AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    JonDavies: ja arra gondoltam h az alien4,avp nem hozta az előtte lévő filmeket semmilyen téren, de semmilyenen. Olyan mint egy b kategóriás,csak videotékás film, nem tudtak volna kreatívabbak lenni a rendezők, ezt a klónozás hülyeséget én is legyártottam volna és most dőlne a pénz!+ vagy nemtom hány száz évvel később játszódik, lerombolták a jóöreg kialakított stílust(fegyverek, hajók, ruhák), ja és nemtom hova tűnt a Getaway? És miért egy béna rozoga hajón ment az egész ha ez már az egyesült nemzetek (vagymi?) hadserege volt? És ennyire a jövőben már nem kéne plazma ágyúkkal rohangálniuk? NEEEM ők sz*ros shotgunnal mászkálnak, ja és filmben kb 2x találkozott a menekülő gárda idegenekkel abból 1x használták a sok!!! fegyverüket, csak dísznek vitték magukkal. OTT VAN VÉGE A SZTORINAK HOGY RIPLEY BELEUGRIK A TŰZBE. ÉS ENNYI!+miért klónoztak ? voltak kinyílt tojások a sulacón meg döglött arctámadók a fiorinán...

Amúgy én parázok a filmmel kapcs-ban mert nehogy belerondítsanak az alien kultuszba má!