• dez
    Ja, és biztosíthatlak, hogy nem hibás az erősítő. Én általában hanyat homlok menekülök a nagyáruházak audio részlegéről is, ha ott beraknak valamit - nem véletlenül.

Ami egyedül elviselhető volt, az egy zenész ismerősömnél (nekem is akad pár) hallott Technics volt. (Ez nem azt jelenti, de nem ám, hogy minden Technics jó, csak azt, hogy legalábbis egy jobb cuccuk van/volt, típusát nem tudom.) Ez már egész hallgathatóan szólt, meg is lepődtem. De hogy az igazán jót megközelítette volna, hát azt nem mondhatnám.

De ha azt hiszed, egyszerűen csak mentális alapon maximalista vagyok, hát nem! Az én erősítőm/hangfalam sem igazi high-end. Esetleg alsó kategória belőle. Az én célom "mindössze" az volt, hogy elég tisztán szóljon ahhoz, hogy rendesen élvezhető legyen rajta a zene (olyan, nem esztelen nagy, de nem is egérke hangerőn, amit én szeretek). Bizonyos ismerőseimnek, akik kimondottan ezzel foglalkoznak (de nem az a "vonal", akik a pénzre hajtanak), van ennél még néhány fokkal jobb. Igen, jól hallhatóan jobb. (Még kevésbé hallható, hogy "mesterséges" a hang, mármint hogy nem élő a zenekar, még jobb a térhatás, stb.) De, én beérem a sajátommal, mert már ez is épp elég jó. Nem tudom, sikerült-e érzékeltetnem, miről van szó.