5789
-
#2696 és a történetnek is csak annyi köze volt hozzá hogy egy rém láthatatlanná tudott válni.. igaz nem eszközzel hanem csak úgy magától :P -
#2695 Főleg, hogy egy fontosabb személy sem vett részt a filmben az első 2 Predator filmből. -
#2694 az nem lehet hogy azért lett ragadozó 3 mert ugyan azok készítették a fílmet? -
#2693 Látom osszátok egymásnak az észt :) Nem baj legalább pörög a topic
Az AvP1 -ben a legnagyobb baromság az a piramisos dolog volt ahogy az embereket meg a predatorokat összehozták
Konkrétan a Predator filmeknek, könyveknek mutattak be, hogy ezt nektek!
Amúgy: aki úgy érzi, hogy támogatná az AVP Univerzumot az nyugodtan kattintson a Google hírdetésekre -
#2692 1.: igen, bocs, a 3.ban tünik fel :) A végén mikor fejbeverik és ugyebár emberi vörös vért ereszt a buksija :P
2.: rájöttem hogy ezek fiatal palánták. De ezeknek a lényegnek a meleg éghajlat az ami való, nem a jeges északi vagy déli sark
3.: nézd meg újból, teljesen szerencsétleneket is lemészárolnak
4.: jogos
A Weylandet azért keverték bele, hogy mégis megmutassák, hogy bizony ők teljesen az eredeti filmek büvöletében vannak, tisztelegnek is az ösök elött. Valahogy nem tünt fel nekik hogy közben sárba tiporták az egészet. :P
Majd talán egyszer te is eljutsz odáig hogy a látvány totálisan másodlagos lesz. A jó, kidolgozott történet, mondanivaló, a stílus, a megfelelő kapcsolatok, kidolgozott karakterek és az elszakadás a Hoolywoodi gánytól többet ér mint egy rövidke látványos verekedös maszlag :P Szerintem -
Xerxész #2691 Azért ennyi hibát ne keresgéljetek már a filmekben... Mert ha ennyire kritikusok akartok lenni, a predator és az alien filmekben is van baki bőven, azokat is le lehetne húzni, ha nem is ennyire. Például P1: hogy éli túl Dutch a Predator önmegsemmisítőjét, amikor olyan nagyot robban mindig? Vagy P2: ugyanez Harrigannel, amikor felszáll a predator hajó...vagy amikor verekszenek...Harrigan egy kézzel hárítja a Predator ütését a koronggal, az 1-ben meg Dutch (aki ráadásul nagyobb darab, mint Harrigan) métereket repül egy ugyanolyan ütéstől. Vagy A2: amikor Hudsont lehúzza az egyik alien és Hicks próbál neki segíteni, és Hicks fölé ugrik egy idegen, ő meg alulról gurulva lövi..akkor miért nem sérti fel a sav, ami mellesleg nem is fröcsköl? És még sorolhatnám, de nem teszem.
Szóval, szerintem ne legyetek ennyire kritikusok...nagyon jól tudjátok, hogy tökéletes film nincs és nem is lesz soha. Szerintem azt kell élvezni, ami van. És lehet reménykedni persze. -
Xerxész #2690 Okes, kösz az infót Rotator és KMarha! Mostmár legalább tudom, hogy a spoiler semmiképp se kerüljön a szemem elé.
Lenne 1-2 reagálásom az irományodra, nem vita képpen, mivel én nem olvastam a könyveket, meg kevés elősztorit ismerek csak. Inkább megjegyzés gyanánt írom le. Szóval...
1. Az Alien 2-ben ha jól emlékszem, nem emberként jelenik meg a Bishop, hanem androidként...akit ugye a végén széttép a kiránynő. Vagy akkor létezik egy olyan változata is az Aliens-nek, ami még jobban kibővített, mint amiket én láttam.
2. Az AvP1-beli predatorok fejlődésben lévő kis 18 éves predatorok voltak, tehát nem lehettek tapasztalt, erős gyilkológépek. Ez volt ugye az avatási szertartásuk...bár lehet, hogy a könyvekben ilyenről szó sincs, nem tudom...
3. Az AvP1-ben sem bántották a fegyverteleneket, a bányatelepen lévő munkásoknak voltak pisztolyaik...mondjuk lehet, hogy nem mindnek, erre már nem emlékszem, régen láttam...
