • Xerxész
    Ööö...akkor hőerőmű, nah. Mindegy, igazából egyre megy, hasonló lehet a belseje, csak mondjuk ha felrobbannak, akkor van különbség.
    Csak szupermarket ne legyen...jóhogynem mindjárt bevásárol majd a Predator meg az Alien a hétvégére, hogy tudjanak műzlit reggelizni. Ez már nagyon YouTube-os, nagyon nem kéne bele.

A PredAlien Queen igazából csak remény részemről és fantáziálás, nem valószínű, hogy lenne ilyen... De lehet, hogy Strause-éknak elborul(t) az agyuk a sok véres jelenet koreográfiáján, aztán csinálnak egy olyan hibrid PredAlien királynőt, hogy csak na... Dehát erre nagyon kevés az esély. Én beérem egy sima, egszerű jól megformázott PredAlien harcossal is.
  • InfectedMann
    *Ez = Egy
    *okos = okosan
  • InfectedMann
    1. Még mindig az az AvP1.
    2. Ez Predalien Queen eléggé bátor próbálkozás lenne. Ha okos megoldják és tényleg az lesz akkor minden tiszteletem Strauseéké.
    3. Nem atomerőmű hanem Geothermal erőmű lesz.
    4. Szerintem lesz filézés rendesen. Remélem nagyon valóságosak lesznek a sérülések, olyan igazi gyomorforgató képi hatásokat akarok látni.
  • Xerxész
    Darkoo érti a módját a topic kézbentartásának, asszem...szép summárum. Talán minden hónap végén kéne egy ilyet csinálni az új hírekből.

A lényeg a legutolsó Woodroof-féle komment: hát gyakorlatilag rábólintott arra, hogy lesz PredAlien az AvP2-ben, szerintem örülhetünk. Persze azért ne igyunk előre a medve bőrére.
    Egyébként valami azt súgja nekem, hogy királynő is és PredAlien is lesz a filmben, én ott hajtanék fejet nagyon, ha a PredAlien egy királynő lenne...nem tudom, hogy lehetne összehozni a kettőt, nagy feladat, de lehet, hogy nem véletlenül dolgoztak ennyit azon a bizonyos 7-8 emberes hidraulikus lényen.

Nekem azért tetszene az a forgatókönyv, ami az eredeti volt...hogy ott folytatják, ahol az AvP1 abbamaradt. Csak az a szupermarketes ötlet nem tetszik, nem predatoroknak és alieneknek való helyszín. Az atomerőmű impozánsabb, felidézi az Aliens-beli atmoszféraprocesszor belsejét...na, az már zsír lenne nagyon.

"Hard R" kategória... Hmmm...jól hangzik. Talán végre mutatják, hogy filéznek ki egy embert a predatorok, vagy hogy lyukasztják ki az emberek fejét az alienek.

Alienek száma. Max. 50 lehet szerintem. Mivel az egyik szörnykreátor azt nyilatkozta, a tetős jelenetnél az összes lény jelen volt, azért nem lehet olyan túl sok...egy tetőn (nyilván nem hétköznapi háztetőről van szó) nem fér el sok ember vagy állat vagy akármi. De akkor eszerint mégis összeeresztik a világegyetem legádázabb lényeit és azok hibridjeit...egy földi épület tetején...mégiscsak lesz haddelhadd!
  • InfectedMann
    Újabb érdekesség az AVP Univerzumon.
    Amúgy érdemes feliratkozni a hírlevére mert mindig küldünk értesítőt a fontosabb hírekről. Remélem egy idő után nem itt kell "hírlevelet" postolni
  • InfectedMann
    Mert senki sem akart Supermaneket csinálni a Predatorokból. Így is elég masszívra sikerültek.
  • Darkoo
    Nah nézzük mit lehe tudni eddig az AvP2-ről, ami biztos: (ÉRDEMES VÉGIGOLVASNI!Sok olyan infó van benne, amit még nem hallottatok)

-Sztori: A film sztorija jelenleg még nincs bejelentve, de azonban az már világos számunkra, hogy egy coloradoi kisvárosban fog játszódni, az alienek a szennyvízhálózatot használják, és így fognak megjelenni az útcákon, valamint az is tiszta eddig, hogy időrendileg az első rész után fog játszódni a jelen időben.

