AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    A Ragadozó 3 alias DNA nem méltó még arra sem, hogy megemlítsük. Ezt a címet az okos magyarok találták ki, hogy eladható legyen, vagy ha eladható nem is, legalább a címe miatt megnézzék...egyszer mondjuk, de már az is sok. Ritka szar film egyébként. Nem érdemes megnézned.
    Én nem írom le az AvP1-et, mivel szeretem mindkét karaktert, nem mondok róluk rosszat, mert nem is lehet. Tény, hogy voltak benne jelenetek, amiket másképp is el tudtam volna képzelni... Ami egetverő nagy hiba volt, az a tipikus amerikai hősös dolog, hogy azok mindent túlélnek, még a mínusz 30 fokot is a Déli Sarkon, egy szál pólóban... Na meg a predatorok látásmódja, azt lehetett volna jobbra is. De ezek ellenére is tetszett. Magukkal a karakterekkel semmi baj nem volt, jók lettek...az alienek is. Sőt, ami még jobb is volt az AvP1-ben, mint a Predator 1. és 2. részében, az a plazmafegyver, illetve annak lövedéke, a plazmagólyó. A predator filmekben túl robbanásszerű volt (ami - azért hozzáteszem - akkoriban jó is volt nagyon), de az AvP1-ben - hála a modernebb technikának - már az a szép világoskék színű golyó volt a lövedék. Ez pl. nagyon tetszett. Vagy az a jelenet, amikor az Alien átszúrja a farkával a láthatatlan Predatort és odahúzza az álkapcsa elé. Ez is jól eltalált jelenet volt.
    Szerintem nem olyan rossz film, mint ahogy a többiek mondják. Ha szereted a karaktereket, szerintem elnézed a film egyes hibáit.