Precursors
  • droidka
    Na, sikerült megoldani a felbontást. Kivaszott jó játéknak tűnik elsőre!!! Olyan nagyon feltűnő hibát nem látok EDDIG (leszámítva ugye, hogy egy mukkot nem értek belőle..), bár űrhajót még nem vezettem, nem akarom elkiabálni... Ha abból indulunk ki, hogy a helikopter -szerűséget el tudtam viszonylag könnyen vezetgetni, akkor az űrhajókkal se lesz gond, reméljük!!!

Most el kellett mennem küldetésben egy szigetre, oszt' először csak pisztolyom volt a szörnyek ellen, amiket elsőre vesződséges volt kilőni, (de legalább a húsukat meg lehetett enni és attól ugye gyógyul az ember, nagyon fasza) de aztán találtam egy dzsipet, és azzal már el tudtam gázolni egy csomót könnyen.Tök poén volt. Ezért utálom a szerepjátékok többségét, mert nem elég akciósak. Stalkert, Falloutot is azért hanyagoltam, mert nem voltak járművek benne. Az fpsekből meg többnyire az ilyen ''megeszem a húst meggyógyulok tőle'' stb.- típúsú marhaságok hiányoztak, de ez jól vegyíti eddig, meg van tán némi fejlődés is benne, ha jól láttam, csak azt nem tudom még, hogyan s milyen bónuszokat ad...