AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• kanduhr
    1: Akármennyire is szar volt az AVP, ne a rendezőt okoljátok. Nem ő írta a forgatókönyvet, nem ő vágta direkt szarrá a filmet(hanem a kiadó nyomására). Az itt és sok más helyen is felsoroltak miatt írtam ezt, mert mindenhol a rendezőt okolják, és egy olyan rendező, mint PWSA, szinte nulla tekintéllyel, alig szólhat bele a kész produkcíóba.
    Tény, hogy elég gyengére sikeredett ez az első próbálkozás a 2 szörny összeeresztésével, de megtörtént. Ez van. Engem csak az zavar, hogy akik most ismerik meg ezeket a lényeket, azok már másképp fognak viszonyulni a régebbi filmekhez is. Jah, egyébként megjelent a rendezői változat is baromi igényes kiadásban, amiben már szaftosabb a film. Ettől persze nem sztárolom. Könnyen fogyasztható péntekesti filmecske, aminél én matekóra közben érdekesebb és izgalmasabb történetet írok. Ez van, mamár horror nem létezik, sci-fi se nagyon.

Várom ezt az újabb próbálkozást, hátha vmit sikerül végre összerakniuk, ám az első AVP-vel olyan sebet vágtak a 2 sorozatban és köréjük épült mítoszokba, amit senki nem felejt el egyhamar.

Nem kell több ilyen fos. Remélem sikerül a következő film.
    Jah, és remélem a szereplőkre is emlékezni fogunk, miután megnéztük, nemcsak orbit-reklámos arcokat raknak be.