• MelkoN
  #47
  Üdv mindenkinek!
  Én nem tartom helyes elnevezésnek a itt a dimenziót. Az elég érdekes hogy a 3D-ben van még 3D. Amiről itt beszélnek az a fizikai sík és itt 3D-ről beszélünk, amihez persze csatolhatunk több tulajdonságot is, mint idő és aktuális rezgésállapot és ezeket plussz dimenzióknak nevezik, dehogy miért, azt én nem értem. A 3D az egész világegyetemben egy adott pont és ehhez tartozik, ugye a többi amit írtam, hogy miaz és mikor, hogyan, ... stb. Ezért teljesen félrevezető a több dimenzió elnevezés. De ha már itt tartunk akkor azt tudni kell, hogy minden ami létezik az rezgés, vannak olyan rezgések amiket a szemünkkel (saját műszerünk) látunk ezt nevezzük fénynek. Sokan azt hiszik, hogy csak ennyi van :). Közbe mégse, mert ez egy nagyon kicsi rezgéstartomány a létező rezgések összességét nézve. Továbbá vannak ugye azok a rezgések, amilyenek pl. a fény ez maximálisan fénysebességgel tud haladni (ugyanis tömege van! Einstein szerint fénysebességnél semmilyen tömeggel rendelkező anyag nem haladhat gyorsabban, ez így is van!) de vannak további rezgések is
  Van a gondalati rezgés, vagy gondolati energia, ez pontosan 27-szer halad gyorsabban, mint a fény, tehát a sebbessége 27c (c = 300.000 km/s). A gondolati energia teremt! A fizikai sík a gondolati sík kivetülése. Ja igen 3 sík létezik!
  1. fizikai sík; 2. gondolati sík; 3. spirituális sík. Na visszatérve a gondolati energia az már érdekes, de itt még létezik olyan, hogy idő.
  (Bár az idő nem létező dolog, csak események egymás utánisága, ezt mi találtuk ki, hogy el tudjuk különíteni egymástól az eseményeket, de ettől még tök jó, hogy kitaláltuk :D)
  A 3. síkon a spirituális vagy lelki síkon viszont se idő és se tér nincs, ezt a legnehezebb elképzelni, de ez is rezgés (legalábbis azt hiszem:)). Na és a lélek szüli a gondolatot, ami pedig kívetül a fizikai síkra.

  Fekete lyuk miért is robbana fel?
  Hát a fekete lyuk-nak ez egy giga tömegű kép képződmény, ami minden rezgést, vagyis szerintem majdnem minden rezgést magához vonz, aminek van tömege és így egyre nagyobb lesz a viszonylag kis helyen lévő energia. Ez egyszercsak annyi energia lesz, hogy "nem tudnak megférni" és egyszercsak ez a hatalmas energiamennyiség szétárad mindenfele (ezt még senki nem mondta meg, hogy mennyi energiának kell lenni adott helyen, hogy szétrobbanjon), azaz szétrobban és ez valóban akkora energiamennyiség, hogy galaxisokat tud szétpusztítani szinte pillanatok alatt, a jó hír, hogy csak fénysebességű gyorsasággal pusztít :-).