Minden ami a Yo-Yo-val kapcsolatos
  • shrike7973
    #67
    csá!
    Én egy yoyojam speeder t veszek (12400 ft), mert azt irják rólA kítűnő és valami 3x os világbajnok japcsi yoyoja. 4 perc felett pörög egy helybe és lazán visszajön.
    A fórumban olvastam az én yoyomról egy jó szót nem találtam mindenki szarozza :( [én is]...mostmár hogy 2 nap alatt ráéreztem az összes alap trükkre...de ez olyan evés ideig pörög ...kb 6 sec volt a max amit kicsikarok belőle ugy hogy vissza is jöjjön éés ahhoz hogy visszajöjjön nem csak meg kell pöccintenem hanem fél méterre fel kell rántanom...igy pl arra sincs időm hogy az egyszerű eifel towert megcsináljam (vagyis megcsinálom csag már nem pörög a yoyo;))
    Ezzel a yoyo val lehet forward passt meg ilyeneket csinálni..mert szerintem free ben nem jön visssza...ugyanez a around the world meg a break away..
    Amúgy néztem a yoyojam x-cinvictet..én inkább a speeder t választottam mert ugyanaz az ember a speeder el él percet többet tud sleeperelni igy akaár a speederrel 5:20 at is ki lehet sleepelni....
    Amugy én bárhogy nézem AZ x-convictet én fém boritást látok rajta nem tom honan njön belőle fény (mondtad h világít :S)
    Amugy hogyan kell egy yoyot tartani?? Kell tisztitani? Az alaphur jó rajta? stb... én csak játszok vele ...mire jó az hogy szét lehet szedni?? És végül miért van az hogy yoyozás közbe szétjön a hur és összecsavarodik a zsinór és aztán ki kell engedjem hgy visszapörögjön :S