AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Ti melyik megoldást részesítenétek előnyben a soron következő Avp filmben? A sok cgi technikát felvonultató látványelemre építő blockbuster mozit?(Én mellőzném a cgi-t,vagyis ahol csak nagyon szükséges...)

Az alienek és predatorok legyenek animálva feltupírózva még izmosabb még dizájnosabb kinézet vagy vissza a gyökerekhez?

Gumijelmezben mászkáló predator és hidraulikával mozgatható alienkirálynő még most is jól nézne ki a filmvásznon?

A klasszikus H.R. Giger féle alien-t szeretnétek viszontlátni afilmen,mint anno az Alienben és az Aliensben?Vagy az Alien 3 óta genetaikai változásokon átment alien a megnyerő számotokra?

Predatoroknak bővüljön a fegyvertára?Találjanak ki új predi fegyvereket ,amik se akönyvben se a filmekben nem láthattunk olvashattunk?

A külső dizájn szerintem maradjon.De én még mindig a klasszikus maszkot viselő prediket részesítem előnyben...És ti?

Ha a régi predik filmek hangulatát akarják visszaadni,nem bánom ,ha a film végén szentelnek egy kis időt egy ember vs predi harchoz. Ez szvsz fontos kelléke a predator filmeknek...
    Alien filmek hangulatát meg szerintem a sötétség és a megfelelő hangulat kellőképp visszadja majd..

Predalien vs predator harchoz mit szólnátok a filmben?