AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Egyértelmű,hogy csak hackerkedés,vagy elő elő elő rendelés lehet aháttérben:))

Egyébként számomra az ideális film:Az eddigi hírek szerint talán ilyen is lesz:
    Nagyon fontos, hogy ténylegesen visszaadják az Alien és Predator filmek látványvilágát, valamint a történetvezetését.
    -Nem akarok verekedős Mortal Kombat stílusú jeleneteket, tehát filmen neh nagyon verekedjen nekem az alien és predator.
    -Fontos számomra ,hogy végig fokozzák a feszültséget, legyen nagyon is horrorisztikus és véres és kegyetlen, de ne túlozzák el nekem.
    -Alkalmaznak olyan kép megoldásokat, valamint hirtelen vágásokat, hogy a gatyámba csináljak a moziba.
    - Egy magányos predator harcost akarok a filmben, mert az kellőképp visszaadná a Predator filmnek látványvilágát.
    -Egy predator harcos előnyei:
    Nem fog hamar elhullani a film elején, szvsz kitart a film végéig
    Végig nesztelen és láthatatlan gyilkológép lenne, álcázva magát az emberek előtt.
    Mivel egyedül van, ezért fontosabbak a túlélési ösztönök, nem fog vagtában megvívni az alienekkel.
    Tapasztalat öreg harcos lenne az ideális.
    - Azt akarom látni ,hogy az emberek teljesen megdöbbenve jöjjenek rá, hogy egy másik idegen faj is les rájuk. Tehát a katonák benyomulnak és keserves harcot vívnak az alienekkel, közben ugye a civilek is teszik a dolgukat, és miutan azthinnék minden a legnagyobb rendben..nos ekkor lépne közbe a magányos harcos, aki módszeresen ritkítaná a katonákat és a felfegyverzett polgárokat.
    -Az emberek nem győznék kapkodni a fejüket, hogy most ez mi a fene..Persze a magányos harcos álcázva közlekedne és ha lehet hangtalanul gyilkolna.
    - A magányos harcos látva,hogy az egyszem predalien milyen vérengző és kegyetlen, egy rituális szertartás következtében láthatjuk ,hogy készen áll becserkészni a vadat.
    A többi alient az emberekek gyilkolják, a magányos harcos a predalienre vadásszon.
    -Mint írtam , nem akarok sok sőt szinte egyáltalán predator –alien összecsapást.
    -Játékokban is csak egyszem predatorral nyomulunk.Tehát így lenne a jó..
    -Mivel ez nem verekedős Mortal Kombatos, láthattuk mennyire gáz volt már az első részben.
    -Plussz rendezők megmondtak nem is szeretnének belerakni verekedős jeleneteket.Aminek én nagyon örülök.
    -Tehát teljes mértékben adja vissza a Pred filmek és Alien filmek atmoszféráját! A fajok mindegyike a túlélésért küzdjön. Az emberek írtsák az alieneket. A predator írtsa az embereket, valamint nézzen ki magának egykét szép alien trófeát. Ugye a predalien, és mondjuk még egy harcos valamint egy királynő.
    -Mutassák,hogy a predator az egyik jelenetben a sebeit nyalogatja.
    -Egykét boncolási jelenetet is szívesen látnék.
    -Az alienek ne bogár jellegűen és raptor jellegűen mozogjanak,hanem ismét humanoid stílusjegyeket lássunk rajta, mint az Aliensben.
    Most így röviden ennyit.
    Nagy az esély,hogy ezt így kapjuk meg, de ugye semmi se biztos.
    De én egy ilyen AvP filmnek örülnék, de nagyon!