5789
-
Dexantreal #2335 Fasza, atomkirály, megahiperszuper frankó cool lett a banner! -
#2334 na milyen lett a banner? Ha esetleg csinálnom kéne másikat, akkor adjatok jó képeket pl az Aliens beli Alienről... persze nagy méretű legyen ^^ -
Dexantreal #2333 Ugye? Na és mit szólsz a dologhoz? Szerintem, ha ezeket a dolgokat követnék a film iparban, nem lennének akkora bakik a filmekben... meg okkal jobbak lennének. Mondjuk így is születnek remek művek. -
Darkoo #2332 Olyan jó dolgokon tudsz agyalni -
Dexantreal #2331 Néha elgondolkodom azon, hogy miért nem használnak sok film készítésénél külső segítséget? Annyi és annyi jó ötlet van a világon, hogy simán beleillene és segíteni a film készítőket. De sok helyütt nem. Én ezekre a hsz-ra azt mondom, hogy a legtöbb simán segíthetné az AvP: Survival of the Fittestet abban, hogy egy frankó film legyen. Mert jó ötleteket írogattok és szerintem egy-kettő közülük mindenképp megfontolandó a rendező páros részéről. Pl, amit gabe paul logan írt #2328-ban... hogy a farmnál jó kis harc, alienek "elfoglalják" elviszik a kutyát, vagy ott egy kicsinyke fészek és kész is a runner. Meg engem is érdekelne a fészek világa, hogy mi történik ott és jó lenne egy minimum negyed órát szánni az Alienek életére, szokásaira. Nagyot dobna a filmen. Aztán ott vannak a zenék. Nem tudom, hogy ez most kiszivárgott, vagy megengedték hivatalosan is és közzé tették a három varriációt és tessék hallgatni, majd szavazni.... vagy illlegális, de, ha már kint van, akkor nézzék már a netet és hallgassanak a fórumozókra és válasszák inkább azt, amit ők mondanak, mert ugye a nézőknek készül a film. Zenéket nem hallgattam meg, majd megfogom... remélhetőleg. De úgyse értek annyira hozzá, azonban itt is megnézhetnék, hogy ki mit javasol, mert van pár okos ötlet, ahogy írtam és mind-mind javítana, vagy jobbá tenné a filmet.
Bár AvP: Survival of the Fittest így is biztos remek lesz, mert már annyi biztató hírt hallottunk, olvashattunk... csak azért mégis: ne felejtsék el a film iparban dolgozoók azt, hogy egy egyszerű, hétköznapi embernek is lehet remek ötlete, s az az ötlet jól jöhetne a filmben.
De gondolom itt úgyis figyelik a fórumokat, meg Darkoo is írta, hogy mit tudom én melyik fazon látogatta már xy fórumot és írt is, mert ugye AvP 1 totál leégett és ők nem akarnak így járni. De ezért ez a hsz nem is rájuk vonatkozik (csak picit, ott az elején a runner meg a fészek dologra és zenékre), hanem úgy általánosságban mindenkire. -
#2330 A Predator 2-ben csak annyi volt a baj, h a homloka meredekebb volt, a szeme meg túl nagy... viszont a csápokból meg a fején kiálló tüskék jók voltak uyganis utaltak arra h öregebb példányról van szó.
Az első részben tökéletesen meg van oldva a fej kialakítása. (számomra legalábbis tökéletes :) ) -
#2329 (Valaki nem jártas benne hogy Budapesten hol lehet biztosan mindenféle alien könyveket kapni?Konkrétan ez érdekelne: )http://www.aliensonline.hu/konyv.php?review.24 -
#2328 Igen mintha az avpben túl emberi lett volna a tekintete a predatornak...
Lehet h megköveztek de pl én a predatorok között akkora különbséget nem látok...(persze az alienekről ezer meg ezer hszen keresztül vitatkozhatnánk), de mindegyiknek meg van a varázsa. Az első amolyan kicsit hüllőszerű bőrével, a másodiknak a bőrszíne inkább illik a csáprágós fejhez, sokkal "pókszerűbb" hatást kelt, a harmadik nos az ilyen MÁS, nem mondom hogy rossz, csak semmi egyedi, engem az se zavarna és különben is mi emberek se vagyunk egyformák, viszont nem kellenek a hülye maszk variációk...
De milyen érdekes hogy az évek/filmek során hogy megnyúlt a predik feje...
Alienekről csak annyit hogy benne lehetne már egy filmben több fajta alien is, tényleg lesz a filmben farmos jelenet is és ott vannak háziállatok(micsoda következtetést vonok le!!!), szal lehetne néhány runner a filmben, meg most hogy is van ez a sima és a barázdált fejű idegenekkel? Mitől függ hogy milyen?
Én személy szerint úgy tudtam hogy a sima fejű az a dolgozó(drone), a barázdált meg a harcos(warrior).
