5789
-
viizo #1691 Svarci kalifornia kormányzója, pár cameo-n (pl. 80 nap alatt a föld körül) kívül már régóta nem vállal semmilyen szerepet, nem valószínű hogy 60 évesen egy kőkemény akcióban látjuk viszont :( -
#1690 Sosem tudtam miért az Alien4 sokanak az kedvenc része...
Túlerőltetett főleg Ripley karaktere...
Pár karaktert kidobnék az űrbe főleg a robotribancot meg azt az idegesítő tolószékes faszt...
De az egész tudós team is mehet a süllyesztőbe...
Az újszülött jó 5let volt, de eléggé ramaty lett a dizájn...
Poén... én halálra röhögöm magamat a jó poénokon, de harmat kevés volt ezekből...
Szal nemtom miért kell anyira sztárolni a 4. részt.... nem rossz, de semmiképpen sem a legjobb... összehasonlíthatatlan az első két résszel... -
viizo #1689 kiskomám, ugyanazt az alien4-et, amit te, itt hever az eredeti / rendezői quadrológia az polcomon. sajnálom hogy neked más jött le a filmről, azzal is tisztában vagyok, hogy sokan szidják, de kicsit meggondolhatnád, mielőtt hülyeségeket írsz, pl "egyszerre a képen max két idegen volt"..
de akár utána is nézhetnél, a filmek közül melyikben vannak a legtöbb műsoridőt a képernyőn az idegenek.
az pedig hogy te semmin nem röhögtél, talán azért volt mert már az elejétől savanyú képpel bámultad az egészet és nem tudtad értékelni az újszerű kameramozgást, az teljesen egyedi szereplőket, élükön a telitalálat Ron Perlman-nal, az egyedi hangulatot, ami az egész filmet jellemzi. -
#1688 Nem tud elszakadni a karaktertő! De így okosabbnak kell lennie mint egy terminátornak,több beszéd,stb.VAjon kibírja h nem ő viszi majd a hátán a filmet?HA benne lesz... -
Darkoo #1687 Swarcinegger egy terminator lesz az alien5-ben ,mint anno Bishop:)
Vagyis egy kibernetikus organizmus.És gondolom ő lesz Yutani mintájára lemásolt android,mint Weylandes Bishop.:)
És valószínűleg a predatorok is képben lesznek?Ezt nemtudni,de állítólag Cameront anno érdekelte a téma,és talán írt egykis sztorit is erről. -
#1686 Remélem igazad lesz. Csúny lenne ha mesterhármast lőnének a rendezők a saját a kapujukba.(nagy részben inkább a mi kapunkba,me nekünk készül végülis)
ÁLL a svájcinéger is szerepelni fog cameron alien5jében(?????minek?)
De sigourney mindenképpen.
Bár sztem ripley(nem a superwoman-ripley) korában nem igen él már Dutch,
megint hiba lesz(bár a korábbi véletlen volt,ugye bill paxton) és kéccer szerepel egy sorozatban ugyanaz a színész, más karakterrel??? -
Darkoo #1685 A legjobb rész úgyis az AvP2 lesz, ez nem vitás:) -
#1684 HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!! Ezt ugye poénnak szántad? :"magával ragadó, lendületes, humoros, és ami a legjobb, tobzódunk a lényekben "
Ebből semmi nem igaz, te milyen alien4et láttál mert a vágatlan se jobb!!! A sztori a béka popója alatt,0 akció volt a kalózok+fegyverek ellenér, én semmin nem röhögtem, egyszerre a képen max 2 idegen volt azok is csak szédelegtek.
Hudson, és a 3 részben Morse + egy két fickó tényleg poénos(szinkronosan),nem tom miért tárolod a tejesdoboz mega banánhéj mellett? -
viizo #1683 nálam az alien 3 kukában landolna mint film, egyszerűen bűngyengének tartom, kivéve a rendezői változatát, amit egyszerűen össze sem lehet vetni a mozissal, de még így is a leggyengébb szvsz.
viszont a negyedik rész minden másodpercét imádom, kivéve a legvégét, amit eléggé elrontottak, az új lény hogyismondjam... nagyon nem bejövős.
a negyedik résszel új színt vittek a sorozatba, magával ragadó, lendületes, humoros, és ami a legjobb, tobzódunk a lényekben :) -
#1682 amúgy nektek az Alien 3-4. részével mi is a bajotok? Bár nagyjából sejtem... de így konkréten nem emlékszem h leírtátok volna. -
#1681 Jó sokat kell még rá várnod:)Több mint 1 évet:P -
#1680 istenem de várom már :) -
#1679 Az alien sorozatot szerintem az Aliens résszel kellett volna abbahagyni.Ripley ,Newt és Hicks boldogan él, míg megnem hal..
Aztán JAmes Cameron vagy Ridley Scott csinál egy másik ALien filmet,ami a származásukról,és arról a bizonyos űrutas relytéjéről szólt volna..
