AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• viizo
    :) már bocs, ezen amit írtál, mosolyognom nem kell:

"de ezekkel a kritikákkal nem találtál szíven, me sztem ez ízlés kérdése..."

minden mű tetszési indexe a filmiparban egyéni ízlés kérdése. ha esetleg eddig nem tünt volna fel, nincs két azonos módon megítélt film, hiszen rengeteg összetevője van az egyén szempontjából a filmnézésnek, a pillanatnyi lelkiállapoton keresztül a világszemléletig és sorolhatnám, de ennyi pszichológia így kora reggel elég is :)
    ami az egyiknek érdekes karakter, a másiknak rettentő idegesítő lehet, lásd Newt vagy Vasquez esete.
    (off: megjegyzem mintha Newt karakterét látnám kissé felnagyítva a Világok Harcában, el is tekerem mindig, mikor a kis Rachel feltünik és 7 csatornán jön a szinte állandó fültépő sikoltozás :S)

Sokat utalsz a könyvre, hogy minden ugyanúgy van a filmben mint a könyvben. Mivel a film ELŐBB készült, mint a könyv (a filmből írta Alan Dean Foster a könyvét), így logikus hogy egyeznek a karakterek jellemvonásai, hisz kész volt az alapanyag, tehát nemtudom miről is beszélünk.

A föntiekhez visszatérve, nehogy azt higgye valaki is, hogy nem szeretem a gyerekeket, miszerint Newt-ot a sírban látnám legszívesebben, de a hasonló stílusú filmek élvezhetőség sztem rontja egy mindent túlélő, és minden helyzetben magát feltaláló kisgyerek.