5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• InfectedMann
    hmmm
    fini
    jól néz ki, de sztem az sem volt rossz amit anno egy hírben közöltünk az avpuniverzumon.
    http://avpuniverzum.extra.hu/image/predalien2.jpg
    De ezen a képen amit linketél ilyesztőbben néz ki
  • JonDavis
    predalien!

Eddigi legjobb kép a predalienről!
  • JonDavis
    Vazze ez nem jött össze..
  • JonDavis
    Jelenet a filmből!
  • Darkoo
    Második részről remélem ódákat fognak zengeni
  • InfectedMann
    hát igen kb. ennyit ér az első rész
  • Darkoo
    csak 90 másodpercben
  • Darkoo
    AvP két percben!
    AvP
  • InfectedMann
    A fórrumotorok mondjuk 95% -nál nemkell harcolni érte.
    Nemtom miért jó, hogy ezért néha áttekinhetetlen egy topic meg az egész fórum
  • InfectedMann
    A sztorit jobban őrzik mint az emberikai elnököt
    Úgyhogy amíg a rendezők úgy nem dönteken nemfogunk sokat megtudni a sztoriról
    Voltak anno találgatások, de mint kiderültek csak ezer éves piszkozat volt amit már a rendezők el is felejtettek
  • immovable
    Na de most komolyan. Tudja már vki mi is lesz a 2. rész története? Mert olvasgatom az avp univerzumot, meg ezt a fórumot is, csak nem jut rá mindig időm, így nem olvastam végig az eddigi 2123 kommentet
    Azt tudom véres lesz, meg 18 karikás, meg inkább alien-es, stb, stb...
  • immovable
    "Nemtom ezt miért kell luxuskiváltsággá tenni" meg kell harcolni érte

• InfectedMann
    sorry a helyesírási hibákért meg a floodért, de hát ez van akkor ha egy fórumon nem szerkesztheti a hozzászólásait.
    Nemtom ezt miért kell luxuskiváltsággá tenni
  • InfectedMann
    Egy kis helyzetjelentés:

Mi a véleményed a készülő AvP2 filmről?

Véres, kegyetlen, brutális legyen 21 (22.8%)

Ugyan olyan legyen mint az első rész 11 (12.0%)

Lassan beéri a lámák szavazat horror -t kivánó emberek szavazatait, de legalább az toronymagasan vezet, hogy olyan legyen mint az régi filmek
  • InfectedMann
    Hát tényleg nagyn jó volt.
    Jó szánalmas
    Ember + Predator barátság. LOL. A világ megszánalmasabb dolga amit filmben megvalósítottak. Sztem eltévesztetted a topicot, ez nem a zárt osztály .
  • viizo
    Áááá, de mennyire hogy igazad van! Pedig ráadásul jómagam alapítottam meg az OFFICIAL Hungarian Fenyő Iván FANCLUB 2006-ot, így nemtom hogy felejthettem el leírni ezt a másik magyar vonatkozású hírt :(((
  • JonDavis
    És kihagytad azt az örömteli hírt,hogy az egyik tengerészgyalogos statisztát nem más játsza, mint ünnepelt sztárunk Fenyő Iván,aki már a Bőrnyakúakban bizonyított:)
  • viizo
    Ne is hallgass Davis Rules = JonDavis-re, ő csak terel
  • viizo
    huh, Te is jó helyen topikban fel a kérdést... :DDD

a kérdésedre válaszolva: bizonyos netes fórumokon felvetődött, hogy a gyártó filmstúdióz tervbe vette egy esetleges folytatás készítését, a pletykák szerint a forgatás 2012-ben kezdődik, a mozibemutatót pedig 2017 január 2-ára tűzték ki.
    Valami kiszivárgott a szereplőkről is, eszerint a második részben Michael Dudikoff alakítja a rettenthetetlen tengerészgyalogost, és számunka örömteli módon magyar vonatkozása is van a filmnek, ugyanis megkeresték Anettkát, nem vállalná-e el az egyik áldozat szerepét!
  • JonDavis

Ecséém szerinted ez a topik mi a búbánatról szól,ha nem a második részről?