4. A predatoroknak miért ne lehetne többféle űrhajójuk? A P1-beli és a P2-beli predator hajó sem volt ugyanolyan emlékeim szerint...sőt, a játékbeli űrhajó is egy 3. különböző hajó volt...bár a játékot ne keverjük bele.
A többi kifogásoddal kapcsolatban nem tudok mit írni, azokkal többé-kevésbé egyetértek én is, másképp is meg lehetett volna oldani. Bár az ötlet (hogy alátámasszák azt, hogy piramisban csapnak össze), hogy az inka, azték, meg egyiptomi piramisok a predatorok tiszteletére készültek csatatér céljából, szerintem önmagában nem rossz, sőt tetszik. Az egy másik dolog, hogy a könyvekben ezek szerint nem így volt, dehát én ezt sem tudhatom, mert nem olvastam őket.
Ezen hibák valószínűleg a rendező személyére és a stábra róhatók fel. Most vagy egyikük sem olvasta a könyveket vagy tényleg egy teljesen különálló filmet akartak csinálni...csak akkor miért keverték bele a Weyland-Yutani Corporations-t...na mindegy. Nekem azért így is tetszett. Mivel vízuális típus vagyok, számomra a látvány az elsődleges, minden más másodlagos. -
viizo #2689 AVP ügyben egyik über-kedvencem mikor lobognak a tüzek a királynő kamrájában :)
eddig nem sikerült kiderítenem, vajh mitől gyulladtak meg -20 fokban, mikor senki a környéken nincs :)
-
#2688 Tudod, kezdődik a hatalmas baki azzal, hogy ezek a Predatorok vadászok, szigorú szabályokkal. Mind az első, mind a második Predator filmben, az összes könyvben igy volt. Nem bántják a fegyvertelent, a gyengét vagy harcképtelent, a gyereket, sőt még a terhes anyát sem, hiszen annak a gyermeke vagy annak leszármazotjai lehetséges prédák lehetnek. A ranglétrán azok lépnek előre, akik a legnagyobb legveszélyesebb vadakat legyőzik, vagy a leghősiesebb legvakmerőbb módon támadnak.
Az AVP1-be pedig gyilkolásszák az összeset, mindenkit, ha van fegyvere ha nem?
A filmekben meg volt a szerepe a Wayland Corpnak, a vezetőségnek. Volt egy tudosuk Bishop, aki alapján az első robotszériát összeszerelték. Most meg a fővezérnek teszik be ezt a fickót, azért hogy utána kinyirják? És az Alien 2 ahol feltünik ő mint ember?
A predatorok magas nagydarabb harcosok, nem kis csíra szerencsétlen törpék, kiket egy szempillantás alatt néhány alien képes elpusztítatni. De jó, ők voltak a gyengék.
Megváltoztatják a Predator hajójának a kinézetét.. milyen alapon?
Eljátszák az Isteneket az emberek között, csak mert így kényelmesebb a beavatási szertartás? Ott az alien bolygó, menjenek oda beavatni az ifjoncokat. Épp az a lényeg hogy egy bolygó kultúrájában nem avatkoznak bele, hogy azok maguktól fejlödjenek, erősebb ellenféllé.
Valami inkás baromságot belekeverni.. 3-4-5 ezer év alatt meg az inka birodalom szigetei lesodrodtak a sarkkörre? Érdekes. Vagy hogyan kerül oda délre le egy ilyen kis piramis. Miért nincsen több utalás ezen hatalmas istenekre?
A szerencsétlen, véletlenül túlélő leányzót kinevezni harcostárssá.. oly romantikus volt a jelenet hogy azt hittem mindjárt megcsókolják egymást.
Azok az alienek a predatorokkal együtt nem hasonlítottak egy korábbi szörnyre sem.. biztos mutálodtak ők is. Arról nem is szólva hogy jó a királynőt lefagyasztják.. de a többi lény? Kikelnek a kis melkasrobbantók, és 1 óra alatt már ki is fejlödnek élelem hiányában harcossá. Valószínü.
És még lehetne sorolni miért nem tetszett nekünk az a film. Nincs mentsége a készítőknek rá, egyszerüen nincsen.
