Moderátori túlkapások, indokolatlan topikbezárás.. szólásszabadság korlátozása...stb
-
Sracok! Szerintem hulyeseg hajbakapni, vannak az eletben 300X nagyobb gondok, mint egy fákin buntipont(bocs 2)... Viszont egy dolgot ne felejtsetek, a moderator szava szent, ha bunti pontot ad, akkor ad es kesz, hagy dontse el o, hogy jogosan adja, vagy sem, ugyis +bukik egy ido utan ha sorozatosan rosszul itel. Tegyuk fel igazat adok Rezsonek es tenyleg nem volt jogos a buntije, hat sajnos vannak ilyen dolgok, nem mukodhet a gepezet tokeletesen 1-1 iylen biztosan be fog csuszni a jovoben is. Most enis nyissak egy topikot, mert basszuskulcs meg volt savanyodva a tejem amit vasaroltam a kozertben, majd visszamenve 2 honap utan sirjam el magam, hogy le sem bagoz az elado? Ugyanmar... NEha elofurdul ilyen is, ha tokeletesek lennenk(nem itt tartananak)... btw Hanyan anyazzak le a birot a focipalyan mert adott egy sarga lapot... 2 honap utan a kutya sem emlexik ra... Te is itt vagy Rezso es forumozol, bizzal benne, hogy nem fog tortenni a jovoben ilyen...
Btw. viszont amit felrohatnek az sg szerk. fele csupan csak annyi, hogy irtam mar tobbszor levelet enis, de nem valaszoltak soha sem... hat ennyi :Ð