• viizo
    tetszik hogy a kiscsaj kijavítja a figyelmetlen riportert, remélem a filmben is ilyen bátor lesz majd :)
  • Darkoo
    Új hír az AvP Univerzumon!ÉS láthattok egy interjút a kis Ariellel is!Ki ne hagyjátok!
  • kBagyula #2111
    Addig jó amíg csönd van, mert ha van infó, akkor tuti lazsálnak és unatkoznak.
  • InfectedMann
    semmit sem tudunk mondani mert semmi sem szivárgott ki.
    az AvP Univerzumon mindig közöljük a friss híreket ha napvilágot lát vmi információ.
  • matrix666
    Alien3-al bekellett volna fejezni a sorozatot.Így lett volna teljes.
    Avp2ről meg nagy a csönd.NEm történik semmise?Új színészek esetleg?Egyébb forgatási kép?Mondjatok valami bíztatót:)
  • gabe paul logan
    Ha jól emlékszem Burke küldte el a telepeseket nézelődni Ripley tárgyalása után, és mikor már jött Burke Gormannel akkor sztem már jó néhány héttel később volt. A elhagyott hajó adóját azért nem hallottuk mert az tönkrement akkor mikor a hajó megsérült, gondolom jöttek a space jockey-k és elvittek néhány tojást a kihalófélben lévő állatkáikból/vagy az esküdt ellenségeikből/biofegyvereikből, ki tudja erre még nem kaptunk válasz, ez engem speciel jobban érdekelne, mert azok a különös lények sem jó indulatúak Steve Perry(alien4 trilógia) szerint, lehet hogy éppen a földet indultat elfoglalni az idegenek segyítségével...de miért szedték volna szét ennyire a saját hajójukat, nem értettek hozzá? Lehet hogy predik vágtak rajta nyílást anno, és ők vittek el tojásokat, tessék az aliens ből rögtön jöhetett volna az új rejtéjeket feltáró alien rész v az avp, de mondjuk ripleyt ki kellett nyírni mindenképpen.

Nemtom mi bajotok a 3. résszel, sztem jó, a 4. nekem már azé nem tetszik mert teljesen megváltozott az atmoszféra, minden eltűnt amit kitaláltak előtte, egy sz*r scifi galaxisba rakták át az alieneket, ráadásul eltelt még 250 (? asszem) év és semmi hatásos fegyverük nincs az embereknek, még lángszóróval és shotgunnal mászkálnak a katonák? Még csak egy gépfegyver sincs a filmbe, amúgy is már lézzerrel kéne rohangálniuk nem acélmagvas fegyverekkel...
  • kBagyula #2107
    Azért szerintem majd a képbe bekevarodik a Pred 1. része is, valami fogalmuknak a titkosszolgáknak kell lennie, hogy milyenek és mit műveltek szegény Swarcival és sorstársaival a venezuellai dzsungelben. Majd jönnek a fekete autók, helik és rendet raknak, vagy megnyomják a piros gombot legfeljebb. (Vagy a predik nyomják meg a "gombot")
  • InfectedMann
    OKAY
    csak az a vigyor néha kicsit gúnyosan néz ki egy két hsz után
  • JonDavis
    Ezt énse gondoltam komolyan,azért raktam oda a smileyt

Az Aliens egy mestermű.Egy tökéletes film.Csak nagyon belementem a részletekbe,amit szerintem nyugodtan átlehet siklani,mert ez a film nem akarta megváltani a világot,csak egy szórakoztató film akar lenne a scifi horror kedvelőinek.
    Engem az zavar,ahogy folytatták a sorozatot.Alien3ban kicsit szánalmas volt az,hogy egy tojásból kikelt arcmászó ekkora felfurdolást okozott,és kinyírta az egyik kedvenc karakterem.
    ALien 4 meg nagyon rókabőr,ugyanakkor egy egyszerű ötlet alapján folytatták.A klónozás.
    ALien 5 remélem visszateszi a megfelelő mederve az egész folyamatot.
    Őt tekintem titokban a titkos esélyes megváltó filmnek:)
    Sokan elfejtik az emberek,hogy az AvP filmsorozat egy kicsit kiakar szakadni az ALien világából,és egy önnálló atmoszférával univerzummal valami újat akar nekünk bemutatni.
    Első rész sajnos nagyon rosszúl fejezte ki ezt a gondolkodásmódot.
    AvP2 minden bizonnyal kijavítja a problémát.
    Én már úgy vagyok vele,hogy 4 alien rész játszódott a jövőben.Kellőképp kiismertük őket mindenféle terepen.Űrhajóban,bolygón,börtöntelepen egyaránt.
    Tényleg ráfér az újítás a sorozatra,szvsz,tökjó,hogy végre egy teljesen szokatlan környezetben látjuk majd őket.Nagyon kíváncsian várom ,mi sül ki az egészből.
    AMi meg a predatorokat illeti,szerintem azért csinálják meg a Predator 3at,hogy bemutassák nekünk,mit kezdenek majd a jövőven.Akkor egy Alien 5,ami szintén jövős sztori lesz,utána jöhet az Avp3,ami egy újjabb összekötő kapocs lesz,demár a jövőben.
    Most ,hogy megbarátkoztam a gondolattal,izgatottan várom,mihez kezdenek a predatorok és alienek a mi világunkban,napjainkban egy kisvárosban csupa egyszerű állampolgár közt.
    És roppant para lesz azt látni,hogy szerencsétlen városlakók és a katonaság most szembesül előszőr a halállal és a vadásszal.Hogy élik át ezt az egészet?Hogy reagálják ezt le?Mien lelki sokkot fognak majd kapni?ÉS hogyan küzdenek a túlélésért?
    Nagyon érdekes lesz az idegeneket látni,kihalt utcákon,házakban,erdőben,és csatornákban.
    Sajnálatos módon a trailer még nagyon odébb lesz.Addig felvágom az ereimet,vagy leugrok a 20ról.De valahogy kikell bírnom:DDD

