Ti hogyan képzelitek el???
-
Ezt a filmet Én is láttam és nagyon tetszett anno:))
Közös többszörös a film címe magyarul, eredeti cím Multiplicity, csak azért, ha valaki meg szeretné nézni.
A filmben először csak egy "másolatot" akart magából, hogy ellássa feladatait. Ez a példány a tipikus macsó volt. Aztán kellett mégegy másolat valamiért, már nem emlékszem miért. Aztán a macsó úgy gondolta, hogy belőle is kell mégegy, na ez lett a hülye:) a klón klónja:))
szerintem nagyon szórakoztató és egyben elgondolkoztató film. Mi lenne, ha több lenne belőlem? Itt az volt, hogy a klónnak saját személyisége lett, amit egyáltalán nem tudtál irányítani; ment a saját feje után. Ez azért egy kicsit gáz, elvégre nem ezért "csináltatnád", hogy még őt is "nevelni" kelljen.
A sziget c. amcsi film viszont egy más szemszögből mutatja meg ezt a dolgot. Nem teljesen láttam a filmet, de annyi lejött, hogy itt is van saját személyisége a klónnak és beleültettek emlékeket is. De Ők csak "termékek", arra vannak, hogy a full-gazdagoknak meglegyen a szerv-donorjuk. Ilyet viszont lehet, hogy fognak csinálni a valóságban is. A pénz sok mindent elintéz....