A trailer pedig egy elözetes videó a filmről, a spoiler pedig olyan írás, ami a filmről szól, és olyan a tartalma, hogy az aki nem látta a filmet és elolvassa, nem lesz már min meglepödnie, hiszen elolvasta a csavart, a titkot. (spoiler pl valamelyik krimiről elmondani hogy én is meglepödtem mikor Crissről kiderült hogy ő a gyilkos. Érted, aki most akarja megnézni a filmet, az elküld melegebb éghajlatra mert innen már nem lesz min izgulnia) -
#2687 trailer = előzetes
spoiler = poéngyilkolás
Tehát ha a trailer elspoilerkodja a filmet, az azt jelenti, hogy az előzetesben lelövik az összes jó poént/váratlan eseményt (igen gyakori jelenség). -
Xerxész #2686 Most láttam csak az AvP Univerzumon a hírt, hogy hosszabb lesz a film...szerencsére. Csípem a hosszú a filmeket.
Most Colin szerint a jelen pillanat jelenti a korábbi bejelentését, azaz a Predator 1 hosszát és akkor ennél lesz hosszabb a film...ugye jól értelmeztem?
Aztán valaki magyarázza már el nekem, mi a különbség a spoiler és a trailer között? Nem ugyanaz a lényege mindkettőnek? -
Xerxész #2685 Annyira talán mégsem hülyeség, ahogy mondod. És azért azt a kifejezést sem használnám, hogy gyalázat. Én inkább azokat a kisvideókat nevezném gyalázatnak, amiket pl. a Youtube-on találni...hogy pl. zuhanyzik az Alien, a Predator meg hugyozik...na, ezt az egyet megnézem, elég is volt egy életre. Lehet, hogy egyesek jó poénnak tartják, szerintem inkább illúzióromboló. Na, ez a gyalázat.
Szerintem ti azért húzzátok le ennyire az AvP1-et, mert valószínűleg kiolvastatok minden könyvet, végigjártatok minden oldalt, ami ezekről szól. Ezek alapján felállítottatok egy képet erről a világról és amikor megnéztétek a filmet, persze csalódottak voltatok. Jó, ez érthető is...mást vártatok...valami olyasmit, amit a könyvekben vagy egyéb helyeken olvastatok, esetleg láttatok. Na, én nem olvastam a könyveket (bár tervezem, hogy elolvasom valamennyit, csak egyelőre időm nincs rá), így csak az eddig filmekre hagyatkozhattam. És ebből kiindulva nekem tetszett. A filmek összekapcsolásával valóban volt hiba, meg lehetett volna oldani jobban is. Ez valóban rendezői hiba. De valószínűleg Anderson mester sem lehetett könnyű helyzetben. Ha idegen bolygón ereszti össze őket, akkor azt vágják a fejéhez jogosan, hogy számítógépes játék adaptációját csinálta. Így inkább kitalált egy saját sztorit, amit azért valamelyest próbált összehozni legalább az alien filmekkel (gondoljunk Lance Henriksen bácsira és arra, amint ül az asztalnál és játszik a tollával). A saját sztorival pedig kockáztatta azt, hogy az igazi fanokat, mint pl. ti, elveszíti rajongói köréből, ami ahogy látom, sikerült neki. Na mindegy, mindenki tudja, hogy ezek a megítéléset erősen szubjektívek, mindenki másképp látja, mindenkinek más tetszik, stb.
Csak pl. én attól tartok, hogy ha ennyire beleélitek magatokat, hogy nagyon jó lesz az AvP2 és esetleg neadjisten mégsem lesz jó, azt is nagyon le fogjátok húzni, holott több mint egy évig csupa jót mondtok róla. Ezért nem jó ennyire kritikusnak lenni szerintem.
Én általában úgy vagyok vele, hogy ha egy filmről előre eldöntöm, hogy jó lesz és tetszeni fog nekem, akkor nem figyelek oda az esetleges hibáira, kivéve persze, ha azok irdatlan nagyok. De persze ez is nyílván szubjektív... -
loga #2684 Amugy az AVP univerzumban a Jautjákkal(yautja, gyengébbek és műmájerek kedvéért Predátorok) pár könyvben van egy emberi NŐ aki érdekes módon kiérdemelte hogy vadász legyen persze ebből mindíg összetűzésbe kerűl az irigy társakkal akiknél jobbnak bizonyul. Bemennek 5-en egy fészekbe és kipucolják, a királynőt meg viszik egy nekik tetsző bolygóra hogy a kicsinyeivel kedvükre játszhassanak...
