AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    Ha jól emlékszem Burke küldte el a telepeseket nézelődni Ripley tárgyalása után, és mikor már jött Burke Gormannel akkor sztem már jó néhány héttel később volt. A elhagyott hajó adóját azért nem hallottuk mert az tönkrement akkor mikor a hajó megsérült, gondolom jöttek a space jockey-k és elvittek néhány tojást a kihalófélben lévő állatkáikból/vagy az esküdt ellenségeikből/biofegyvereikből, ki tudja erre még nem kaptunk válasz, ez engem speciel jobban érdekelne, mert azok a különös lények sem jó indulatúak Steve Perry(alien4 trilógia) szerint, lehet hogy éppen a földet indultat elfoglalni az idegenek segyítségével...de miért szedték volna szét ennyire a saját hajójukat, nem értettek hozzá? Lehet hogy predik vágtak rajta nyílást anno, és ők vittek el tojásokat, tessék az aliens ből rögtön jöhetett volna az új rejtéjeket feltáró alien rész v az avp, de mondjuk ripleyt ki kellett nyírni mindenképpen.

Nemtom mi bajotok a 3. résszel, sztem jó, a 4. nekem már azé nem tetszik mert teljesen megváltozott az atmoszféra, minden eltűnt amit kitaláltak előtte, egy sz*r scifi galaxisba rakták át az alieneket, ráadásul eltelt még 250 (? asszem) év és semmi hatásos fegyverük nincs az embereknek, még lángszóróval és shotgunnal mászkálnak a katonák? Még csak egy gépfegyver sincs a filmbe, amúgy is már lézzerrel kéne rohangálniuk nem acélmagvas fegyverekkel...