exac#49
Megjegyzem: nekem is házilag épített erősítőm volt. Tökéletesen elégedettt voltam vele, amíg el nem adtam. 10ezer pénz volt összesen (A dobozolással, forgatógombokkal együtt)... Mindenesetre szerintem én azon a sony erősítőn is tudtam volna élvezni a zenét. (És mégmielőtt rosszra gondolnál: jazzt és gospelt szoktam hallgatni) Barátnőd szerintem melletted audiofillé vált és/vagy nem akart téged megbántani. Nem igazán tudom elképzelni hogy egy 200e Ft-s erősítő olyan hangot produkál mint egy "ócska kismagnó". Ez csak akkor fordulhat elő, ha a sony hibás volt, rossz/más/máshol elhelyezett hagfalakat használtál hozzá, direkt rosszul állítottad be, stb... Ha mindkét erősítő jól működő állapotban volt, akkor cask az hallja bele a különbséget aki bele is akarja hallani, illetve aki műszerrel méri a hangzást.
A "Bóvlivá teszi a zenét!" beszólás meg - remélem nem haragszol meg, de - magát minősíti. Tényleg nem lehet audiofil a hölgy. Az így ("Bóvlivá teszi") megfogalmazott értékelésnek sajnos nem tudok hitelt adni.