AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    Igen mintha az avpben túl emberi lett volna a tekintete a predatornak...
    Lehet h megköveztek de pl én a predatorok között akkora különbséget nem látok...(persze az alienekről ezer meg ezer hszen keresztül vitatkozhatnánk), de mindegyiknek meg van a varázsa. Az első amolyan kicsit hüllőszerű bőrével, a másodiknak a bőrszíne inkább illik a csáprágós fejhez, sokkal "pókszerűbb" hatást kelt, a harmadik nos az ilyen MÁS, nem mondom hogy rossz, csak semmi egyedi, engem az se zavarna és különben is mi emberek se vagyunk egyformák, viszont nem kellenek a hülye maszk variációk...
    De milyen érdekes hogy az évek/filmek során hogy megnyúlt a predik feje...

Alienekről csak annyit hogy benne lehetne már egy filmben több fajta alien is, tényleg lesz a filmben farmos jelenet is és ott vannak háziállatok(micsoda következtetést vonok le!!!), szal lehetne néhány runner a filmben, meg most hogy is van ez a sima és a barázdált fejű idegenekkel? Mitől függ hogy milyen?
    Én személy szerint úgy tudtam hogy a sima fejű az a dolgozó(drone), a barázdált meg a harcos(warrior).
    Örülnék továbbá ha rendesen láthatnánk a boly egész társadalmát...például én nagyon hiányoltam minden fészkes/királynős alien részből a királynő testőreit...az ún. szuperhímeket...akik nagyobbak, erősebbek, gyorsabbak(asszem játékokban praetorian).

(Persze ezenkívűl láttam én már egy alien-stratégiai játékban még cifrább idegeneket is, csak nemtom h annak mennyi a valóság alapja, sőőőt királynő-predalient is láttam!!!)