Na én most látom először a sorozatot, így nincs viszonyítási alapom az angollal. A "megszokott hangokban" van igazság. Nagyon örültem pl. amikor megszólalt Marcia Cross a Melrose Place-es szinkronhangján. Jó a karaktere, egy az egyben a Melrose-os Betsy-re hajaz, csak itt nem pszichopata. Teri Hatcher-nek is más a hangja mint a Lois és Clark-ban, asszem ott pont a Liptai volt az övé. Ez a mostani már elég uncsi tucathang, minden második sorozatban hallom és előtte meg Pamela Anderson hangjaként szoktam meg. Viszont így a Liptai hangja meg egyáltalán nem illik ide, túl ismert már az arca, mindig úgy éreztem ő beszél és nem az öngyilkos csaj. Maradhatott volna a szappanoperáknál, egy másik szinkron kapcsán is felemlegették, hogy túl elfoglalt és ezért cserélték le, hát lehetett volna most is az. Még nem tudom a neveket, de ott van az a szőke csaj akinek van a sok fia. Ismerem a szinkronhagját csak most nem ugrik be az ő neve sem, de nagyon nem illik a színészcsaj karakteréhez, neki inkább valami durvább, mélyebb, hangot adtam volna.
Egyenlőre a szori úgy látom érdekes lesz, bár más stílusra számítottam. Nekem pedig akkor is vicces volt sok dolog, enyhén talán morbid is, ott volt pl. amikor Teri átment a helyi ku*vához, cukrot kérni indokkal, az iccaka közepén, és felgyújtotta a nappaliját, meg a "dugulásom van" - aztán rohat haza teletömni a lefolyót.