Azok a részek amikor mér elözönlötték a bogarak a földet azok többnyire más bolygókról indulnak ki mert a föld többé nem biztonságos.
Kb ilyennek kéne lennie egy AVP filmnek de nekem tetszett az első is mert ugye meg kellett ismertetni a két fajt azokkal is akik nem tudtak semmit róluk először. -
viizo #2683 ém személy szerint PONT azért nem szeretem túlzottan az AVP1-et, mert ez a két kedvenc szörnykarakterem...
abból kiindulva amit mondasz, lehet bármilyen ratyi egy film, de ha szerepel benne valami amit kicsit is szeretsz, az már rossz nem lehet...
namost ez irdatlan hülyeség.
ha esetleg nehézséget okozna 1-2 emberkének megérteni hogy miért mondom ezt, szívesen elmagyarázom. -
#2682 Anno egy balatoni nyáron egy rakat filmet hoztunk ki a tékából, amiket esténként átizzadtunk, a DNA volt az egyik és az ottani tékás B-kategóriás sci-fi választékhoz képest istenes volt, vagyis egyszer simán meg lehetett nézni, de nyilván a Predatorhoz nem volt mérhető távolról sem. :)
AvP-ben voltak jó dolgok (nagyjából a lények) és kevésbé jók (az összes többi). Ami Anderson bácsi saját kútfőből hozzátett, az mind csapnivaló lett. Amikor kijött dvd-n és volt rajta egy csomó plusz jelenet, összevágtam azokat a filmmel, így valamennyivel hosszabb és helyenként tán kidolgozottabb is lett (a sztori), de sajnos még így is édeskevés a klasszikusokhoz képest. -
#2681 ja el is néznénk a film egyes hibáit, ha egy fikarcnyi köze is lenne az alien univerzumához. Vagy a predatoréhoz. Mert ezt a két kultuszt történetet olyan szinten meggyalázták az AVP1-el, hogy az már sértő egy rajongó számára. -
Xerxész #2680 A Ragadozó 3 alias DNA nem méltó még arra sem, hogy megemlítsük. Ezt a címet az okos magyarok találták ki, hogy eladható legyen, vagy ha eladható nem is, legalább a címe miatt megnézzék...egyszer mondjuk, de már az is sok. Ritka szar film egyébként. Nem érdemes megnézned.
Én nem írom le az AvP1-et, mivel szeretem mindkét karaktert, nem mondok róluk rosszat, mert nem is lehet. Tény, hogy voltak benne jelenetek, amiket másképp is el tudtam volna képzelni... Ami egetverő nagy hiba volt, az a tipikus amerikai hősös dolog, hogy azok mindent túlélnek, még a mínusz 30 fokot is a Déli Sarkon, egy szál pólóban... Na meg a predatorok látásmódja, azt lehetett volna jobbra is. De ezek ellenére is tetszett. Magukkal a karakterekkel semmi baj nem volt, jók lettek...az alienek is. Sőt, ami még jobb is volt az AvP1-ben, mint a Predator 1. és 2. részében, az a plazmafegyver, illetve annak lövedéke, a plazmagólyó. A predator filmekben túl robbanásszerű volt (ami - azért hozzáteszem - akkoriban jó is volt nagyon), de az AvP1-ben - hála a modernebb technikának - már az a szép világoskék színű golyó volt a lövedék. Ez pl. nagyon tetszett. Vagy az a jelenet, amikor az Alien átszúrja a farkával a láthatatlan Predatort és odahúzza az álkapcsa elé. Ez is jól eltalált jelenet volt.
Szerintem nem olyan rossz film, mint ahogy a többiek mondják. Ha szereted a karaktereket, szerintem elnézed a film egyes hibáit. -
#2679 "az viszont biztos, hogy a DNA-hoz képest az AVP első része is mennyei élvezet :D"
Ebben igazad van :D De attól még nem lesz jó film az AVP.
