AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• viizo
    látom le vagyok támadva, hát nesztek :DDD

nah szal komolyabbra fordítva a szót:

a sztoriba nem akarok belekötni, úgy jó ahogy van. a legnagyobb hibákat nálam a karakterábrázolások táján kell keresni.

általában falra mászok a különböző filmekben elég sokszor előforduló, mindent túlélő kisgyerekektől, és itt főleg elég nehezen hihető, hogy amit tapasztalt tengerészgyalogosok sem élnek túl, azt egy 8-9 éves lányka túléli.
    most biztosan csúnyát mondok, de a kislány állandó sikítozása és soha el nem patkolása nekem kissé erőltetett. megértem hogy nem ölhették meg a forgatókönyvírók, mert mondjuk egy, a kamera előtt szétrobbanó mellkasú általános iskolás enyhén szólva erős lenne.

Vasquez karakterétől egyenesen a falra mászok, aki nagytotálban húzódzkodik roppant keményen. elég nehezen vállalható, hogy ez a vékony, de morcos tekintetű nő a többiekkel együtt cipeli a tizen-huszonkilós fegyverzetet, ráadásul az egyik legnagyobb mordály pont nála van.

Hicks rettentő halovány, pedig szerepe szerint ő lenne a higgadt vezető, mégis úgy látom, túlságosan mellőzve lett.

hirtelen ennyi, de ha kell, gyűjtök még :)

természetesen nem a film lehúzása a cél, hisz én is nagyon szeretem, de ezek a motívumok mindig szemet szúrnak ha nézem.