1051
  • SpaceNinja88
    Tegnap este megnéztem a Chowder-t miközben renderelte a gép a Rossz Nintendo Játékok 36-os részét.
    Fú ecsém. A karaktereken látható mintázat nem is mozog... igényes!
  • Daza500
    Szerintem a mai rajzfilmek (bár manapság "animációs film"-et illik mondani) azért néznek ki annyira gányul, hogy a néző inkább sírva fakad, mint nevessen, hogy ne kelljen rajtuk túl sokat dolgozni, hamar meglegyen a sorozat, és minél előbb el lehessen adni.

Pl. a Cartoon Network-nek, ami szószerint minden szart megvesz.

De szerencsére vannak kivételek a gyártók között, amik tényleg minőségi munkát végeznek.
  • SpaceNinja88
    Daza: igen, látható néhol, hogy Flash produkció, pl. néhány epizódban ahol megfordul a Hercegnő, ott látszik :D
  • Daza500
    A Foster's Home szintén különlegesen van megcsinálva, ugyanis Flash-ben készül.

Az Ed, Edd & Eddy direkt van úgy rajzolva, mivel képregény-átirat.
  • stargatelost
    Na na! Az Ed Edd Eddy egyike azon rajzfilmeknek, amik még kézzel rajzolva készülnek. Szóval azt kéretik nem szidni A többi új razjfilm már mind számítógépes rajzolással készül.
  • Androsan666
    Pl. Az ed edd és Eddy. Meg arra a mókusosra az isten tudja mi a címe. Nem nagyon nézek CN-t.
  • SpaceNinja88
    Háááát, van ahol látszódik, az tény.
    Melyikekre gondolsz pl.?
  • Androsan666
    a baj az hogy rajzolni sem tudnak ezek a majmok.
  • SpaceNinja88
    Az tényleg jobb! D:
    (bár én még anno Fox Kids-en láttam)
  • Daza500
    Az új Fantastic Four rajzfilm állítólag annyira nyomorék lett, hogy még saját hazájában is akkorát bukott, hogy le is állították, kemény 1 évaddal be lett fejezve.

Nem kár érte, a magyar szinkron egy hígított neutronfos volt benne, meg úgy az egész kinézete, a gyatra animációkkal megspékelve, hát...kenterbe veri az 1994-es eredeti, ami a Jetix-en megy.
  • SpaceNinja88
    Jogos.
  • Androsan666
    Hát pedig a mostaniak pont ilyen "ide soha többet nem kapcsolok" dolgok. Na ezért nem nézek már semmit.
  • SpaceNinja88
    Broafka: előfizetnék, ha lenne miből. TV meg a net is lopott. (nem viccelek!)
    2 Stupid Dogsba a Little Red Riding Hoodos részek azok voltak LOL-ok... :D
    Az új cartoonokból én hiányolom a kreativitást, és a régi rajzfilmekben fellelhető feelinget. Nem mondom, hogy úgy nézzen ki, mint egy '94-es rajzfilm, hanem legyen olyan feelingje a nézőnek, hogy na, ez tetszik, nem pedig az, hogy fú b+ ez annyira gagyi, hogy többet soha...
  • XLR8
    valaki nem tudja hogy a BeetleJuice-t le lehet-e tölteni valahonnan? egyszerűen imádom:D
  • XLR8
    teljesen egyetértek veled
    szerintem a régi jó rajzfilmek buták voltak ( jó értelemben:D) de mégis viccesek, de a maiak néhány kivétellel mind szarok
    láttam egy reklámot erről a Kém a családban-ból... hát... óborzalom
    azóta mindig megnézem az újságot az mikor megy és akkora mindig találok másik műsort
    de ez könnyen megy mert van Boomerangunk, Nickelodeonunk és Jetixünk úgyhogy mindig van mit nézni:D
  • Broafka
    hát ööö, részben egyet értek! :)