De így..ááh.nemjó -
#1678 nincs -
#1677 JonDavies: ja arra gondoltam h az alien4,avp nem hozta az előtte lévő filmeket semmilyen téren, de semmilyenen. Olyan mint egy b kategóriás,csak videotékás film, nem tudtak volna kreatívabbak lenni a rendezők, ezt a klónozás hülyeséget én is legyártottam volna és most dőlne a pénz!+ vagy nemtom hány száz évvel később játszódik, lerombolták a jóöreg kialakított stílust(fegyverek, hajók, ruhák), ja és nemtom hova tűnt a Getaway? És miért egy béna rozoga hajón ment az egész ha ez már az egyesült nemzetek (vagymi?) hadserege volt? És ennyire a jövőben már nem kéne plazma ágyúkkal rohangálniuk? NEEEM ők sz*ros shotgunnal mászkálnak, ja és filmben kb 2x találkozott a menekülő gárda idegenekkel abból 1x használták a sok!!! fegyverüket, csak dísznek vitték magukkal. OTT VAN VÉGE A SZTORINAK HOGY RIPLEY BELEUGRIK A TŰZBE. ÉS ENNYI!+miért klónoztak ? voltak kinyílt tojások a sulacón meg döglött arctámadók a fiorinán...
Amúgy én parázok a filmmel kapcs-ban mert nehogy belerondítsanak az alien kultuszba má! -
Dexantreal #1676 Megnéztem dvd-n a 4-dik rlszt angolul, elirattal. Nagyon állat, még mindig azt mondom. Van egy jó rész a végén - illetve az egész jó és sok minden tetszett -, mikor a Bettyt viszik haza. Johner és a tolószékes, Wries talán, nemtom...mindig elfelejtem a nevét, szóval ők vezetik a cuccot. Kigyullad valami, miközben hátul Ripley és Call nézi, ahogy az a mutáns szar kiszáll a világűrbe. Johner ilyet szól elől:
- What's burn?
- What? - összenéznek, aztán, vissza előre és...
- Áááá!
- Áááá!
. Nem tudom miért, de ezen jót röhögtem. Egyszerre kezdtek el ordítani. -
Dexantreal #1675 Egyébként InfectedMann sry, hogy le seggfejeztelek, de hát úgy tűnt, hogy...:S...ilyen...lenézően írod azokat, mivel ott volt az az idiótás szmájli. Mer az nem nevetős, inkább ilyen idióta képet vág....ezér teszem én is mellé mindig a röhincsélő szmájlit. Remélem annyira nincs harag. -
Dexantreal #1674 Oks, csak úgy tűnt, hogy itt féltek, hogy már megin szar lesz az AvP2....de szerintem nem. -
Prof William #1673 Aztánmajd a végén az utolsó Predi felrobbantja magát amitől beindul a szupervulkán és minden nyomot eltöröl arról, hogy mi történt ott. És így neincs belerondítva az idővonalba. Voálá! -
Prof William #1672 Lehet hogy egy csapat lecsúszott Predi csöves volt akik elkötöttek egy ürhajót és otthon fabrikáltak valami gány vadászcuccot és keménykedni kezdtek, hogy ők mostmár vadászok mint a nagyok. :)
Az AVP ben zavart hogy volt oxlan szál ami nem volt befejezve. Volt ugyebár Alien akinek jól összeixelte a fejét a predi hálló. Mivel ő már így megkülönböztetett volt így volt esély valamiféle leszámolásra vele a végén. De neeemmm... Az túl hangulatos lett volna... -
viizo #1671 ez egyértelmű forgatókönyvhiba, nekem is fájt mikor láttam... :S
gondolom "kissé" vissza kellett butítani a prediket a filmben, elvégre túl könnyű dolguk lett volna a "katona" alienekkel szemben, hiszen hőlátás, teljes fegyverzet mellett nem nehéz elbánnia egy predatornak sem akár több alienn-el.
a királynő persze az más téma :) -
#1670 Ja, igen AvP 1. Nem tom, de az Alien 4-ben volt egy olyan jelent, ahol a doki a törhetetlen üveg mögött szemléli az élient és amikor túl közel hajol, az alien megpróbálja a második, kitolható szájával átütni az üveget. Persze nem sikerül neki. Erre az AvP 1-ben a predator sisakját simán átüti az alien a "nyelvével". Hmm lehet, hogy a predatorok eredetileg csak farsangra jöttek, és papírruhába öltöztek.
Ők pedig állítólag jóval fejlettebbek technika terén az embernél, erre ők azok, akik nem tudnak olyan sisakot gyártani, amit a szerencsétlen dög ne tudna átütni 10 centiről... bruhhahahahahaha
-
viizo #1669 az AvP is kemény filmnek indult, min. 16-osnak, de csúnyán megvágták és átfordult a koncepció gyerekfilmbe :S -
#1668 Hát, mivel 18-as besorolást fog kapni a film, elég brutálnak kell lennie.