Akinek tetszik egészségére akinek meg nem azt megértem (meg még sokan mások) :) -
viizo #2678 csipázom ezeket a magyar fordítókat...
nemtom hogy nem jutott eszébe egyik tökfejnek sem anno, hogy attól még hogy egy filmv a dzsungelben játszódik, és van benne alami embereket tizedelő izé, nem jelenti azt hogy Ragadozó címmel kéne eladni. :S
az viszont biztos, hogy a DNA-hoz képest az AVP első része is mennyei élvezet :D -
#2677 Igen... úgybeszélünk róla mivel egy rakás szar volt... az régi filmekhez képest egy amatőr bugyuta próbálkozása... az Alien és a Predator franchise meggyalázása és sárbatiprása...
Ragadozó 3? Miről beszélsz ember :) Nincs ragadozó 3, még csak tervben van. Te a DNA nevű hulladékról beszélsz amit a magyarok neveztek el DNA 3 -nak :) LOL :) -
#2676 én nem arra írtam hogy "mikor" írtál hanem hogy "mire".szoktam olvasgatni az avp universumot, a korábbi írásokat (pár könyvhöz nem tudtam hozzá jutni a kivágott 50 percet sem láttam, a radadozó3 at sem láttam aminek semmi köze egyik hez sem). én sem írtam a ti találgatásaitokra hogy hülyeség pedig van köztük elég. amúgy engem a lények biológiailag érdekelnek. -
#2675 bár tény még nem tudjuk hogyan kerül le egyszerre ez a két faj :) -
#2674 nem azt mondom hogy nincs rá lehetőség, de semmi sem bizonyítja. Nem az 1nek a folytatása lesz. Mutatták az Alien jelmezt, és az bizony nem predalien jelmez. Mindenhol az az információ csepeg elénk hogy nagy tömegő alienek és egyetlen predator rambozása miközben az emberek probálják túlélni az inváziót.
Mégis hogyan jönne képbe a predalien? Ahoz kéne egy predátor, és mint hallottuk, a predátor ő harcolni fog, ő lesz az egyik főszereplő. Kétlem hogy az arctámadó álltal megtámadott társát védené egész végén a csatornában, csak azért, hogy megvárja amig kikel belőle a nagyvad, és levadássza azt is a többi száz alien mellett.
Nem lesz itt piramisépítgetés meg azonos bolygóról szármózás történet, meg a többi vacak amit összehordtál.
Ajánlom az AVP univerzumot olvasgatásra! Nem csak az AVP2ről szoló híreket, hanem a korábbi filmek és regények kapcsolatán született irásokat is!
(hogy mikor szóltam hozzá arra meg csak annyit, hogy nem jelent semmit. Régebb óta itt vagyok mint te. Hogy most kevesebb az időm az egy dolog, semmi köze ahoz hogy mi a véleményem.) -
#2673 zidzsi te nem valami sokat szoltál hozzá a vége feléhez. és miért ne térnének vissza hisz belőlünk kell ki a "legjobb vad"? -
#2672 igen ugy beszélünk az egyről mint egy gagyi elcseszett filmről mivel minden aspektusában el volt cseszve.
Igen, úgy beszélünk a 2-ről, mintha minden más lenne és tökéletes lesz. Mert hiszünk benne és reménykedünk, no meg az eddigi információk alapján, esély lesz rá, hogy ez tényleg nem lesz elcsezve.
És tény hogy te általában olyanról beszélsz, ami pusztán kitalálció és semmi valóságalapja nincs.
Igen, mindhárom tény. -
#2671 lehet hogy tényleg hülye vagyok, de itt ti úgy beszéltek az 1. részről mintha 1 gagyi elcseszett fílmről lenne szó és hogy a 2. mindenben más lenne és tökéletes lesz.
-
#2670 A képekről Darkoo tud felvilágosítani szerintem.
Ő küldte nekem a képeket, hogy dobja be a hírhez anno.
Sorry Jrex, de te javíthatatlanul hülye vagy, sorry, de hát ha nem hiszel azoknak akik kezdete óta nyomon követik a film körüli eseményeket akkor sorry.
Esküszöm ha lesz köze az első részhez meztelenül megyek megnézni az AVP2 -t vagy valami hasonló :D -
#2669 Szerencsére anyagilag nem volt bukta, ezért lehet immár a sokadik rebootot nyomni a frencsájzpárosra. :) -
#2668 Azt azért hagyták benne, mert akkor még azt hitték nagy siker lesz a film és majd onnan lehet egy új storyt kitalálni...
a továbbiakat már nem is említeném XD -
#2667 akkor miért hagyták benne a fílmben azt a jelenetet? (igaz nem láttam a rendezői változatot) -
#2666 Hát ha elolvastál volna pár hírt, akkor rájönnél h nem egyszer mondták el a rendezők, hogy ez a rész semmilyen módon nem kapcsolódik az első részhez!!! Csak annyiban h itt is Predator és Alien lesz összeeresztve...