-A film címe: Jelenleg még ez sincs hivatalosan bejelentve. NEm tudni, mi lesz a filmcíme. Korábban átírták többször is az imdbn,hogy AvP:Survival of the Fittest, de a rendezők óva intettek mindenkit, hogy ez csak munkacím, nem a végleges hívatalos filmcím.

-Premier: Eredetileg 2007 augusztusában tervezték bemutatni, de a Fox fejesek átrakták 2007 december 25.ére a Premiert, így az amcsi Alien és Predator rajongók, amint kibontják a karácsonyi ajándékokat másnap, rohanhatnak megnézni a moziba kedvenc szörnyeik hogy gyepálják egymást.

-Besorolás: Ez már hivatalosan bevan jelentve: 18as legkomolyabb besorolás.Véres ,brutális, rémisztő lesz. Magyarán 18 éven aluliaknaka film megtekintése csakis pelenka és pszihológusi utókezelés mellett ajánlott!

-Filmhossza: Colin Strause, a film egyik rendezője korábban azt nyilatkozta, hogy a film kb 108 perces lesz, mint az első Predator film, de a minap változtatott álláspontján, ugyanis a jelenlegi vágási munkálatok következményeképp a film hosszabb lesz.

-Rendezők: Colin és Greg Strause, Hoolywood egyik legmenőbb Effektcégének vezetői, olyan sikerfilmek, mint Termiantor 3, Holnapután vagy az aktuális Frank Miller's 300 mozi látványeffektus irányítói.Első rendezésük, de rengetek reklámfilm, videóklipp, és kisfilm rendezése már mutatja nekünk, ez a két gyerek tudja mi fán terem az alma. Neh feledjük, Ridley Scott is reklámfilmes volt, valamint David Fincher is , szóval a film rendezése remélhetőleg Jó kezekben van!

-ACIN forgatókönyv: 2006 áprilisában került ki erre a weboldalra az AvP 2 film egyik legelső forgatókönyv változata. Ez úgy kezdődött, hogy Scar hullájából kikelő predalien hirtelen 3 -4 méter magasra megnőve a predator hajón felfordulást okoz, majd az űrhajó visszazuhan a Földre, egyenesen egy texasi kisvárosban. A kisváros hősei Sheriff Morales, Kelly O'Brien valamint Dallas Howard és zűrös kisöccse Ricky a pizzafutár. A Survival of the Fittest név innen ered, a kisváros iskolájának az egyik tanára írja fel a táblára ezt a kifejezést. Ebben a forgatókönyven 3 alien szerepel, valamint egy szingli veterán ragadozó, aki a 3 alien valamint a predalien nyomába ered. A sztori közepén bevonul a nemzeti gárda, és a seriff, az ex-börtöntöltelék Dallas, valamint az ex-iraki katona Kelly O'brien a katonákkal együtt felveszi a harcot az idegenekkel.Az első változatban egy Szupermarketben vívott halálos csatát az alien és predator a kisvárosban. Ez tehát a film sztorijának legelső változata.
    Az világos, hogy a neveket megtartották, mminden bizonnyal a tulajdonságaiakt, és háttértörténetüket az egyes karaktereknek, valamint a nemzeti gárda a végleges forgatókönyv verzióban is megjelenik. Szintén az egy szem predator megjelenése garantált, viszont több alienünk lesz, mint 3, valamint a supermakert mint helyszín törölve, helyette talán-talán egy hőerőmű lesz az összecsapás helyszíne.
    A végleges forgatókönyv tehát valamelyest eltér az első változattol , kérdés, hogy mennyire???Mert ezt még nem tudni...

-Lance Henriksen? : NEmhivatalos források szerint egy rövid cameo erejéig fel fog tünni a filmbe, valószínűleg egy Tv híradóban említik a nevét, vagy hasonló szituációban..