Hacsak nem vezették már be a 22-es karikát is. -
#1667 Ez a történet túl egyszerű lenne:)Szimpla scifi-akcio
Én nem akarok Aliens 2-t nézni
Jó brutál horrort akarok. -
#1666 Most meg ezt olvastam valahol:)
"They were set about 50 years after the Aliens movies, on the planet LV-1201. This way they could produce a decent movie, with Aliens, Predators and Colonial Marines, fighting it out"
Deszép is lenne! -
Darkoo #1665 Nem én parázom:) -
Dexantreal #1664 De minek ez a parázás már? Csak tanultak azért az első hibájából és hát, ha már belevágnak valamibe, akkor biztosra veszem, hogy utána járnak az adott témának: teszem azt, mélyebben belemélyednek Predatorék életébe, szintúgy Alienékébe és szokásaikba, harc modoraikba... így majd kapunk egy, az előző résznél sokkal, de sokkal jobb filmet. Meg már ti is azt mondtátok, hogy a színészek alapján is jobb lesz, mint az első, meg hát a stáb is oda teszi magáét, mer értelmes fazonok vannak be... csak nem szúrják el. -
Darkoo #1663 Két tehetéseg fiatal rendező nem szeretne összehozni béna filmet.Szóval én is frankó filmre számítok normális történettel. -
#1662 Utobbi két film rossz volt?Azaz az Avp és az Alien4-re gondoltál? -
#1661 "Szóval nem lesz ez rossz terep,és ha jó a sztori,lehet a moziból kijőve te leszel a legboldogabb ember a földön:))"
Belém könnyű lelkesedést önteni ám!Ezzel a mondattal meg az egész hozzászolással felcsigáztál,a vulkános ötlet teccik+az éjjeli portya is!
MEG van az új rendező hölgyeim és uraim!(tényleg miért nem halgatják meg a fanokat a lehetséges ötletekről me az utóbbi két film volt) -
#1660 Biztos jó lehet a forgatókönyv,ha nem akarják elsütni a poént.Tartogatják majd későbbre,hogy nagyot szóljon.
Semmi se biztos még amúgy.Semmi az égvilágon.MAjd ha a Fox hivatalosan kijelenti a sztorit,akkor lehet beszélgetni erről.
Helyszín,idő történés még nem 100%as
csak több mitónt 50%..
Szóval ennyi.. -
#1659 Lehet hogy egy posztapokaliptikus világban fog játszódni,mint a majmok bolygója.Ez se kizárt
Egy megkreált Földi helyszín szerintem nagyon jó kis választás lenne. -
#1658 remélem min. 2 órás lesz...
amúgy nem értem miért kell ezt a jelen dolgot lehúzni...
azért mert az avp -be befuccsolt...
a story -ról szart se tudunk...
szal sztem korai még lehúzni a filmet bmivel is...
főleg a story -t amiről senki semmit nemtud csak a találgatások mennek... -
#1657 Az alieneknek ideális terep Coloradó.Egy misztikus bolygóra emlékeztet, a roppant magas hegyeivel,és erdőségeivel.NEm egykét regény,képregény játszódik ilyen terepen.
Plussz érdekesség,hogy e térség hatalmas vulkanikus terep,barlangrendszerekkel,és egy hatalmas szupervulkan is van a mélybenn(én nézek ám national geographit is:) ) szóval meleg is van amélyben:) az alienek jól befészkelik magukat oda,éjszaka meg indulnak portyázni a városban = mint az aliensben
Szóval nem lesz ez rossz terep,és ha jó a sztori,lehet a moziból kijőve te leszel a legboldogabb ember a földön:)) -
#1656 Ricky?A poéngyárosok korán halnak.Én még most is fortyogok Hudson miatt!!! Colorado amúgy ilyen hegyvölgyes terep nem, van sivatag is, neeem az nincs, a sziklás hegységnél van áhhh nekem a film alapötlete már nem teccik, miért kell a múltat bolygatni? Így a legnehezebb elrontani egy "sorozatot" de egyszer már sikerült belerondítani a timeline-ba :avp, aztán csak úgy kijelentik h ja ez nem komoly volt!!!Semmi köze az alienhez, hhháááát tudjátok mi vvannn!!! -
#1655 Egyszerűen adja magát egy kommandó team a filmbe,ha egy amerikai kisvárosban zajlik majd a dolog..
Nade mivan,ha a tötrénet annyi időt ölel fel,mint az első részben?Azaz pár órát...Mire megérkezik a kommando,vége a bulinak:))
Remélem nem:) -
#1654 remélem jön valami kommadós team pár tökös figurával és ők lesznek a középpontban :)
amúgy az eddig kiderült főszereplők közül nem tom... talán Kelly + Dallas... -
#1653 AvP2 inkább alien film?
Két okból:
-18as besorolást kap,és elvileg újra olyan színvonalas lesz,mint akorábbi alien részek
-a történet fő váza hasonlítani fog Cameron Aliens-éhez
csupán e két okból.Amúgy persze predatorokról is szól a film nyugalom:) -
#1652 OKSZ és mindenki csatlakozzon!
Ha inkább alieneken lesz a hangsúly, akkor csinálhatnák az alien 5öt
Vagy azért lesz avp2 jövöre mert jön a játék avp3?