AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• JonDavis
    Ezt énse gondoltam komolyan,azért raktam oda a smileyt

Az Aliens egy mestermű.Egy tökéletes film.Csak nagyon belementem a részletekbe,amit szerintem nyugodtan átlehet siklani,mert ez a film nem akarta megváltani a világot,csak egy szórakoztató film akar lenne a scifi horror kedvelőinek.
    Engem az zavar,ahogy folytatták a sorozatot.Alien3ban kicsit szánalmas volt az,hogy egy tojásból kikelt arcmászó ekkora felfurdolást okozott,és kinyírta az egyik kedvenc karakterem.
    ALien 4 meg nagyon rókabőr,ugyanakkor egy egyszerű ötlet alapján folytatták.A klónozás.
    ALien 5 remélem visszateszi a megfelelő mederve az egész folyamatot.
    Őt tekintem titokban a titkos esélyes megváltó filmnek:)
    Sokan elfejtik az emberek,hogy az AvP filmsorozat egy kicsit kiakar szakadni az ALien világából,és egy önnálló atmoszférával univerzummal valami újat akar nekünk bemutatni.
    Első rész sajnos nagyon rosszúl fejezte ki ezt a gondolkodásmódot.
    AvP2 minden bizonnyal kijavítja a problémát.
    Én már úgy vagyok vele,hogy 4 alien rész játszódott a jövőben.Kellőképp kiismertük őket mindenféle terepen.Űrhajóban,bolygón,börtöntelepen egyaránt.
    Tényleg ráfér az újítás a sorozatra,szvsz,tökjó,hogy végre egy teljesen szokatlan környezetben látjuk majd őket.Nagyon kíváncsian várom ,mi sül ki az egészből.
    AMi meg a predatorokat illeti,szerintem azért csinálják meg a Predator 3at,hogy bemutassák nekünk,mit kezdenek majd a jövőven.Akkor egy Alien 5,ami szintén jövős sztori lesz,utána jöhet az Avp3,ami egy újjabb összekötő kapocs lesz,demár a jövőben.
    Most ,hogy megbarátkoztam a gondolattal,izgatottan várom,mihez kezdenek a predatorok és alienek a mi világunkban,napjainkban egy kisvárosban csupa egyszerű állampolgár közt.
    És roppant para lesz azt látni,hogy szerencsétlen városlakók és a katonaság most szembesül előszőr a halállal és a vadásszal.Hogy élik át ezt az egészet?Hogy reagálják ezt le?Mien lelki sokkot fognak majd kapni?ÉS hogyan küzdenek a túlélésért?
    Nagyon érdekes lesz az idegeneket látni,kihalt utcákon,házakban,erdőben,és csatornákban.
    Sajnálatos módon a trailer még nagyon odébb lesz.Addig felvágom az ereimet,vagy leugrok a 20ról.De valahogy kikell bírnom:DDD

Nah csak ennyit akartam írni.Nem sok igazán