Örülnék továbbá ha rendesen láthatnánk a boly egész társadalmát...például én nagyon hiányoltam minden fészkes/királynős alien részből a királynő testőreit...az ún. szuperhímeket...akik nagyobbak, erősebbek, gyorsabbak(asszem játékokban praetorian).
(Persze ezenkívűl láttam én már egy alien-stratégiai játékban még cifrább idegeneket is, csak nemtom h annak mennyi a valóság alapja, sőőőt királynő-predalient is láttam!!!) -
Dexantreal #2327 Hmmm.... kemény. Nem semmik lesznek az Alienek. -
Darkoo #2326 Egykét torrent oldalon próbálj körülnézni:) -
#2325 na ennél igénytelenebb predator grafikát még nem láttam :D Elnézést a készítőtől igy idegenben is. De milyen feje van már? -
Darkoo #2324 SLICK: ezt tedd be bannerba, mert ilyen alienek lesznek a filmbe, csak az alját vágd le, ha gondolod:)
-
#2323 Predator Soundtrack-et le lehet szedni valahonnan? -
Darkoo #2322 Íme pár kép, amiből válogathatsz:
-
Dexantreal #2321 Az első. -
#2320 MEg nézzétek meg a szemeiket. Jó, egyik arccal se szívesen találkoznék egy sötét sikátorban.. mit sötét sikátor? fénnyes nappal a virágos rét közepén sem :D De az első rész lényének brutalitását igazán egyik további részben sem tudták visszaadni. A tepsi arc és a mélyén ülő sárga szemek.. nagyon brutális! -
viizo #2319 Az én jelöltem az első részben lévő klasszikus Ragadozó.
A második részben lévő lény is nagy kedvenc karakterem (felülmúlhatatlanul kúl: hűtőházas jelenet, Ragadozó fekve megszólal: "Te kib*szott!" ), de az elsőben a Ragadozó külcsín picit akkor is jobb :)
az AvP-s predik sztem szóra sem érdemesek törpe mivoltuk miatt, ráadásul nekem ott az arcvédőjük sem tetszett. -
#2318 A 3.-at semmiképpen nem szeretném láttni.
Az első kettő nagyon hasonlít egymáshoz.. bármelyik megteszi. A 2. szimpibb, de tényleg, az 1. volt az igazi. Kegyetlen széles fej, gusztustalan, embertől idegen vadállat! Jöhet! :D -
#2317 az első, az a legbrutálisabb ;)
nyugi holnap lesz időm és olyan banenrt csinálok h nagyon jót.. csak kéne vmi jó alienes kép ami nagy, nem ilyen kicsi -
Darkoo #2316 SLICK az egyiket berakhatnád a bannerba -
Darkoo #2315 Melyik arc köszönjön vissza az AvP2ben?
Balról jobbra: Predator 1es ragadozó
Predator 2es ragadozó
AvP-s ragadozó -
Darkoo #2314 -
Darkoo #2313 ez a predatoros hír egy nagy kacsa... -
#2312 Hú! Már ezen az oldalon is lehet olvasni a filmes híreknél hogy a pred3ban john cena lesz a főszereplő.Bár mintha külföldi fórumokon már rég kiderült volna h ez csak pletyka...Mindegy a testi adottságai meg vannak hozzá h Arnoldot felül múlja és talán egy testvér szálat is belefűzhetnének a sztoriba, mármint ő lehetne Dutch öccse v. valami...
Miért írja a riporter hogy ismeretlen? Az amerikaiak és akit kicsit is érdekel a pankráció az tuti ismeri a sportolót!!!
Mindegy itt van egy link néhány videójához
http://www.wwe.com/superstars/raw/johncena/videos2/cenavstriplehvids/
(én a balról a harmadikat ajánlom, szegény predator...)
Itt van link az első filmje a The Marine videóihoz.
http://www.wwe.com/superstars/raw/johncena/videos2/marinevideos/
-
Dexantreal #2311 Majd elolvasom, mert ez azért durva lehetett. -
Dexantreal #2310 Na neeem! Azért mindent ne vigyünk már át konzolra kérem szépen! Már CoD3-t is csak konzolra jelentették meg, elég volt nekem amiatt sopánkodnom... nehogy AvP 3 konzolra jöjjön ki csak! Vagy felőlem oda is kijöhet, de PC-re mindenképp és az összes többi AvP és hasonló Alien játék szintén. -
Dexantreal #2309 Mondtam én, hogy nem kell aggódni, jó filmecske lesz. Szerintem majd csak ímmel-ámmal fogunk betalálni a szánkba popcorn evés közben, mert annyira lefog kötni a film és jó nagy ijedések lesznek szerintem, mert annyira félelmetes lesz a film. -
#2308 (upssz, most nézem már nincs is sega mint konzol, akkor bizti vmelyik konzolra,vagy mindegyikre kiadják az első részt, kb 2008ban, állítólag)
http://www.alienexperience.com/ -
#2307 Nemtom hogy ti már beraktátok ez a hírt de itt van(tudom hogy ez filmes topik de...): Állítólag a SEGA tárgyalásokat folytat hogy megszerezze a jogokat az aliens franchise játékban való elkészítéséhez saját NEXTgen konzolára.