szerintem a mostaniaknak több történetük van mint a régi rajzfilmeknek :)
    de a régieket nem azért szerettük mert jó storyja volt, hanem mert szórakoztató volt, vagy oltári nagy baromság!
    pl: 2 stupid dog, tulajdonképpen soha nem szólt semmiről se, mégis nagyon jó volt! :D

hát igen, a rági jó rajzfilmek! visszatehetnék őket! :(
  • Androsan666
    Régen igényes dolgok is mentek rajta, ma meg csak a sok ronda grafikájú történet nélküli rajzfilmnek nem nevezhető hulladék.
  • Broafka
    szép emlékek! :)

egyébként, ha már gyerekkor meg blabla, akkor fizess elő a bumerángra ;)
    a régi CN rajzfilmeket adják ott ha jól tudom! :)
  • SpaceNinja88
    Hát igen, de ebbe benne van a gyerekkorom egy része ^^
    Másik része kamunintendo. :D
  • Cat 02 #832
    Ez nekem túl gyors :D
  • SpaceNinja88
    Íme egy kis 10 éves egy perces ünneplős CN reklám, amit 2002-ben adtak.
    http://youtube.com/watch?v=1rd9T6I2aPE
    (nem tudok még linkelni, újonc vagyok ^^)
  • SpaceNinja88
    Cat 02: csak azokat említettem, amik most is futnak. A Duck Dodgers nagyon jó! :) Megas XLR is az volt... (hüpp.)

stargatelost: a Squirrel Boy-t nem szidom, tényleg nem rossz, csak Andy szeme az zavar :D
    És van már kriszmöszi PPG film? De jó, nem láttam...

Broafka: John Gold! :D
    Fosterba Bloo a char neve, nem tudom miért lett magyarul nem tudom már mi... meg Wiltből hogy lett Boom?
    Amúgy nem tudom, a Robotboy nekem azért jön csak be szerintem, mert robotőrült vagyok (Youtubeon is robot van a képembe, youtube.com / itteni nevem, remélem... blablabla). De az újabb szinkrontól sírok. UÁÁÁÁ ez még ROSSZABB!!!
    Amúgy tényleg, a gym nem gimit jelent... de nem tornáznak folyamat, szóval a sorozatelnevezés különös...

Amúgy örülök, hogy kb. ugyanazon a véleményen vagyunk! ^_^ (vazze, annyiszor írtam már, hogy amúgy!)
    Elfelejtettem a reklámot. Az a nő benne undorító. Az első reklámot állandóan elnyesik. Pedig mindig az elsőbe van az új program ajánlója.

Amúgy (már megint, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D) azóta megy a CN lefelé, amióta új elnöke van...
  • voloume
  • Broafka
    én is válaszolok rád :)

Cow And Chicken: köszönhető hótkórosságomnak néha szoktam nézni ha még fent vagyok! :) és tényleg nagyon jó az! :)

Grim's adventure of Billy and Mandy: egyszerüen no comment, egyet értek veled, ilyen egy fos idő pontra tenni egy ekkora jó rajzfilmet, szivem szakad meg miatta, egyébként ezt is szoktam nézni, ha még fent vagyok :D

Evil Concarne: nekem nagyon nem jött ez be, unalmas, és gyönge szerintem, jó hogy szétválasztották.

Johnny Bravo: Fordítsd le Arany Jánost angolra, az a legjobb! :)
    régen nagyon utáltam, nem tetszik sose az ha valaki túl hülye vagy szerencsétlen... vagy is! Mindenesetre a 4 levelű lóhere telepen amikor elkezdi játszani a szeret, nem szeretet, az nagyon oda ütött! :)

TPPG: Iszonyat idegesítő a lányok hangja, de a rajzfilm ott van a szeren! :)

Dexter lab: angolul örök kedvenc volt, most is szeretme, de ezek az ismétlések... pff "I'm here! Me too (kiejtésben tú mint two, mint kettő :) ) Me Three! :D"

KND: szar, ennyit róla...

