• Fenjoy
    komoly... elégé vegyesek a kommentek de ez a "jó"... a Cnn ben is egy barom elkezdte a faji témát felhozzni, csak arra nem jött a riogatáson kivül hogy a Bush kormány közel fele kisebbségi?!... mondjuk ebből él a szarkavarásból, másik meg ez Meteroulogus és Kutatok előjelzők etc dolga lett volna, nem Bush nak szerintem, hogy időben legyen szólva... a másik amiért lehet nem leszek népszerű, de aki akart elmehetett...Időben, egyszerűen az emberek szartak rá... a bünözők és "családjuk" meg kivárt, ne feletsük el hogy ez "ideális" a területek ujra felosztására...etc azért ennyire ne sajnáljunk mindenkit már...! Amugy a egy komplett várus felhuzásbol meg Profitálni fog amerika elég rendesen, az hogy az Olaj ésvagy energia válság lesz, nem tudom, de ideje lenne már az arabok ott hagyni a fene nagy Olaj készletükel, és áttérni más alternativ megoldásokra, jó lenne már megszabadulni tölük ilyen szinten, a Olaj-függésre gondolok, és aztán nézhetnék egymást meg a tevéiket, etc... fuu sokat írtam és összevissza...abba is hagyom:)