Nah csak ennyit akartam írni.Nem sok igazán
  • InfectedMann
    Hát ezért ennyire nemkéne eltúlozni a dolgot.
    Mutass egy tökéletes filmet.

Az Aliens -ben annyi hiba van mint az AvP -ben akkor sztem az Alien 3 -at emg a 4 -et el is áshatjuk még mélyebbre.
  • JonDavis
    Lassan az Aliensben is annyi hibát találtok,mint az AvPben
  • oasis UK
    Anno a telep mekkora távolságra volt a hajótól?
    Mert mikor bishop ripley és hicks nézték az atmoszféra processzort h megsérült Bishop mondta h mekkora erejű lesz a robbanás és azon belül /most nem jut eszembe a pontos távolság/ minden elpusztul....
    Vajon az a űrhajó azon a távolságon belül volt?
    Vagy anno a 4ik részben a doki elmondta replynek az ebédlőben h klonozták a fiorina 161 bolygorol beszerzett vérmintábol...
    Furcsa a 3ik és 4ik részben is máshogy hivják a bolygot...:S
    Mondjuk az idő tényleg megkezdhette az anyagot nem is hülyeség elvégre 57 évig nem volt semmi..
    De azt a jelet tényleg miért nem fogta a telep?:S
  • viizo
    és hogy lehet, hogy a segélykérő jeleket, amiket a Nostromo meghallott az űrben, a telepesek évtizedeken keresztől nem hallották.

sőt nem is jártak arra, csak pont miután Ripley-t megtalálták a mentőkompban...

szvsz ezek az élienek direkt akartak kibacni Ripleyvel
  • Kmarha
    1.: hja, 100 éve még úgyanígy kérdezték az emberek, hogy hogy a fenébe lehet repülni az égen. Azt tessék, azóta már az űrben is jártunk.
    2.: Legyen bármilyen ellenálló, azért a végtelenségik semmilyen anyag nem tarthat ki.. elvileg. Elrozsdásodott, azt letört :))) Oks, ez tényleg gyenge pontja a filmnek
    3.: mivel mostmár tele van oxigénnel, és ezálltal a légkör összetétele alaposan megváltozott, megváltozik a fénytörés hüle mutatói. Ergo, megváltozik a láttható fény a bolygó felszínén
  • gabe paul logan
    -NEkem nem teccene h össze hozzák a két fajt...
    -Most reggel megnéztem és tényleg abszolút más az űrhajó az egyhez képest, mármint a patkó egyik vége letőrt,nem hiszem h vmi szél vitte volna le, de reméljük h nem rendezői hiba...
    -Most egy kicsit savazom a kedvencemet(aliens): 1.hogy a fenébe lehet 20 év alatt oxigént varázsolni a bolygóra, ahol majdnem ősállapotok uralkodnak? 2. a letört hajó 3. miért változott meg a bolygó színe baran-vörösről kékre?

remélem cameron belecsempész a filmjébe az eredeti alien4 trilógiából vmit...kéne egy idegenek elfoglalják a földet, vagy idegenek szülőbolygój dolog

(bocsánat hogy nem avpről beszélek)

• JonDavis
    Amik szerintem a predatorok legősibb leszármazottai...
    Mint nekünk a neandervölgyiek,nekik a space jockey-k ,akiknek űrhajóba több ezer éve ott fekszik az Lv-426on
  • JonDavis
    Egyesek szerint Space Jockey-k is lesznek a filmbe
  • InfectedMann
    sorry
  • viizo
    én annak örülnék a legjobban, ha az alien 5 teljesen független film lenne az előzményektől, ami sigourney weaver, sulaco, nostromo, anya, apa, stb stb mentes lenne, zsírúj szereplőgárdával és sztorival.
  • JonDavis
    AvP2-t kihagytad