-Akció jelenetek: Rengeteg akciójelenet lesz a filmbe, adta közzé anno az egyik szörnykreátor az egyik interjúban. Kedvenc csatajelenete a következő:" Nagyon sok olyan jelenet van a filmben, ami személyes kedvencem, de had mondjam el, hogy a csata a tetőn valami eszméletlen jóra sikeredett. 2 teljes hétig dolgoztunk rajta, és ragyogó lett a végeredmény. Nemcsak azért, mert a teljes létszáma a lényeknek jelen van ennél a résznél, hanem eleve maguk a képsorok természetessége, valamint a harc koreográfiája mind- mind kiváló.
    Van egypár dolog, amit még előtte sohasem láttam. Gondolok itt a fegyverekre, szerkentyűkre és a közelharcra, amely mindenkiben felkelteti az érdeklődést."

Alien királynő? : Egyenlőre semmilyen hivatalos forrás nem állítja, hogy benne lesz a filmbe, de persze semmi se biztos. Mindenesetre nagy a bizonytalanság. Ezt az egyik szörnykreátor is megmondta az egyik interjúban: "Nem. Személyesen nem dolgoztam a királynőn a filmben, viszont szerencsésnek mondhatom magam, hisz az összes olyan lénynél segétkeztem, ahol hidraulikus bábot kellett alkalmazunk."

Alien hibridek? Minden bizonnyal lesznek a filmben. Az a bizonyos szörnykreátor megadja rá a választ: ""Azt el kell, hogy mondjam, hatalmas volt a kínálat az ADI műhelyében, és igen változatos lényeket alkottunk a munka során."

Predalien? NEmtudni ezt se,hogy lesz a benne. Azonban kedvenc szörnykreátorunk elkotyogott pár érdekességet:""A kedvenc feladatom az egyik hidraulikus báb mozgatása volt. A méretei, a kinézete, valamint a mozgatása a legizgalmasabb dolog volt az életemben, mióta ez a munkaköröm. Az egyik alkalommal körülbelül 7-en vagy 8-an együttes erővel próbáltuk életre kelteni a bábot. (Ennyi ember kell ugyanakkor egy királynő felélesztéséhez is!) Ez valami nagyon újat és érdekeset fog belevinni a sorozatba, ami egy csomó érdekes dolgot vet majd fel…"

Valamint az egyik külföldi avp rajongó ellátogatott Tom Woodroof-hoz, az ADI speciális effektus nagymesterhez, és a következőt kérdezte tőle:
    "Minden rajongó kíváncsi a következőre.Lesz predalien a filmbe?"

Woodroof:
    "Nos, tudjuk hogyan ért véget az első rész, valamint azt is tudjuk,hogy minek kell következnie, de tényleg nem adhatok ki részletes információt erről..."

SZÓVAL JELENLEG ENNYI A LÉNYEGES INFÓ A FILMRŐL!

• Jrex
    azt tudtam hogy nem a pred. folytatása(egy kicsit láttam belőle és úgy emlékszek mintha hasonlítana az alienre csak más színű és van szeme)de erről ennyit.. amúgy az űrhajókra vissza térve az embereknek sem 1 fajta repülőgépük van(katonai,magán, utasszállító...)a márkákról nem is beszélve. ha olyan régóta ismerik az alieneket a predatorok akkor miért nem fejlesztettek ki olyan anyagot amit nem mar szét az alien vére, ha másból nem is akkor az alienek külsejéből?
  • InfectedMann
    Pontosan :)
    Szóval inkább koppintás szagú mint 3. rész :D Nagy LoL :)
    Amúgy erre a magyar filmcímadásra kurva jó sztorim van :) Főleg erről a szutyok retek klubbról van szó
    Anno tékából kihoztam egy filmet Fekete Lovag címen Martin Lawrence -el. És mit látnak szemeim pár év múlva retek klubon ezt a filmet Gagyi Lovag címem hírdetik és le is adják ezen a címen. Ekkora GIGA LOL -t. És itt a bizonyíték, hogy még DVD -n is Fekete Lovag címen jelent meg a film: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2463
    Szóval Magyarország LOL :)
  • boyscout
    yó soká lesz még ezis :o