Precursors
  • droidka
    #114
    Hát igen, bár lehet benne zúzni is, de ez mégsem a COD megyek oszt' szétlövökmindekitbrutálgrafika nekemvanalegmenőbbszázezerforintosvidkarim -arcoknak való játék.

    A fordítást most próbálom ki. De eddig ez a játék végre hozza azt a minimumot ötletességben és megvalósításban amit régóta vártam!

    Volt, hogy poénból elkezdtem lövöldözni a belvárosban, oszt' letartóztattak és börtönbe vittek...(Bár alapjáraton nem ilyen a mentalitásom:D)

    Volt, hogy távcsöves puskával kúszva, lopakodva (van ilyen extra álcázó képessége, hogy ne vegyék észre) kiirthattam egy kalózbázist. De a fegyverek fejlesztése, a kereskedelem is viszonylag jól meg lett csinálva. Űrharc is tűrhető.

    Eddig kivaszott nagy!!! Fps / Rpg / űrszimulátor elemek nagyon jól vegyítve!!!! Eddig az én szememben ez minden idők legjobb játéka, az tuti!!! Mert nem volt még olyan űrszimulátor amiben fps módban is lehetett volna nyomulni (már ami többé kevésbé igényesen, jól meg is lett volna csinálva.) Le lehet szállni a bolygókra... Van benne sok földi jármű is, ez a rész szerintem különösen jó lett, meglovagolható dinószerűségtől kezdve van benne helikopter, géppityus dzsipek (gyalogoskatonák, + szörnyek ellen nagyon fasza) tankok, meg most már van nagyobb mech-szerű robotom is, kurva jó!!! Sérülésmodellezése többnyire elég jó, a nagyobb űrhajóknak ki lehet lőni az alrendszereit, meg a katonákon ha van páncél, akkor azt a részt kell célozni, ahol nem fedi és ott jobban sérül, ami poén, hogy erre figyeltek a készítők. A bányászat nem fizet jól, de a kalózkodás az már jó biznisz:).Az űrhajó vezetési stílusa és harcrendszere leginkább a Freelancerre emlékeztet (lehet egérrel is vezetni). A katonáktól felszedett cuccokat, fegyvereket el lehet adni a piacon amiből lehet fejleszteni a kézifegyvereket és az űrhajó alrendszereit. Van pontelosztásos fejlődési rendszere a karakternek.

    Az sajnos nem világos, hogy a nagyobb hajókat vajon el lehet-e foglalni?... De a vadászgépben belül is lehet mászkálni. Meg a történetben volt olyan rész, hogy az űrhajómon belül megtámadtak a katonák, meg az előzetesekben nagyon azt írják, hogy elvileg én is elfoglalhatom(???) a mások hajóját. Multi sajnos nincs, eddig úgy tűnik. Bár ígérnek hozzá kiegészítőt, abba tehetnének.2600Xt-mmel nem szaggat, bár az űrös résznek gyengébb a grafikája (a földi rész tűrhetően néz ki.)

    Ennél jobb játékot én még nem láttam!!!

    http://www.gametrailers.com/video/russian-gameplay-the-precursors/37359

    Ebben a második videóban mutatja, hogy milyen faszák az űrhajó sérülései.

    http://www.gametrailers.com/video/trailer-the-precursors/16360

    Crack gamecopyworldön van, bár nekem az avira trójait jelez.

    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_precursors.shtml