5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    PFFFFF...na ez már 4. fajta harcos-alien amit csináltak....szar(már elnézést), miért kell mindíg újat kitalálni...miért kell mást csinálni, legalább ne ez legyen a film címe, hanem mittoménmonszter vs. predator, mert ez az alien eddigi egyikre sem hasonlít...főleg nem az aliensesre nem, ez megint vmi összemixelt baromság h a szar 4. rész és az avp rajongóit is megtartsák...igaz barázdált fejü de semmi köze a 2. részhez...akkor már legyen simafejü mint az 1.ben.
    Még hibák: hol a belső állkapocs?
    miért csücsörít?
  • bigfoot
    faja lett!!
    már tök várom a filmet:)
  • InfectedMann
    király a banner mester :)
  • vortel
    Faszomba! Úgy várom a filmet, hogy el se tudom képzelni mikor lesz december...
  • JonDavis
    Állat:)
  • SLICK
    na milyen az új banner? -.-
  • InfectedMann
    Semmit nem tudni róla.
    Tavaly októberben kikerült pár kép egy speckós Predalien -ről, de azóta sem tudni, hogy az a filmhez készült vagy milyen célból.
  • Gabesz amd64
    és a PredaAlien-nel mi a helyzet a filmben?
    megjelenik?
    vagy erről még nem esett szó?
  • InfectedMann
    igaz ők nem mindig veszik a lapot
  • InfectedMann
    slick. szólsz modiknak :D
  • Darkoo
    Király;)
  • rotator
    Csináltam egy hevenyészett bannertervet: KLIKK
  • Darkoo
    Afene:(
  • SLICK
    kész van már :D csak VIP regem lejárt, és nem tom feltölteni :c
  • matrix666
    Még ma megcsinálod?:P
  • kuci06
    Áááááá, nagyon király kép, a predi brutálisan jól meg lett csinálva, de nekem az alien nyaka nem tetszik, túl vastag :P
    Már nagyon várom a filmet, nemtom hogy fogom kibírni a premierig
  • SLICK
    sztetek mi volt az első reakcióm? :D
    nyugi még ma megcsinálom a bannert és végre lesz egy brutál banner ;)
  • JonDavis
    Egyébként tényleg jó lenne a bannerba berakni ezt a képet!Támogatom az elképzelést!
  • JonDavis
    EZEN a KÉPEN!!!
  • JonDavis
    SLICK ezen a képen már normális helyén van a vállágyú, megnyugodhatsz:P
  • Darkoo
    SLICK valahogy megtudod oldani,hogy ez a kép legyen a bannerban?
    Nézd meg az aliensonline oldalán, ott is ügyesen megcsinálták;)

A másik meg ez még egy nagyon kezdetleges nyers kép.
    A rendezők megmondták,hogy a moziba sokkal jobb lesz a végeredmény. A megvilágítás is más lesz, az egész kontraszt, valamint elkéll az alienen egy kis CGi finomítás, valamint életszerűbbé varázsolják az egészet, a hátteret meg még darkosabbá

Szóval meglátjátok a moziba teljesen máshogy fest majd ez a jelenet.
  • kanduhr
    1: Akármennyire is szar volt az AVP, ne a rendezőt okoljátok. Nem ő írta a forgatókönyvet, nem ő vágta direkt szarrá a filmet(hanem a kiadó nyomására). Az itt és sok más helyen is felsoroltak miatt írtam ezt, mert mindenhol a rendezőt okolják, és egy olyan rendező, mint PWSA, szinte nulla tekintéllyel, alig szólhat bele a kész produkcíóba.
    Tény, hogy elég gyengére sikeredett ez az első próbálkozás a 2 szörny összeeresztésével, de megtörtént. Ez van. Engem csak az zavar, hogy akik most ismerik meg ezeket a lényeket, azok már másképp fognak viszonyulni a régebbi filmekhez is. Jah, egyébként megjelent a rendezői változat is baromi igényes kiadásban, amiben már szaftosabb a film. Ettől persze nem sztárolom. Könnyen fogyasztható péntekesti filmecske, aminél én matekóra közben érdekesebb és izgalmasabb történetet írok. Ez van, mamár horror nem létezik, sci-fi se nagyon.

Várom ezt az újabb próbálkozást, hátha vmit sikerül végre összerakniuk, ám az első AVP-vel olyan sebet vágtak a 2 sorozatban és köréjük épült mítoszokba, amit senki nem felejt el egyhamar.

