AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    Néha elgondolkodom azon, hogy miért nem használnak sok film készítésénél külső segítséget? Annyi és annyi jó ötlet van a világon, hogy simán beleillene és segíteni a film készítőket. De sok helyütt nem. Én ezekre a hsz-ra azt mondom, hogy a legtöbb simán segíthetné az AvP: Survival of the Fittestet abban, hogy egy frankó film legyen. Mert jó ötleteket írogattok és szerintem egy-kettő közülük mindenképp megfontolandó a rendező páros részéről. Pl, amit gabe paul logan írt #2328-ban... hogy a farmnál jó kis harc, alienek "elfoglalják" elviszik a kutyát, vagy ott egy kicsinyke fészek és kész is a runner. Meg engem is érdekelne a fészek világa, hogy mi történik ott és jó lenne egy minimum negyed órát szánni az Alienek életére, szokásaira. Nagyot dobna a filmen. Aztán ott vannak a zenék. Nem tudom, hogy ez most kiszivárgott, vagy megengedték hivatalosan is és közzé tették a három varriációt és tessék hallgatni, majd szavazni.... vagy illlegális, de, ha már kint van, akkor nézzék már a netet és hallgassanak a fórumozókra és válasszák inkább azt, amit ők mondanak, mert ugye a nézőknek készül a film. Zenéket nem hallgattam meg, majd megfogom... remélhetőleg. De úgyse értek annyira hozzá, azonban itt is megnézhetnék, hogy ki mit javasol, mert van pár okos ötlet, ahogy írtam és mind-mind javítana, vagy jobbá tenné a filmet.

Bár AvP: Survival of the Fittest így is biztos remek lesz, mert már annyi biztató hírt hallottunk, olvashattunk... csak azért mégis: ne felejtsék el a film iparban dolgozoók azt, hogy egy egyszerű, hétköznapi embernek is lehet remek ötlete, s az az ötlet jól jöhetne a filmben.

De gondolom itt úgyis figyelik a fórumokat, meg Darkoo is írta, hogy mit tudom én melyik fazon látogatta már xy fórumot és írt is, mert ugye AvP 1 totál leégett és ők nem akarnak így járni. De ezért ez a hsz nem is rájuk vonatkozik (csak picit, ott az elején a runner meg a fészek dologra és zenékre), hanem úgy általánosságban mindenkire.