• stargatelost
    #826
    The Poferpuff Girls egész estés filmet ha jól tudom először az HBO, majd utána a TV2 szokta vetíteni. De van karácsinyi PPG film, azt viszont leadja a CN karácsonykor.

    Dexter's Laboratory-ból nekem az új részek annyira nem jöttek be, a túlspilázott és újracsinált rajzokkal volt a legnagyobb gondom.

    Foster's Home for Imaginery Friends : még az elején tükörfordítással futott, csak később lett Álmok háza, de hogy mi a rákért, azt nem tudom.

    Ben 10: Így van, a szerializált sorozatot nem érdemes CN-en nézni, mivel össze vissza adják a részeket. Az új sorozat neve pedig Alien Force, már hat rész lefutott kinn, én kb egy évet modnanék, mire eljön ide.

    Robotboy: Az egyik legrosszabb rajzfilm, amit valaha láttam.

    Cramp Twins: Igen, Simonyi helyett Kossuth Gábor lett az új hang. Én amikor meghallom, fizikai fájdalmat érzek, iszonyat szar. Viszont Csőre Gábor üt.

    Shaun, the Sheep: nem olyan rossz az :)

    Pet Alien: ez is a legrosszabb rajzfilmek között van nálam.

    Camp Lazlo: Ez viszont üt, nagyon jó, hatalmas poénokkal.

    Squirrel Boy: Hé, ezt ne bántsd :) Ez is tele van remek poénokkal, sőt a mókus karaktere remek, és a szinkronhangja is jól eltalált.

    Johnny Test: ugyancsak nagyon rossz rajzfilm.

    Class of 3000: egy részt megnéztem de elég is volt. Már elegem van abból, hogy minden új rajzfilmben négy öt szinkronhang mindig ott van, ami már korábban sok rajzfilmben jelen volt.

    Xiaolin Showdown: ugyancsak szerializált, vagyis a Cn nem képes sorrendbe adni, de tényleg nagyon jó.

    Samurai Jack, Teen Titans: same

    és végül a kedvencem:
    Ed, Edd 'n' Eddy: imádom, imádom :D ennyit még nem röhögtem rajzfilmen, és akárhányszor újranézek egy részt, mindig röhögök :D Az új részekben Eddy hangja meg már ki? Ezzel szétbarmolták a sorozatot. Pedig Eddy hangja volt az egyik legütősebb. Jó, lehet a szinkronhang nem ért rá, de akkor legalább megvárhatták volna, vagy valami.

    Amúgy egyetértek nagyjából, a CN tényleg megy a lejtőn. Én már jó ideje nem is nézem, pl nem is tudom mi az a George in the Jungle meg az a Chowder.