Infók:
http://www.sega.com/aliens/index.php?id=hp_news&lid=gs_aliens&lpos=hp_news -
#2306 Vazze nemá ,most ettem... -
#2305 (bocs nem film, könyv) -
#2304 Ó! Meg ugyan ebben a filmben ugyanennek a főszereplőnek végig kellett nézni, hogy az anyjából úgy kelnek ki az idegenek hogy az még tovább élt utána...mert ugye a betegség miatt nem tudtak rendesen kirobbanni a kicsik... -
#2303 No tényleg! Erre még nem volt példa a filmek során: az IDEGGENEK TÁPLÁLKOZÁSA. Ez korszakalkotó lehetne! Eddig csak koponyajuggatást láttunk meg a fészekbe való elhurcolást, jó lenne végre az alien könyvben említett darázs effektust látni , hogy életben tartja az áldozatát az idegen és addig nyugottan táplálkozik vele...VAGY bár erre nem kerülhet sor mert abban a könyvben egyedi volt a sztori, szal az idegenek betegek voltak és lassan tudták csak megtermékenyíteni az embereket és addig életben kellett tartani őket valahogy és ... szóval ... McDonald's hiányában a halott emberek rothadt húsát nyomták az egyik főszereplő szájába hogy ugyan egyen mááá...aztán persze nem akart és lehányta az ételt nyújtó idegen kezet és az utána hosszas ideig vizsgálta a ....váladékot.No ez is guszta.(Labirintus) -
#2302 ezeket mind, mind akarom látni az új filmben :P
Na de télleg, kinek hogy, nekem eléggé gusztustalan volt az alien 4 hibridje is....
De amit igazán eltaláltak sztem az az 1.predatorban az a távoli jelenet amikor megfosztja testétől a pred a csókát és ott lóg a koponyáján a gerincoszlop....
Bár néztem már ezeknél durvább filmeket is, de sztem men mindegy h milyen maga a jelenet.....
De sztem is kell egy kis trash bele :9 -
#2301 :D Nektek is van ám lelki világotok :DDD -
#2300 mondjuk ahogy az Aleien a kezeikkel/karmaikkel kibeleznek egy embert mert azért táplálkozniuk kell.
Meg azért ha face to face kerül egy ember egy Predivel akkor abból nem sűlhet ki vmi guszta jelenet.
A groteszk/obszcén fészke 5lete fasza.
Meg az is fasza, hogy mutassák a Predik embermegnyúzási ceremóniáját :D
Nem tűrtőztesd magad.
Figyelmeztetni kéne az embereket, hogy gyomorforgató gondolatokat is olvashatnak esetleg :D -
#2299 Ezalatt mit lehet érteni, hogy gyomorforgató? A véres jelentek? Vagy mi?
Mellkasrobbantáson, koponyák második állkapocs által való szétrobbantásán és emberek bőrének lenyúzásán kívül gusztustalanabbat mit vihetnek a filmbe???
Legyen nagyon obszcén az idegenek fészke! Mármint az áldozatokra gondolok, különböző groteszk módon a végtagjaik kicsavarva hogy beférjenek az idegenek által elkészített embriókamrákba.
Vagy mutathatnák élesben ahogy a predator az emberi áldozatának
levágja szépen a fejét, majd kiszedi a szemeit , agyát és szépen így tovább, míg eljutunk addig hogy szép, valamennyire tiszta , fehér koponyát kapunk...
Vagy szeretném látni ahogy rendesen masszává olvad egy ember feje a savtól...óóó ezek jöhetnek
(Most hogy ilyen durva horror lesz a film, nem kéne ezt a kis társalgót +18as nak kikiáltani? Hiszen én is miket írtam...vagy tűrtőztessem magam?) -
Darkoo #2298 Jó Hírek Emberek!
A planetavp hírei szerint, egy totálisan más sricptet vittek filmre az alkotók, mint amit eddig agyaltunk.
Ultrabrutál hardcore R-es lesz a film, tehát lesznek nézők, akik biztos rosszúl lesznek majd a film alatt a felkavaró képsorok láttán, szóval a Fűrész vagy Silent Hill elbújhat mellette
na végre egy szadomazo horror. Erre vártam mióta
-
#2297 húúú én ezeket láncra verném és küldeném őket a fogolytáborba :D
Zenéhez annyit fűzök, hogy ha már a story -t estleg koppintva lesz itt ott az Aliens -ről akkor legalább a zenei jegyek legyenek már sajátok ne komponálják esetleg újra a régieket kicsit módosítva stb.
A esetleges koppintós story miatt így is sokan már lehúzzák a filmet. -
#2296 szerintem :d .. bár most olvasom hogy a Predator 1 az első fajta zenével kezdödött? Újra meg kell néznem. De nem tudom az új AVP-t ezekkel elképzelni :D