Attól, hogy kikelt az 1. részben a Predalien, még nem kapcsolódik a 2. részhez. Meg hát az űrhajóval elhagyták a Földet, nem hiszem h visszajönnek, sőt! -
#2665 lehet hogy még a multban azaz 2004-ben fog játszódni.mert tuti hogy lesz köze az 1. részhez mert az 1. lényege az hogy megszületett a predalien,azt a történetet hogy földönkívüliek voltak az "isteneink" meg már máshonnan is hallottam(sztem ezt akarták megfílmesíteni az 1. részben),vagy lehet hogy tényleg a jelenben játszódik úgy hogy vissza a karják a predatorok hozni 1 királynöt és újraépíteni a piramisukat és folytatni a szokásukat de közben lezuhannak egy kis városka közelében ahol játszódik a 2. rész, közben kikel 1 másik predalien? és több predator marad meg, eddig mind meghalt a fílmek végén(amelyikről szolt a fílm)az ember maradt mindíg életben pedig elvileg ök fejlettebbek akár milye pályán (hazai v. idegen).a játék története meg alapból elvan vetve hogy azt fílmesízenék meg. -
Xerxész #2664 Hibrid? Igen, ez is lehet...elvégre lezuhan vagy leszáll egy predator hajó valahol Colorado erdeiben, az erdőkben pedig mint tudjuk sokféle állat él. A kíváncsi állatok, mondjuk egy medve felmerészkedik a hajóroncsra, sutty...rákapszkodik egy Arcmászó és máris kész a Medvélien. Viszont ennek nagyon nem örülnék... Az állatvilágot remélem nem keverik bele a sztoriba. PredAlien legyen, úgyis mindenki arra számít... Erről jut eszembe, InfectedMann és Darkoo, asszem ti vagytok képben ilyen téern: azok a képek a PredAlienről, amiket ide felraktatok, valami fan oldalról vagy egyéb helyről származnak? Mert ahhoz képest egész jó képek voltak. -
#2663 Azon röhögnék a legnagyobbat ha nem Predalien lenne a titokzatos lény hanem valami hibrid Alien.
Presze nem olyan röhejes mint amik lentebb is láthatóak. -
Xerxész #2662 Ne szellemeskedjünk! PredAlien barátunkat ne személyesítsük meg holmi hétköznapi teremtményekkel.
Egyébként az tetőzné csak meg dolgokat, ha a PredAlien egy királynő lenne... Elvégre a királynő elég nagy, és a kiszivárgott hír szerint egy nagy lényt mozgattak. Mekkora ütős lenne már a PredAliQueen. -
viizo #2661 "valamint egy azonosítatlan lény, ami bazi nagy lesz":
tuti valami elefánt, orrszarvú vagy zsiráf :DDDDDD -
Darkoo #2660 Jaj ezt nem neked szántam, hanem mindenkinek:D -
Xerxész #2659 Behajtjuk a mozit, ezt megígérhetjük! -
Darkoo #2658 A rendezők megmondták,hogy Predator 2-es űrhajó dizájn visszatér( AvP s űrhajó kilőve)
Akkor ,mint a fenti képen látható, ez egy különböző Predi lesz, nem az AvP-ben látható Predator nemzetség sarja:D
Akkor, azon az űrhajon nem tároltak semmiféle alien tojást, és alient, ez nagy marhaság.
És mivelhogy a filmbe rengeteg alien lesz, egy predator, valamint egy azonosítatlan lény, ami bazi nagy lesz, valamint kisvárosban zajlik többek közt, ez biztos.
Minden más nem biztos, de hogy az első részhez szerintem tutira nem lesz köze.
Elég annyi,hogy a bizonyíték : Paul Anderson nincs a stáblistán,tehát az ő karakterei nem térnek vissza a folytatásban. -
#2657 Mindegy, akkor lehet nem raktuk ki hírnek, de külföldi fórumokon már 100szor elmondták, hogy nem lesz köze az AvP -hez.
Ha lesz akkor mki a vendégem egy mozira