AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    Egy kis ínyencség:
    olvasgattam az elhagyott hajóról és az idegen életformáról és találtam egyébb érdekes dolgokat is(ezek csak teóriák)
    ITT OLVASTAM
    Volt egy érdekes dolog ami nagyjából igaz is...mivel a könyv végképp alátámasztja a dolgot.(bár lehet h néhányan már tudtátok)Az alient eredetileg úgy tervezték h nem is lesz benne királynő soha, teljesen másképp képzelték el a dolgot...Ha láttátok a az alien directors cut ot akkor emlékeztek rá h az idegen fészkében Brettnek milyen érdekes a gubója(hozzáteszem ez az idegen életciklus groteszkebb mint ami elterjedt), olyan volt majdnem mint egy tojás...a készítők úgy tervezték h az idegeneknél nincs királynő társadalom hanem az idegen az elkapott áldozatokat begubózza és azok lassan(élve!!!) tojássá alakulnak, a film kivágott részét alátámasztja a könyv amiben egy a Brett gubójához hasonló ures urnát találtak az elhagyott hajón.Kár h ez kimaradt de a királynő ötlet nagyon jó volt, bár bele lehetne szőni a sztoriba h 1 idegen is képes fészket építeni ha egyedül marad, mondjuk pont így hogy elfog néhány embert és azokat nagyon nehéz munkával tojássá/arctámadóvá alakítja, amiből végül királynő-embrót hordozó arctámadó kel ki...szerintem jó lenne ez az ötlet(nem dícsérni akarom magam), de amúgy nagyon könnyen kipusztulnának az idegenek hiszen csak a királynőt kell kinyírni.

(bocsesz hogyha hosszú voltam és nem idevágott a téma)