AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• JonDavis
    Ez engem nem ért meglepetésként.A rendezők megmondták,ők egy kemény darkos horrort akarnak összehozni.Ahoz pedig rémisztő alienek kellenek,meg egy predalien,akitől frászt kapnak az emberek.Egy predator láttán az emberek nem csinálnák össze magukat a moziban.
    És ha erőltetik a sok predator-alien harcot,akkor megint nem horrort,hanem csihipuhis akciót látunk.
    Jó-jó persze kell alien predator harc,ami látványos,de szerintem ezt a poént majd a film végén sütik el,mikor levadásszák az elburjánzott alieneket.A film többsége inkább az alien-ember viszonyt boncolgatja majd.Hogy menekülnek,illetve veszik fel a harcot az alienek ellen.Ezért is fog hasonlítani az Alienshez,ha a hírek igazak.ÉS ha a predator szemszögéből nézzük a dolgokat,akkor ezt is lehet horrorosan megjeleníteni.Pl egy tucat preddi betör egy emberek lakta helyiségbe,az emberek meg próbálják keresni kétségbeesve a kiutat.Ha a két lény gyakran megküzdene egymással a film alatt,az egyrészt a mezei nézőt untatná,másrészt erős békategoriás akcióba menne át.Szóval valami egyedi megoldás kell ide,hogy összhangban legyen mind a horror,mind az ació.
    De mint a címe is utal rá(Survival of the Fittest),ez inkább lesz túlélő-horror scifi,mint akcio-sifi aminek én nagyon örülök.