Ed, Edd and Eddy: lentebb már kifejtettem róla véleményem! :) másik legnagyobb rajzfilm! :)

Looney Tunes: mire leesett hogy tulajdonképpen a Looney Tunes az tényleg azt jelenti hogy Bolondos Dallamok! :D Túl felnőtt poénok, gyerekek nem érthetik minden poént, ezért se tetszett régen, és ezért is tetszik most

Foster: Blue nélkül szar lenne, Blue-val harmadik legütősebb rajzfilm! :)

Ben 10: Kedvencem, összes rész megvan, a legújabbak is, és az újak sokkal jobbak, az idegenek benne gagyibbak, de a karakterek jobbak!

Robotboy: legszarabb rajzfilm amit vlaaha láttam, borzalmas, bár G-man-nek vannak néha jó beszólásai, de nem érdemli meg még így se hogy koptassam a szemem rajta.

Cramp Twins: amíg nem lett Luciennek új szinkronhangja, addig néztem, és addig jó is volt.

Shaun the Sheep: 1 rész, 1 alkalom...

Bernard: rettenetesen szar!

Scooby-Doo: kiskoromban nagyon szórakoztató volt, ma már irritáló, ütöm a TV-t ha meglátom!

Tom & Jerry: ha régi rajzfilmként nézzük akkor TOP1, LEGjobb! 8 órányi van belőle videón, és nem tom hány évad van meg, de asszem az összes évad megvan a gépemen! :)

Pet Alien: szar

Camp László: 1-2 részt láttam, nem volt rossz, annyira nem köt le, ha épp az megy akkor nézem.

Squirrel Boy: engem ez is idegesít!

Storm Hawks: az alapötlet jó, a főszereplő nyuláról vagy milyéről (Radarr, igen 2 'r'-rel a végén!) ha valaki tud nekem egy oylan nagy vigyori képet szerezni akkor hálás leszek neki! :)
    egyébként meg gagyi lett sajnos

Johnny Test: uncsi

Class of 3000: nem láttam még belőle részt

My Spy Family: no comment, rekordom 10 másodperc asszem

My Gym partner is a Monkey: Sajnálom the a Gym az tényleg nem Gimnáziumot jelent, hanem ilyen tornatermet vagy tornász iskolát vagy mi a szart. Egyébként meg jó rajzfilm (volt) ez is.

Dual Masters: jó volt, én néztem amíg a a nagymestert meg nem verte, utána már eröltetett lett, mint anno a pokemon! a beszólások fájtak benne korán reggel.

Xialoin Showdown: ez nagyon jó kis rajzfilm :)

na jó, én elfáradtam, amjd folytatom a véleményemet! :D
  • Broafka
    Ed lefejeli a tortát, amiben van egy kalapács:

Eddy: - Ed, a kalapács, a fejeden van
    Ed: - Egy Tarantula??!! Szedd le Eddy, Szedd le! :DDD

legjobb benne! :D
  • stargatelost
    The Poferpuff Girls egész estés filmet ha jól tudom először az HBO, majd utána a TV2 szokta vetíteni. De van karácsinyi PPG film, azt viszont leadja a CN karácsonykor.

Dexter's Laboratory-ból nekem az új részek annyira nem jöttek be, a túlspilázott és újracsinált rajzokkal volt a legnagyobb gondom.

Foster's Home for Imaginery Friends : még az elején tükörfordítással futott, csak később lett Álmok háza, de hogy mi a rákért, azt nem tudom.

Ben 10: Így van, a szerializált sorozatot nem érdemes CN-en nézni, mivel össze vissza adják a részeket. Az új sorozat neve pedig Alien Force, már hat rész lefutott kinn, én kb egy évet modnanék, mire eljön ide.

Robotboy: Az egyik legrosszabb rajzfilm, amit valaha láttam.

