AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Annyira talán mégsem hülyeség, ahogy mondod. És azért azt a kifejezést sem használnám, hogy gyalázat. Én inkább azokat a kisvideókat nevezném gyalázatnak, amiket pl. a Youtube-on találni...hogy pl. zuhanyzik az Alien, a Predator meg hugyozik...na, ezt az egyet megnézem, elég is volt egy életre. Lehet, hogy egyesek jó poénnak tartják, szerintem inkább illúzióromboló. Na, ez a gyalázat.
    Szerintem ti azért húzzátok le ennyire az AvP1-et, mert valószínűleg kiolvastatok minden könyvet, végigjártatok minden oldalt, ami ezekről szól. Ezek alapján felállítottatok egy képet erről a világról és amikor megnéztétek a filmet, persze csalódottak voltatok. Jó, ez érthető is...mást vártatok...valami olyasmit, amit a könyvekben vagy egyéb helyeken olvastatok, esetleg láttatok. Na, én nem olvastam a könyveket (bár tervezem, hogy elolvasom valamennyit, csak egyelőre időm nincs rá), így csak az eddig filmekre hagyatkozhattam. És ebből kiindulva nekem tetszett. A filmek összekapcsolásával valóban volt hiba, meg lehetett volna oldani jobban is. Ez valóban rendezői hiba. De valószínűleg Anderson mester sem lehetett könnyű helyzetben. Ha idegen bolygón ereszti össze őket, akkor azt vágják a fejéhez jogosan, hogy számítógépes játék adaptációját csinálta. Így inkább kitalált egy saját sztorit, amit azért valamelyest próbált összehozni legalább az alien filmekkel (gondoljunk Lance Henriksen bácsira és arra, amint ül az asztalnál és játszik a tollával). A saját sztorival pedig kockáztatta azt, hogy az igazi fanokat, mint pl. ti, elveszíti rajongói köréből, ami ahogy látom, sikerült neki. Na mindegy, mindenki tudja, hogy ezek a megítéléset erősen szubjektívek, mindenki másképp látja, mindenkinek más tetszik, stb.
    Csak pl. én attól tartok, hogy ha ennyire beleélitek magatokat, hogy nagyon jó lesz az AvP2 és esetleg neadjisten mégsem lesz jó, azt is nagyon le fogjátok húzni, holott több mint egy évig csupa jót mondtok róla. Ezért nem jó ennyire kritikusnak lenni szerintem.
    Én általában úgy vagyok vele, hogy ha egy filmről előre eldöntöm, hogy jó lesz és tetszeni fog nekem, akkor nem figyelek oda az esetleges hibáira, kivéve persze, ha azok irdatlan nagyok. De persze ez is nyílván szubjektív...