• a.carkey
  #316
  Szerintem az lesz a story, hogy Vorenus, aki az elején még megfontolt, okos, és nem kapkodó Antonius mellé áll, míg Pullo Octavianus mellé keveredik és ott marad. A két "testvér" egymás ellenfele lesz, aztán a végén vagy meghal mindkettő vagy csak Vorenus (esetleg Actium után Vorenus is átáll Octavianus oldalára), minden esetre nagyon úgy néz ki a dolog, hogy Antonius mellé sodródik Vorenus (bár ne lenne igazam!), mert ugye a történelem szerint Antonius elbukik ...

  Cleopatra meg egy ótvar nagy qurvának van itt beállítva. :) nagyon eltalálták a színésznőt a szerepre: se nem világszépe model, se nem qurva, a kettő között nagy mellekkel. (Durva volt, ahogy összefutott Pulloval az utcán.: ->Mondjuk ezek után el kell felejteni a Cleopatra c. filmet Liz Taylorral, mert az a bevonulás nem volt semmi Rómába, itt meg ... :)

  Lepidus még nem tűnt fel, vagy csak az én figyelmemet kerülte el?

  Kiváncsi leszek továbbá Antonius mostohalányára, Claudiára, aki Octavianusnak lesz a felesége. Gondolom az is nagy qurva lesz, mint ahogy a sorozatban mindenki, kivétel talán Cézár igazi felesége ... :)

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Az is biztos, hogy a Son of Hadesban látott bunyó alapján nem csoda, ha Antonius később az öngyilkosságot választotta. :) Az sem csoda, hogy Octavianus (Augustus) nagy császár lett és sokáig uralkodott.