Cramp Twins: Igen, Simonyi helyett Kossuth Gábor lett az új hang. Én amikor meghallom, fizikai fájdalmat érzek, iszonyat szar. Viszont Csőre Gábor üt.

Shaun, the Sheep: nem olyan rossz az :)

Pet Alien: ez is a legrosszabb rajzfilmek között van nálam.

Camp Lazlo: Ez viszont üt, nagyon jó, hatalmas poénokkal.

Squirrel Boy: Hé, ezt ne bántsd :) Ez is tele van remek poénokkal, sőt a mókus karaktere remek, és a szinkronhangja is jól eltalált.

Johnny Test: ugyancsak nagyon rossz rajzfilm.

Class of 3000: egy részt megnéztem de elég is volt. Már elegem van abból, hogy minden új rajzfilmben négy öt szinkronhang mindig ott van, ami már korábban sok rajzfilmben jelen volt.

Xiaolin Showdown: ugyancsak szerializált, vagyis a Cn nem képes sorrendbe adni, de tényleg nagyon jó.

Samurai Jack, Teen Titans: same

és végül a kedvencem:
    Ed, Edd 'n' Eddy: imádom, imádom :D ennyit még nem röhögtem rajzfilmen, és akárhányszor újranézek egy részt, mindig röhögök :D Az új részekben Eddy hangja meg már ki? Ezzel szétbarmolták a sorozatot. Pedig Eddy hangja volt az egyik legütősebb. Jó, lehet a szinkronhang nem ért rá, de akkor legalább megvárhatták volna, vagy valami.

Amúgy egyetértek nagyjából, a CN tényleg megy a lejtőn. Én már jó ideje nem is nézem, pl nem is tudom mi az a George in the Jungle meg az a Chowder.
  • Cat 02 #825
    Én anno nagyon bírtam h szinkronizálták a BUMM-ot, egész egy idiótaság és ez pont passzol bele.

Részletesen átfutottam és csodálkozom h a legjobb sorozatot nem említetted =( Duck Dodgers 4eva :D
  • SpaceNinja88
    ...az előző, hosszúra nyúlt véleményem nem azt mondja, hogy a CN szar csatorna, csak rossz irányba halad! :]
  • SpaceNinja88
    Sziasztok!

Szeretném bővebben kifejteni a véleményemet a Cartoon Network csatornáról, és hogy én hogy látom a haladását, hogy merre tart.

Nos, szerintem követi az amerikai, brit példát. Megy lefelé a lejtőn szép lassan, pláne amióta kábelen a közép-európai CN van, nem pedig a brit, aminek köszönhető angoltudásom jóformán többsége.
    Miért is érzem így? Nos, kezdjük azzal, hogy a jelenleg vetített rajzfilmek jelentős többsége vagy túlzottan gyerekes - röhejes - unalmas, vagy olyanok, amiket már nem csinálnak. Illetve, ha van egy adott sorozatból - vegyük példának a Dexter's Laboratory-t, aminek ha jól tudom, hetvennyolc epizódja van... - kb, ha a negyedét rerunolják all over again.

Most szeretnék kitérni a most futó sorozatokra, és jellemezném is ezeket röviden, ha nem gond...

- Cow & Chicken. Hajnali három órakor? Ez most egy vicc? Az anno az egyik kedvencem volt! Abba még nem a hűderohadtjó effektek számítottak és jó volt, nekem tetszik ez a sorozat. Kár, hogy már régen abbahagyták készítését.

- The Grim Adventures of Billy & Mandy. Fél négykor hajnalban? Szánalmas, tisztelt Cartoon Network. Egyszerűen szégyenletes, hogy a jobb műsorokat kiteszik olyan idióta időpontokba, hogy akkor szinte senki se nézi.
    Pedig! Ez az egyik legjobb CN-rajzfilm. Annyira abszurd meg hülye, hogy kár nem nézni. Nagyon jó műsor, csak ugye, ezt se készítik már.