Nem kell több ilyen fos. Remélem sikerül a következő film.
    Jah, és remélem a szereplőkre is emlékezni fogunk, miután megnéztük, nemcsak orbit-reklámos arcokat raknak be.
  • vortel
    szerintetek nincs furcsa feje az aleinnek a hivatalos képen?
  • Serpa
    így nézz ki egy elit predi? :P

a predi-kasztokról hol talok infot?
  • SLICK
    nekem csak az nem tetszik benne, hogy az a plazma ágyú a predator vállánál nagyon kiáll :| meg hoyg jobb odlalán van :| ez máris nem a régi időket hozza vissza :D na mindegy nem olyan eget rengető hiba.. de már na...
    viszoynt egyből lejön a képről hogy Predator 2 beli maszkja van és jó pont h nem olyan meredek a homloka...
    mindenesetre nem tűnik a Predi olyan nagy izmos vadállatnak, de egy kézzel eléggé elkapta az Alien nyakát :D
    amúgy az Alien sztem szépen sikerült ;)
  • InfectedMann
    Más: Sikerült az AVPUniverzum RSS Hírcsatorna hibáját kijavítani :)
  • rotator
    Király!!!
  • viizo
    jessz jessz jessz, ez tényleg kirah ;)

(de én alien 4-es alieneket akartaaaaaam, brühühü :$ :D)
  • bigfoot
  • InfectedMann
    isten isten isten isten :)

és mielőtt jönnek a sárdobálások:
    mitől is hivatalos? a kép a Fox szerveréről való ;)
  • Darkoo
    Az első hivatalos kép a filmből!
    Reakció!
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AKARROOOOOOOOOOM!!!
    AVP 2 KÉP!!!!!
  • rotator
    Ez egy 8 gigás mkv, hd kép és ac3 hang (angol surround + lfe sávokkal mixelve). Sajnos a magyar hang picit fémesen szól helyenként, viszont nincs rajta zaj. Ja és persze mono a szöveg. :) Lehet, futok még vele egy kört és hagyok egy kis zajt rajta, hátha úgy eltűnik a fémesség, meg azt a pár pattogást is ki kéne szedni (igaz, így viszont olyan mozifilmes feelingje van).

Én az a típus vagyok, aki az utolsó pillanatig reménykedik! :) Tulajdonképpen az első AVP is bejött valamilyen szinten, csak kár, hogy Damien Forrestal honfitársunk vonatkozó könyvei százszor jobbak voltak. :)
  • Darkoo
    A CINEMA című moziújság e havi számában van egy kis cikk az AvP2-ről.
    A lényeg,hogy az INTERCOM megsúgta az infót az újságnak,hogy Magyarszágon 2008 januárjában mutatják be a filmet a mozikban.
    Ez azért jó hír,mert max fél hónapot kell várni az amcsi premier után.Ha tegyük fel december 10 helyett mégis december 21 lenne az amerikai premier, akkor még kevesebbet kéne várnunk.
    Szóval magyarországi premier:2008 január!

De messze van az még...
  • gabe paul logan
    Videon van meg v. szgépen? Ha szgépen , honnan lehet beszerezni...kéne az eredeti szinkronos változat is...

JA, állj pozítívan a dologhoz!Csak jo lehet egy új filmböl...ha rossz lesz, na és hozzászoktunk már, viszont ha kicsit is jo akkor már megérte...
  • Dexantreal
    Én nem küldöm őket, csak útba igazítottam a társaságot és reménykedek, hogy lesz egy kis móka.

Ja, csak most nem a mumustól fogunk fosni.
  • rotator
    Éjjel megnéztem az Alienst az eredeti szinkronnal, ez a film még mindig üt! Sose lesz már ilyen jó alienes film. :(
  • gabe paul logan

KŰŰŰŰGYEEED őket!!!!

Remélem nem a trancsírozástól lesz félelmetes a film...tegnap +néztem a fűrész3at és a filme eléggyenge, kivéve a gyomorforgató és idegtépő jelenetektől...(ilyen mozit én is tudnék készíteni) Remélem előjön mindannyiunkból a mumustól való gyerekkkori félelem...
  • Dexantreal
    Első hsz-be ott abba a topicba lelolozta egyik köcsög, meg sokan írták, hogy na ez is szar lesz, szóval útba igazítottam őket ide, hogy itt nézelődjenek infok után, meg jól leordibálhatjuk legalább a szarozás miatt a fejüket.
  • Dexantreal
    lol

Na sg-s cikk készítők se olvassák a mi topikunkat

Különben már rég egy rakat cikk lenne AvP2 fejleményekről.
  • donidarko
    hali. valaki nem tud nekem küldeni PREDATORos háttérképet. [email protected]