439
-
Lyan Kyj #319 PL -
#318 Hol találom meg az egyes részeknek a címét? (második évad ofkoz) -
haxoror #317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt még eltudnám képzelni hogy Vorenus végül megtalálja a családját,jó útra tér és nem bukik el Antoniussal ez olyan holywoodi lenne :) -
#316 Szerintem az lesz a story, hogy Vorenus, aki az elején még megfontolt, okos, és nem kapkodó Antonius mellé áll, míg Pullo Octavianus mellé keveredik és ott marad. A két "testvér" egymás ellenfele lesz, aztán a végén vagy meghal mindkettő vagy csak Vorenus (esetleg Actium után Vorenus is átáll Octavianus oldalára), minden esetre nagyon úgy néz ki a dolog, hogy Antonius mellé sodródik Vorenus (bár ne lenne igazam!), mert ugye a történelem szerint Antonius elbukik ...
Cleopatra meg egy ótvar nagy qurvának van itt beállítva. :) nagyon eltalálták a színésznőt a szerepre: se nem világszépe model, se nem qurva, a kettő között nagy mellekkel. (Durva volt, ahogy összefutott Pulloval az utcán.: ->Mondjuk ezek után el kell felejteni a Cleopatra c. filmet Liz Taylorral, mert az a bevonulás nem volt semmi Rómába, itt meg ... :)
Lepidus még nem tűnt fel, vagy csak az én figyelmemet kerülte el?
Kiváncsi leszek továbbá Antonius mostohalányára, Claudiára, aki Octavianusnak lesz a felesége. Gondolom az is nagy qurva lesz, mint ahogy a sorozatban mindenki, kivétel talán Cézár igazi felesége ... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is biztos, hogy a Son of Hadesban látott bunyó alapján nem csoda, ha Antonius később az öngyilkosságot választotta. :) Az sem csoda, hogy Octavianus (Augustus) nagy császár lett és sokáig uralkodott. -
#315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az akart szopni a 2. részben? Akit Atia rabszolgája mentett meg? :) -
Hoz_Hun #314 Szerintem eladták.
Úgy emlékszem még mondta is Niobenak, hogy el tudják adni jópénzért. -
#313 most kezdtem el nézni az első évadot
bár annyi csata lenne benne ahány dugást látok a filmbe
amugy jo kis sorozat -
#312 eszméletlen ez a két kiszolgált légiós :) -
haxoror #311 Vorenusnak az első évadban volt egy fiú-rabszolgája (akit zsákmányként hozott és egyedül túlélte a piacot) azzal mi történt? -
Hoz_Hun #310 De király sorozat!
Jó a 24, de ez a jelenlegi csúcs. -
#309 Kint a második rész, most kezdem nézni -
Lyan Kyj #308 azon a részen én is szakadtam:)) De Atia válasza is király volt -
#307 No megnéztem ma az első részt. Fain volt, jó lesz ez az évad is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mark Antony a legnagyobb arc. Milyen szöveg volt már ez a film vége felé:
"I'm not getting up until I fuck someone!!!" :DDD
Csillagos ötös -
Szolnokboy #306 továbbra is Gabeboy készíti, tehát a munka minőségére nem lehet majd panaszunk :) (megjegyzem:sztem a legjobb sorozat fordítás eddig a Rome-é)
Köszönjük! -
A tumi #305 Hello
Megérkezett jó minőségben a 2. évad 1 része.
Biztos elkészül a fordítás is hozzá csak az a kérdés mikor.
:( -
#304 Mire vártok? Az első rész már rég kint van neten :) -
haxoror #303 haha ezt is megértük, holnap lesz a nagy nap! -
winnie #302 január 14-én, nyilván. ottani idő szerint, de ez nagyon láma kérdés volt. -
#301 Mit kell tudni a 2. évadról? Láttam pár hsz-el előbb hogy jan 14.-én indul?
Jó minőségben mikor lesz neten? :D -
A tumi #300 Hy
Tegnap kezdtem el nézni újra az 1 évadot.
Nagyon eltalálták a karaktereket benne.
Már nagyon várom a 2 évadot.
AVE CEASAR!! -
Lyan Kyj #299 igen..sztem annyira zseniálisra sikerült az a jelenet, hogy csak na:) De már láttam, hogy külföldön is csak így emlegetik, h 11. rész:)) -
#298 aréna? -
Lyan Kyj #297 11-et sohasem fogod elfelejteni:) -
#296 most fogom megnézni 6.résztől az első évadot,szinkronosan,tudom jobb eredeti hangal de így kaptam meg szal így folytatom -
A tumi #295 Ne mondj többet...
Már több mint 1 éve várok a 2. évadra,ne rontsd el.
:):):):):) -
#294 Én megnéztem, egyáltalán nem zavaró. Mellesleg nagyon jó rész. Kissé véres ugyan... -
#293 én inkább várok még.
az egész film alatt ilyen -
#292 Ez de gáz ... :( -
#291 valszeg kilopták, ezzé DVDSCR. -
#290 Nem jan. 14-én indul?
Az van az HBO honlapján ... -
#289 Van új rész???? Váááááá :) -
#288 mit szóltok a S02E01 hez?
egy hatalmas HBO vízjel van a filmben. -
#287 Biztos hallotta a bizottság a magyar szinkront ...
PS: Mondjuk jellemző. A sok szar utánzat és rókabőr után egy egyedi darab senkit sem érdekel ... -
Davidsned #286 Csodálkozva látom, hogy nem kapott GoldenGlobe jelölést a filmünk a kategóriájában:
Legjobb tévésorozat - Dráma
24
Big Love
A Grace Klinika
Lost - Eltűntek
Heroes
A Lost persze idén is kihagyhatatlan, tavaly meg is nyerte, sztem érdemtelenül.
-
#285 addigra megprószálom behozni a lemaradásom
-
Davidsned #284 Lassan feléleszthetjük a topicot, mert januárban jön a folytatás. -
#283 most kezdtem el nézni!
2.résznél tartok,ez a sorozat nagyon jó!!! -
Lyan Kyj #282 ha van rá pénzed, szerintem vedd meg, jobb úgy nézni, hogy érzed, ez a te tulajdonod -
peetee76 #281 Na megtaláltam. Már csak az akérdés érdemes é letölteni, vagy jobb lenne megvenni az eredetit. Mivel u.a. csak az ár
(elég tetemes: 8000 Ft -> 900 Ft+lemezek)illetve csomagolásbeli különbség van .... -
peetee76 #280 Tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a magyart???