- Evil Con Carne: ez és az előző régebben egy műsorblokkban futott Grim & Evil néven; amúgy ez is mekkora hülyeség már! :D
    Egy agy egy buta medve testében szeretné a világot lealázni! LOL! :D
    Ebből is 2004-ig csinálták az epizódokat.

- Johhny Bravo: Ennek nem a legrégebbi és nem is a legújabb részei jönnek be, hanem a második generációs, amikor is szerepelt Carl és Pops is a műsorban. Az előtte levőek túlzottan alázzák szegény Brávó Jánost (mindig lefordítom D:) az utána levőkben pedig kidobták az értelmet az ablakon és megint bugyutáknak tűnnek azok a részek számomra.
    JB epizódokat se csinálnak, pedig a 2000-2003 közötti időszak (ha jól tudom, akkor készültek a 2G-s epek) részei jók.

- The Powerpuff Girls: Ez is jó, csak hát ez is öt óra előtt meg délután fél háromkor van. Ebből készült egy egész estés rajzfilm, igen tisztelt CN! Miért nem játsszák? Csak Scooby Doo állandóan?
    Ebből személy szerint lazán csinálhatnának újabb részeket, és megnézném a PPGX animét is.

- Dexter's Laboratory: ennek a hosszú filmváltozatát EGYSZER láttam a CN-en, azóta EGYSZER SEM, pedig kurva jó volt!
    Ez is jó sorozat, bár lehetett volna benne több szereplő is. Az utolsó részek kifejezetten tetszettek, pl. a Dad's Cartoon epizód, amikor szétkapta a kocsit D:

- Codename: Kids Next Door: hölgyek, urak, ebből se készül több rész, és nekem sikerült lemaradnom mind a kettő speciális epizódról, az egyik az utolsó rész, a másikban Billy & Mandy vendégszerepel. Oh yeah.
    Ebből is vannak jó részek, bár vannak nem olyan jól sikerültek...

- Ed, Edd 'n' Eddy: angolul majdnem az összes rész megvan, és nem egy epizódot nem láttam még magyar szinkronnal. Tényleg, magyar szinkron, erre is ki fogok térni. BTW, az egyik legjobb sorozat.

- Looney Tunes: MIÉRT játszanak ilyen KEVÉS epizódot? Rengeteg van, könyörgöm! Régi classic, csak ha 10 részt vetítenek folyamat, idegesítő lesz.

- Foster's House for Imaginery Friends: gratula a magyar fordítóknak, "Álmok Háza"? LOL.
    Ez egy jó sorozat, csoda, hogy ilyet mondok még most is futó CN sorozatra. Egyik legjobb.

- Ben 10: nem a személyes kedvencem, de ez se rossz. Végre van történet is egy sorozatban, de ha rerunolják random sorrendben, nem sok értelme lesz nézni! Az új sorozatra, (asszem Space Force a neve, nem tudom pontosan) kíváncsi leszek mikor kerül sor CN-en. Talán ha két év... :\
    A hosszabb rajzfilmből is mi ez, hogy három verzió? Az első idegen, ami Ben volt a film legelején, annyi a különbség. NFC.
    A filmre is kíváncsi leszek, de Ben szerintem rossz választás volt...

- Robotboy: mit mondjak, új részek REGGEL 07:50-KOR?! Akkor már suliban vagyok, ba...a meg! Este 19:50-kor meg nem játsszák azokat. Cool, lemaradtam a legújabbakról. A szinkron - amit láttam a kemény EGY legújabb részben, amit meg tudtam nézni, mert a második ep megint egy rerun volt - még ROSSZABB lett, mint eddig. Pláne Robotboy aki már úgy hangzott, mint egy lány. (Great...)
    Amúgy mivel (L) robotok, ezért nekem tetszik, bár túlságosan gegesek, pl. JAJ NE LEMERÜL AZ ELEM! - könyörgöm. ELEM kell? ELEM? Ne hülyítsenek már, ez nagyon szánalmas...

