• Magoo
    #474
    RÜhellem a RobotBoy-t...nem azért mert maga a rajzfilm rossz, azt ugyanis nem láttam még, csak belenéztem! Azért hányok tőle mert M.o. legszarabb szinkronstúdiójában készült a szinkrnja, a zone stúdióban! Ahol jóformán egy színész sincs, csak ilyen utcáról behívott béne emberek. Annó ez a stúdió szinkronizált pár részt a Star Trek Voyager-ből, majd a Viasat nézői fellázadtak és mikor már ott tartottak hogy levágják az igazgató fejét, visszahozták a régi szinkronstúdióhoz a szinkront és mindent felvettek az eredeti bandával. Komolyan ha meghallom a zone stúdió szinkronhangjait akkor okádnom kell. Az a bénaság, a lelketlenség...pfujjj! Hánynom kell tőlük!
    Egyébként van ellenpélda is Cartoon-on....sőt a legtöbb rajzfilmnek jó a szinkronja. Junipher Lee szinkronja marha jó, a bátor a gyáva kutyájé is állati és ott külön dícséret a kutya magyarhangjának, hogy minden egyes nyögést amit az eredeti hang olyan jól nyomott, ő is vissza tudta adni! Ben10 hangja is, bár ott az eredeti sokkal jobban üt az elnevezések miatt. (Meghalok még egy Szerencsés-Panka megnevezésnél)
    De ami a kedvencem szinkron terén az a Xiaolin Showdon, méghozzá OMI hangja miatt! Aki ugye Ben10 hangja is! (Mellesleg angolban is ugyanaz a hangja...Tara Strong mindkettőnek) Omi olyan durván jó szinkronnal, hogy az beszarás! :D
    Nah durván ennyi...RobotBoy mint mondtam csak a szinkron miatt szar...a rajzfilmet nem tudom megítélni...