Cartoon Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hmm, kép róla nincsen?
szóval szerintem ez korrekt hogy azt monta hogy Mummy! miért ovlna azt hogy Benmummy amikor saját magát is Ben-nek hívják!
nem, egyébként ez kb úgy van, hogy addig van úgy hogy Benwolf, meg Benvictor valszeg, amíg nem találnak ki mellé valami nevet, amíg Ben nem nevezi el õket!
egyébként melyik az az upchuck?
Bandai játék borítón rajt vannak, azt tom.
mi történne akkor, ha elromlana az óra, és maga Ben kerülne bele az órába! és ott belül kell megküzdenie az óra lényeivel! 😊
de mondjuk lehetne úgy hogy ugye GhostFreak ki akarja nyírni Bent, de mondjuk lehetne hogy HeatBleast meg jó fiú lesz Ben-hez! 😊
kicsit ilyen Ben 10-es! 😊
lehet hogy nincs túl sok fantáziám (mondjuk ezt azért nem mondanám agamra! 😄)
szóval óra helyett egy kõ van, The Stone of Ages! És kb úgy mûködik mint az óra, csak éppen úgy hogy feldobja és mond egy kort, mondjuk a sötét középkor, és akkor átváltozik az illetõ egy ilyen kõkemény lovaggá! 😊
de azért nem csak ilyen korok vannak, hanem mondjuk az elementálok kora, és akkor a kõ választ hogy a 4 (vagy 5?) elementál közül melyiket kapja, és azzá változik át!
vagy Age of Vempires! meg ilyenek! 😊
és minden karakternél máshova kerül az emberre a kõ (persze karakterenként mindig ugyanoda) és itt akkor diaktiválódik ha leszedik, szóval csak szépen le lehet szedni!
de persze itt is lehetnének olyan kis érdekesebb részek, hogy más kaparintja meg a követ, (az elementálosnál nem azt az elementált kapja) vagy éppen nem lehet leszedni róla a követ! 😊
lehet hogy szerény vagyok, de nekem tetszik! 😄
vki nem mentette el ? 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tudod a Master Code 😊
(egyébként igazán elnevezhetnék már az új lényeket valaminek, nem csak annak hogy hozzá b*sszák a Ben nevet (pl: Benwolf, Benvictor) az olyan... gagyi :-/ )
Sztem jó így a sorozat címe...
Amúgy marha jó epizód volt! az omnitrix 2 új arccal gyarapodot és ez cooool 😊
Komolyan mondom, marha jó film lehetne a Ben10-bõl! Igazi élõszereplõs! De ütõs lenne!!! 😊
hisz aminek a dnsét belerakja az omnitrixbe azé át alakulhat
ja és az naz áram pali tök ütõs
GhostFreak visszakerült Ben-hez!
Az omnitrix befogta 😉
üdv a rabságban GhostFreak! Te kis szemét! 😄
háháhááááá
Tuti, mert a Transformers Cybertronban ugyanez a hangja volt Bud-nak.
I never give up!
fontos lenne
http://tom-and-jerry.try.hu oldalra kéne :/
köxe
- jól gondold meg mit írsz, mert mi nem szeretjük ha olyat fikáznak amit mi szeretünk, pl, mi itt minden rajzfilmet szeretünk, azon nõttünk fel, és én pl személy szerint imádom a rajzfilmeket! 😄
- értelmetlen topikokat ne nyiss, bár elõbb utóbb megtapasztalod majd hogy fölösleges! 😊
- és ez egy csatorna kis-nagy gyerekeknek! unokatesóm 25 éves és lkazán nézi a Cartoon Networkot, és nem minden rajzfilm szól csak gyerekeknek! 😊
errõl ennyit, jó fórumozást! 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Különösen a G1. Ez ment a '80-as évek végén.
A kedvenc részem három részletben:
Transformers- Attackof the Autobot's
Transformers- Attack of the Autobot's 2/3
Transformers- Attack of the Autobot's 3/3
I never give up!
Bár állítólag a Go-Bots ihlette meg a Transformers kezdetét a '80-as évek végén.
az is ilyen!
kb úgy 19:30 körül, talán 20:00-kor megy a CN-en!
vagyis jobban mondva ugyanez! 😊
Régen ment a Cartoon-on, én mindig megnéztem, nagyon nagy kedvencem volt. <#vigyor3>#vigyor3>
Tara Strong!
ami a vicces így nézve, mert Tara ugye lány, de Tara hangjával szinkronizálnak egy csomó rajzfilmfigurát, köztük Ben Tennyson hangja is õ, de még egy csomó mindené 😊
és amikor ment vissza a jelenbe, akkor kérdezte idõsebb beli énjét hogy hogyan tud korlátlan ideig idegen maradni, erre mondta a j. énje, hogy bízzon benne, ne akarjon korlátlan ideig az lenni, mert nem éri meg!
lehetséges hogy Ben belátta hogy valóban felesleges, elvégre néha napján azért jó embernek lenni! 😊
Ghostfreak nem tom mit akar már megint 😄
Egyébként valamit nem értek...Ben miért nem próbálgatja aktiválni az omnitrixet? tudjátok, hogy korlátlan legyen a hatalma
Régen már rájött a nyitó kombinációra, most már ideje lenne ha újra elkezdeni játszadozni vele, hátha ismét sikerül!
Egyik részben sem próbálja...ez sztem az egyik legnagyobb logikai hiba 😊
végre valami jó kis story!
kész csoda egyébként hogy Gwen kibírta azt a 10G gyorsulást amikor kilõtték õt! 😄
nah mind1...
Várjuk a kövi részt!
Nem írok most errõl semmit, mert szerintem mindenki tudja mit kell, és hol kell nézni!
a Múmia csak azért tûnik szarnak, mert most elõször változott át azzá Ben, szóval gõze sincs a képességeirõl, egyébként meg Wildwine2 szóval, szinte tök ugyanolyan!
by the way, szerintem tök jó hangja van a Múmiának
nah, nézem tovább, még csak a felénél tartok!
nah, meg is nézem!
aztán majd írok róla valamit! 😄
már ha egyáltalán kell e írni róla...