- Cramp Twins: ezt se csinálják már, újabb részekben Lucien szinkronhangja OMG, NFC. Ez se rossz pedig...

- Shaun, the Sheep: mi a ráknak kell kisgyerekeknek való gyurmás sorozat? No comment.

- Bernard: elmegy... oké, csak hát nem nagyon látható.

- Scooby-Doo: Scooby Mania, Scooby Marathon, Scooby filmek állandóan a CN Cinemában, neeeeeee. Plusz még a rerun a kb. 10 részből amit játszanak. Ha nagyon ezt kéne néznem, akkor a '69-es, '70-es részeket nézném...

- Tom & Jerry: újévi T&J maraton, ez is jelenti mennyi rész van, mégis itt is kb. 15öt rerunolnak. A Fred Quimby-s részek ütnek, a Chuck Jones-osok annyira nem, és van még egy, annak a nevét nem tudom, az már egy kész vicc.
    Erről ugrik be egy ilyen epizód, ahol Tom gazdája barbequezna, de Jerry folyton útban van. Könyörgöm, mit csinált az az ember? Állatkínzás! Annyira fel tud idegesíteni ez az egy rész, hogy ááá. Nem mondok többet...

- Pet Alien: ...hát, oké, jó ez, csak ebbe is lehetne valami nagyobb újítás, vagy történet a részek között...

- Camp Lazlo: Oké ez is - legalábbis nekem - de megint no story.

- Squirrel Boy: könyörgöm, hogy néz ki ez a sorozat? Retro feeling oké, de pl. Andynek nem is az arcán van a szeme... kicsit gyerekesnek tartom ezt a sorozatot, de van benne potenciál.

- Storm Hawks: nem nézem, nem tudok véleményt nyilvánítani róla. Biztos jó lehet...

- Johnny Test: nekem tetszik ez a sorozat, még ha hülyeség is ez az egész.

- Class of 3000: ez nagyon nem tetszik nekem, valahogy nem köt le. Az egyik epizódban, ahol valami tornaóraszerűség volt, a háttérben levő "statiszták" meg se mozdultak, semmi! Egyszerűen odarajzolták őket és szevasz. Ennyit a minőségről?!

- My Spy Family: RAJZFILMCSATORNA, nem Live action. Nem itt a helye.

- My gympartner is a monkey: LOL @ fordítás. Gym = gimnázium, erre edzőtárs, jól van, gratuláltam! Ez is oké.

- Duel Masters: ebből lesznek még egyáltalán új részek? Miért nem az 1.5-öt játsszák? NFC, pedig nem rossz.

- Xiaolin Showdown: Oni szinkronja az üt. A sorozat maga is, de megint nem sorozatba játsszák... jó ez pedig.

- Samurai Jack: A CN egyik legjobb sorozata, erre meg nem játsszák sorrendben. Gratuláltam.

- Teen Titans: Nem olyan rossz, de megint összevissza játsszák.

- I am Weasel: NAHÁT, játsszák ESTE? Jó ez, még a Cartoon Cartoon korszakból!

Nézzük csak mi van hétvégén...

- What's up, Scooby-Doo?: A régi új köntösben. Okay.

- George in the Jungle: Egy újabb ok, miért megy a CN lefelé a lejtőn.

- Chowder: Még egy. Mégha a FHFIF készítői is csinálták, ez már nem kóser.

- Fantastic 4: Remélhetőleg lesznek valami újabb részek, de CN ugye nem sorozatba játssza ezt a jó sorit.

- Justice League: Unlimitedet se nagyon erőltetik már, ez is jó pedig!

- Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!: Az első részben már leesett, hogy Albert bá = Dr. Trebla. Az egyik rész végén Phypes (nem tudom pontosan a nevét, sorry) karján tükröződött a segéd neve.
    És a sarkiversenyes részen se hiába mutatták az öklét amikor sikerült P terve. Ez már gyenge, gyengeeee... új részek lesznek egyáltalán?

