AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Okes, kösz az infót Rotator és KMarha! Mostmár legalább tudom, hogy a spoiler semmiképp se kerüljön a szemem elé.

Lenne 1-2 reagálásom az irományodra, nem vita képpen, mivel én nem olvastam a könyveket, meg kevés elősztorit ismerek csak. Inkább megjegyzés gyanánt írom le. Szóval...

1. Az Alien 2-ben ha jól emlékszem, nem emberként jelenik meg a Bishop, hanem androidként...akit ugye a végén széttép a kiránynő. Vagy akkor létezik egy olyan változata is az Aliens-nek, ami még jobban kibővített, mint amiket én láttam.

2. Az AvP1-beli predatorok fejlődésben lévő kis 18 éves predatorok voltak, tehát nem lehettek tapasztalt, erős gyilkológépek. Ez volt ugye az avatási szertartásuk...bár lehet, hogy a könyvekben ilyenről szó sincs, nem tudom...

3. Az AvP1-ben sem bántották a fegyverteleneket, a bányatelepen lévő munkásoknak voltak pisztolyaik...mondjuk lehet, hogy nem mindnek, erre már nem emlékszem, régen láttam...

4. A predatoroknak miért ne lehetne többféle űrhajójuk? A P1-beli és a P2-beli predator hajó sem volt ugyanolyan emlékeim szerint...sőt, a játékbeli űrhajó is egy 3. különböző hajó volt...bár a játékot ne keverjük bele.

A többi kifogásoddal kapcsolatban nem tudok mit írni, azokkal többé-kevésbé egyetértek én is, másképp is meg lehetett volna oldani. Bár az ötlet (hogy alátámasszák azt, hogy piramisban csapnak össze), hogy az inka, azték, meg egyiptomi piramisok a predatorok tiszteletére készültek csatatér céljából, szerintem önmagában nem rossz, sőt tetszik. Az egy másik dolog, hogy a könyvekben ezek szerint nem így volt, dehát én ezt sem tudhatom, mert nem olvastam őket.

Ezen hibák valószínűleg a rendező személyére és a stábra róhatók fel. Most vagy egyikük sem olvasta a könyveket vagy tényleg egy teljesen különálló filmet akartak csinálni...csak akkor miért keverték bele a Weyland-Yutani Corporations-t...na mindegy. Nekem azért így is tetszett. Mivel vízuális típus vagyok, számomra a látvány az elsődleges, minden más másodlagos.