AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    Hmm.. szerintem viszont tévedsz. Ugyan nem láttam a kivágott érszeket a filmből, de akkor is. A könyvet viszont olvastam. Ott ugye a felderítő csapat álltal talált "urnára" gondolsz? Találtak valami arra hasonlító dolgot, felnyitva, üresen. Aztán Kane lement a lyukba. Mi volt a szava a rádióba? "Pont olyanok mint az az urna odafent, de ezek le vannak zárva".

Szóval nem gubót találtak, az bizony egy kinyilt tojás volt. Egyeltalán nem volt szó arról sem, hogy azért élnek még, mert majd kelltető lesz belőlük. Inkább raktározás. Olvasd le mégegyszer a végét. Én úgy emlékszem, Dallas rámutattott a mellette álló gubóra, melyben Brett maradványai álltak. "Valaha ő volt Brett" HA kikelt volna az alien, az is ott futkározott volna. Nem, nem, a szörnyike szereti az élő húsikát, és elraktározta későbbre. A fészeképítés is lehet ösztönös.

Egyébbként valamleyik könyvben olvastam egy teóriát, hogy mint a békák, ezek is képesek nemváltoztatásra, ha egyedül maradnak. Ergo a munkás alienecskéből ha egyedül van, szép lassan királynő lesz, azt már tojhatja is a tojásokat.

De azért nem rossz teória.. csak én nem értek egyet veled :D