- The Amazing Adrenalini Brothers: Gye-re-kes.

És akkor asszem az összes műsort említettem, a CN Cinema kivételével.
    Miért kell legtöbbször Scooby-Doo filmet játszani? Én nem erre vagyok kíváncsi, hanem pl. a Flintstones filmekre, a Dexteresre (!), a PPG-sre.

Most kitérnék arra, hogy 03:00-21:00 közt van csak a CN. Már vagy 10 éve non-stop megy a CN az USA-ba meg az UK-ba is, de mivel a UPC-nek nincs sok csatornahelye (na igen, erre is lenne mit mondanom. Travel Channel helyett DoQ, gratulálok! Bezzeg Sat1 van, bezzeg MMX van, bezzeg Pannon TV van, bezzeg Vital TV van, bezzeg Zone Romantica van, de nincs ES2, Boomerang, áhh...), ezért megosztva megy MÉG MINDIG a TCM-el (régebben is így volt az előddel, a TNT Classic Movies-sal, csak akkor 06:00-ig ment)

A szinkronok meg szánalmasak, főleg a Zone Studio-é. Úristen!
    Ennyire elcseszni. Pl. a már nem játszott (congratulations, CN, you just piss off your viewers) Courage the Cowardly Dog-nál is szinkronizálják a bummot, stb. LOL!

És mik fognak jönni? Tuti jön még TÖBB live action sorozat, tuti el fognak tűnni a régi Cartoon Cartoon sorozatok, és elkurvul az egész, ami már javában tart!

Egy rajzfilm volt még az angol CN-ről, ami kurvára megfogott, a Cubix: Robots for Everyone. Az ütött nagyon.

És szerintem ezzel befejeztem mondandómat, nem sértésnek szántam.
    Remélem volt valami értelme leírni. (pedig még lenne szerintem mit írnom, de már így is szófosásom volt! D:)

Üdv mindenkinek! D:
  • stargatelost
    Angolul torrentről.
  • Cat 02 #821
    És hol láttátok ? :O
  • Broafka
    Cat 02 Hsz-e kicsit, szkeptikusan hatott! :)
  • stargatelost
    senki nem mondta hogy nincs negyedik évad xD
    amúgy én is láttam, nagyon jó :) még elnéztem volna pár évadot
  • Broafka
    de van 4. évad, én láttam, pl:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mystic kővé változik, és mindenki azt hiszi hogy meghalt, aztán NightCrawler (Árnyék) megakarja menteni, mert tudja hogy még nem halt meg, és megkéri Rouge-ot (Vadóc) hogy segítsne neki, mire ő idegességében lelöki a kővé vált Mysticet egy szikláról és darabokra törik... ergo meghal!

szal van 4. évad! :D
  • XLR8
    én a negyedik évad miatt kb 8x láttam mindegyik részt XD
  • Cat 02 #816
    Oh, tehát úgy volt vége az évadnak h mindenkit elsöpör ott fent a hegyben és utána jön a 4. ? Ez mindent megmagyaráz :S
  • Neogan
    Ha jól tudom a SJ-et soha nem fejezték be, leállították. De majd utánanézek.
  • Daza500
    Ugyanez volt a Samurai Jack-el is.
  • stargatelost
    Ez nem igaz.
    X-Mmen: Evolution-ból a teljes három évadot ismételték újra és újra, azonban van egy negyedik évad.
    Ugye a hamradik évadzáróban kiszabadul az Apocalypse a piramisból, és mindenkit elsöpör. Na ezután még van egy negyedik évad. link
  • Cat 02 #812
    A legjobb az akkor is az X-men volt, utolsó részt SOSE adták le. Egyszerűen nem vették meg vagy fax se tudja de utolsó előtti rész után, másnap mindig az első jött :D